Yaa ne kadar abartmış herkes yok uzaklaş yok bilmemne. Benim şu an işyerinde aynı odayı paylaştığım, karşı masamda 18 yıldır oturan ve ilk görüşte bana aşık olmuş olan (hoşlanma demiyorum bak aşk diyorum) bir insan var.. Ne kimse kimseyi yedi, ne de kimse aşkından öldü
İlk bikaç yıl üzüldü falan ama ben aldırmadan ona normal arkadaşım gibi davranmaya devam ettim. Daha sonra kendisi benim tanıştırdığım yakın bir arkadaşıma aşık olup evlendi, ailecek görüşüyoruz, ve şu an eski salaklıklarına çok gülüyoruz. Ortamınızı falan değiştirmeyin.. umut da vermeyin, duygusal bişey söyleyince kızın,cevap vermeyin, sevgilinizi ya da hoşlandığınız kişiyi anlatın, onu arkadaş olarak sevdiğinizi belli edin, aranızda asla bişey olamayacağını bir defa söyleyin ve buna uygun şekilde davranın. Duygularını söylemesinden rahatsızlığınızı dile getirin. Söylerse ortamdan uzaklaşın ya da telefonu kapatın, bi süre mesafe alın. Bu kadar basit. Zamanla geçer, hoşlanma dediğiniz nedir ki bi arkadaşlığı bitirmeye değmez, hele tüm ortamından arkadaşlarından uzaklaşmaya asla değmez.