- Konu Sahibi erciyesinyorgunu
Yaklaşık 2 yıl önce bi arkadaşım aracılığı ile biriyle tanıştım kişilik,karakter olarak daha önce onun gibisini tanımadımÇok farklı bir yapısı var seviyor desem sevmiyor gibi sevmiyor desem seviyor gibi hiç anlam veremedim,veremiyorumda maddi sıkıntıları olduğu için 6 ay kadar ayrı kaldık bu aradan sonra beni tekrar aramaya başladı tabi bende dayanamayıp görüşmeye devam ettim (bu arada ikimizde farklı şehirlerdeyiz) sürekli görüşemiyoruz haliyle ve ben birgün fırsat bulup onun yanına gitmeye karar verdim ve gittim çok güzel 2 uzun gün geçirdik ailesiyle tanışma fırsatı yakaladım o günden beride ailesiyle görüşmeye devam ediyorum ailesi beni çok sevdi,çok beğendi ama onun sürekli söylediği şey ''çok muhabbet tez ayrılık getiriir'' ben seni seviyorum,sana daha güzel bir hayat yaşatmak istiyorum diyerek hep uzakve soğuk davranıyor halbu ki ben sevdiğim adamın yanında rahat olmak istiyorum nedenini bilmiyorum ama çok çekiniyor,utanıyorum derken bu soğukluk yetmezmiş gibi maddi durumu düzeltmek için yurt dışına çıkmaya karar verdi. Yanındayken ilgisi çok hoşuma gitmişti yurt dısına gidince haliyle görüşmelerimiz en minimum seviyeye indi ama ailesiyle sık sık görüşüyorum beni çok sevdiklerini durumu toparlar toparlamaz beni istemeye geleceklerini söylüyorlar:96: en son vize işlemleri için türkiyeye döndüğünde beni aradı bizimkilere söyle beni çok sıkıştırmasınlar evlilik için henüz hazır değilim v.s bi sürü şey tabi bende gururumu ayaklar altına aldırırmıyım ''ben hiç hazır değilim boşuna gelmesinler zaten dedim'' işin ters tarafı beni bırakmıyorda,yanımdada olmuyor nasıl kırmadankimseyi üzmeden bi sonuca varacağız bilmiyorum Sürüklenip gidiyorum anlayacağınız..Birincisi yetmezmiş gibi birde ikincisi çıktı ama o çok farklı çok olgun kısacası kadın dilinden de halinden de anlıyor ben ikisinin arasında kaldım işimd eçok stresli kafamı toparlayıp bu işin içinden nasıl çıkacağım bilemiyorum