Bu durumdan çok rahatsizim?Ne yapacağım?

Bir erkek kozmetik üründen, aşka nasıl geliyor konu?

-Mmm bu parfüm sizce nasıl? Kokusu bir kadını etkiler mi?
-Etkiler, ben bayılırım bu kokuya.
-O halde alıyorum, madem sizi etkiliyor.
-Ne demek istiyorsunuz?
-Havada aşk kokusu var diyorum.

Filan böyle bi şey miydi?
Başka erkek kozmetik üründen aşka geçilemez gibi? :/

-Traş kolonyası alayım diyorum. Şunların şo mlsi kaça?
-10 para. Kokusu çok güzeldir.
-Hmm tıraş sonrası kaymak gibi oluyorum, çok seksiyim.

Yok böyle olmuyor yani, bi parfümden geçebildim ben.

Siz niye konu ürün satışından farklı Bi mesaja geciş yapınca kocanıza söylemediniz ki heyecana ne gerek vardı İnternetten gelinliğimi satıyorum birisiyle konustuk fiyatı falan sonra adam sohbeti baska yerlere cekiyor direkt eşime verdim telefonu agzının payını verdi :silah:(hala satılıktır 😁😁)

İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Bu sosyal medya herkese yaramıyor😕

Siparişten konu nasıl aşka geldi? Yapamayacağımı söyledim demissiniz neyi pardon sipariş hazırlamayı mi ?bence siz gereksiz samimi bir muhabbete girmissiniz şimdi de korktunuz . Engelleyin heryerden eger eşinizde çok tepki vermeyecek bir insanla paylaşın yarın öbür gün iftira atar falan eşinizin bilgisi olsun

Yazışmalarda yakın davrandınız, eşiniz görürse aldatma sayar, boşanırsınız, büyük sorun olur diye mi düşüniyorsunuz? Açık olursanız, yardımcı olmaya çalışırız. Böyle anlatınca çok kolay engelle geç diyoruz.

Yuvamin yıkılmasını istemiyorum ve bana dedi ki sana zarar vermek istemiyorum.Yanlis yapmak istemiyorum.Ustu kapalı beni tehdit etti.Ne yapacam
İşte konunun buralara gelmesine izin vermeyecektiniz. Siparişi alıp bitirecektiniz görüşmeyi.

Sanırım eşinizin bilmemesi gereken bir şeyler yaşadınız o yüzden eşinize söyleyemiyor, adam sizi (elinde size karşı kullanacağı bi şey var demekki) tehdit ettiği için de engelleyemiyorsunuz.

Normal şartlarda adamı engelleyip, eşinize söylemeniz lazım. Ama sizin durumunuzda bilemiyorum.

X