O kadar haklısın ki askım kendileri diyor zaten düz mantığız diyeErkeklerin bir kadının yönlendirmesine ihtiyaçları var bu bir gerçekfazla ince düşünemiyorlar muhtemelen dişlerinin de o kadar rahatsız edici olduğunu fark etmemistir. Yönlendirmek lazım bazı konularda
Kendinden yola çıkarak söyleye bilirsin dişlerimi temizletmek istiyorum beni rahatsız ediyor sevmiyorum hoş görünmüyor diyip sonra senin bildiğin bir yer varmi gidiyorsan biliyorsan beraber gidelim gibi şeyler söyleye bilirsin gerekirse beraber gidip kendine de bi bakım yaptırıp aradan çıkartırsınKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Öz bakımına dikkat etmiyor demek ki, söyleseniz de ileride yine kendi özensiz haline döner zaten. Dişleri öyleyse bedeni de öyledir benceKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Yetişkin birini de öz bakımı konusunda yönlendirmeyiverin yaw, sonra anne miyim ben yetişkin birine ihtiyacım var diye konular açarsınızO kadar haklısın ki askım kendileri diyor zaten düz mantığız diyeyönlendireceğim, cesaret verdin nasipte varsa alınmaz o da benimle evlenir alınırsa da bunu diyip evlenen bile olmus aman napim derim üzülmem teşekkür ederim
O zaman pis demk ki muhatap olmaTartar gibi şeyler var
ay agzı da kokar nefesı de kokar Allahım sen sabır ver ben önce övülecek birşeyi varsaa över yükseltir sonra dişleriyle alakalı girerdim konuya diş benim için önemli çok yamuk çarpık çurpuk olması değil tabı oda bilmukabele. Sadece pis olması sapsarı diş macuna hasretKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
sizde de var mı biraz sarılık falanNasıl konu açabilirim ? Lütfen yardım
Aslinda soylenmez cunku bunu soylemeniz bir sey degistirmez. Size uygun biri olsaydi sizi bu rahatsiz etmezdi. Bu durum bir cok insani rahatsiz eder ama demekki o erkek gibi rahatsiz olmayan insanlar var. Yani bunu bi isaret olarak görün. Demekki kendine bakan biri degil. Belkide maddi durumu el vermiyordur diyecegim ama devlet dr uda temizler. Kaldiki disini duzenli fircalayanlarda zaten olmuyor tartar diye biliyordum.Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Dış bir gösterge, demek ki temizlik anlayışı zayıf. Bu adamla seviseceksiniz ona göre düşününKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Siyah mıTartar gibi şeyler var
Bazı diş yapıları genetik olabiliyor düzenli fırçalamayda oluşabiliyor yani. Ara ara hep temizletmeleri gerekiyor böyle kimselerin. Öenm veriyorsa tabiAslinda soylenmez cunku bunu soylemeniz bir sey degistirmez. Size uygun biri olsaydi sizi bu rahatsiz etmezdi. Bu durum bir cok insani rahatsiz eder ama demekki o erkek gibi rahatsiz olmayan insanlar var. Yani bunu bi isaret olarak görün. Demekki kendine bakan biri degil. Belkide maddi durumu el vermiyordur diyecegim ama devlet dr uda temizler. Kaldiki disini duzenli fircalayanlarda zaten olmuyor tartar diye biliyordum.
Koyu sarımsı gibi canımSiyah mıbizde eşimle evlenirken dişleri öyleydi söylememiştim hiç temizlet diye çekiniyordum kırılmasından. Evlendikten sonra bi şekilde söyledim o da temizletti bi süre sonra
Şimdiye kadar gülen birini görüp de dişleri ne kötü diye düşündüğüm hiç olmadı. Dişlerine bakmadım bile. Senin kusur sandığın şeyi kimse farketmiyor bile kendini gülmekten mahrum bırakma. Yemin ederim teselli diye söylemiyorum olanı söylüyorum tek bir kişinin dişini farketmedimYamuk dişliyse konusunu bile açmayın çok üzülür. Ben maddi imkanlardan ötürü yıllardır dişlerimi yaptıramıyorum dişlerim kötü diye gülmem bile. Konusunu açan biri olsa çok üzülürüm.
Çok ince düşüncelisiniz çok teşekkür ederimŞimdiye kadar gülen birini görüp de dişleri ne kötü diye düşündüğüm hiç olmadı. Dişlerine bakmadım bile. Senin kusur sandığın şeyi kimse farketmiyor bile kendini gülmekten mahrum bırakma. Yemin ederim teselli diye söylemiyorum olanı söylüyorum tek bir kişinin dişini farketmedim
Evet evlendim çok da takmıştım aslında ama sevince insan ❤Koyu sarımsı gibi canımay sen de takmışsın ama evlenmişsin iste huyu güzel sırf bu yüzden elemek istemiyorum kızlar da haklı temizlik konusunda endişelerim var ama dediğim gibi…
Böyle bir erkeği tanımakta olmazdım heralde.Diş benim için çok önemli maalesefKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var