Bu durumu yaşayan var mı?

Aslında olmuyor, aksine karanlık midemin bulantısını tetikliyor sanki. Çünkü gece çok fazla mide bulantısı oluyor. Tabi bu yatar pozisyon da olduğum dan kaynaklı da olabilir.
Siz en iyisi bir doktora gidin çünkü her şey olabilir burundaki kemik eğriliğinden tutun orta kulak iltihabına kadar , kusma falan yoksa hiç endişe etmeyin

Teşekkür ederim değerli görüşünüz için

Siz en iyisi bir doktora gidin çünkü her şey olabilir burundaki kemik eğriliğinden tutun orta kulak iltihabına kadar , kusma falan yoksa hiç endişe etmeyin
Benim de niyetim o ama şimdi kafam karıştı hangi bölüme gideceğime dair en iyisi iç hastalıklara gitmek. Nasıl olsa farklı bölüme yönlendirir.

Geçmiş olsun canım anlattıkların vertigo belirtisi. Bende yakın zamanda yaşadım. Önce kulaklarım tıkanmaya başladı sonra kulakta ağrı oldu ve baş dönmesi. Ayakta duramazdım baygınlık gelirdi. 2.5 ay kadar ilaç tedavisi gördüm. Baş dönmesi vs geçti ama kulak ağrısı bazen oluyor. Bi kbb ye veya nörolojiye gitmeni tavsiye ederim

Teşekkür ederim evet ortakulak iltihabı ve faranjit , ekstra bademcik iltihabı yaşıyormuşum bu kadar enfeksiyona başımın ağrıması normalmiş ilaçlarımı aldım kullanmaya başladım, şükür baş ağrım geçti . Kulak biraz nazlı geçiyor ama olsun . Baş ağrısı geçti ya gözümün önü aydınlandı resmen

Selam arkadaşlar. Son durumu bildiriyorum. Orta kulak iltihabı, akut tronsillit(bademcik iltihabı) ve faranjit olmuşum. Enfeksiyon değerim yükselmiş bu nedenle başım fazla ağrıyormuş. İlaçlarımı kullanmaya başladım. Şükür baş ağrım dindi. Ama yakın zaman da bir nörolojide görünmem lazımmış. Yazanlara teşekkür ediyorum Bu durumu yaşayanlara da geçmiş olsun diliyorum bu post belki yaşayanlara da fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…