• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durum beni üzüyor

Merhaba kk'nın değerli üyeleri.benim bu durumuma ne dersiniz acaba?çünkü görüşlerinize ihtiyacım var. Bir arkadaşım benden hoşlanıyor. Yani kendisi dedi. Ama benim için sadece arkadaş olarak kalacak birisi hiç ihtimal yok. Onu arkadaş olarak çok seviyorum ama o başka şeyler olalım istiyor. Bu yüzden defalarca tartıştık. Bana madem olmayacak ben senin yanında durmak istemiyorum daha çok üzülüyorum lütfen hayatımdan çık falan dedi. Ben de bunun için arkadaşlığımızı bitirmek çok saçma falan dedim konu kapandı bir süre. Şimdi ise benim sana ihtiyacım var falan diyor bir yere gitse açıklama yapıyor yani ilişkimiz varmış gibi davranıyor.Arkadaşımı sevdiğim için kalbini kırmak istemedim bu yüzden bu hareketlerini konuşmamaya çalışıyorum. Ama böyle yapınca da sanki umutlanıyor gibi. İşin içinden çıkamadım. Hem üzülmesin istiyorum hem de arkadaşlığımız bitmesin. Ne yapmalıyım?
Yaa ne kadar abartmış herkes yok uzaklaş yok bilmemne. Benim şu an işyerinde aynı odayı paylaştığım, karşı masamda 18 yıldır oturan ve ilk görüşte bana aşık olmuş olan (hoşlanma demiyorum bak aşk diyorum) bir insan var.. Ne kimse kimseyi yedi, ne de kimse aşkından öldü ;) İlk bikaç yıl üzüldü falan ama ben aldırmadan ona normal arkadaşım gibi davranmaya devam ettim. Daha sonra kendisi benim tanıştırdığım yakın bir arkadaşıma aşık olup evlendi, ailecek görüşüyoruz, ve şu an eski salaklıklarına çok gülüyoruz. Ortamınızı falan değiştirmeyin.. umut da vermeyin, duygusal bişey söyleyince kızın,cevap vermeyin, sevgilinizi ya da hoşlandığınız kişiyi anlatın, onu arkadaş olarak sevdiğinizi belli edin, aranızda asla bişey olamayacağını bir defa söyleyin ve buna uygun şekilde davranın. Duygularını söylemesinden rahatsızlığınızı dile getirin. Söylerse ortamdan uzaklaşın ya da telefonu kapatın, bi süre mesafe alın. Bu kadar basit. Zamanla geçer, hoşlanma dediğiniz nedir ki bi arkadaşlığı bitirmeye değmez, hele tüm ortamından arkadaşlarından uzaklaşmaya asla değmez.

sen neden ona bir şans vermeyi düşünmüyorsun ne güzel iyi anlaşıyormuşsunuz işte, bu devirde bu çok önemli birşey, hiç tanımadığın biri çıksa karşına tuhaf tuhaf huyları olabilir, ne güzel hazır tanınmışı var işte bir değerlendirsen iyi olur

Yaa ne kadar abartmış herkes yok uzaklaş yok bilmemne. Benim şu an işyerinde aynı odayı paylaştığım, karşı masamda 18 yıldır oturan ve ilk görüşte bana aşık olmuş olan (hoşlanma demiyorum bak aşk diyorum) bir insan var.. Ne kimse kimseyi yedi, ne de kimse aşkından öldü :KK66: İlk bikaç yıl üzüldü falan ama ben aldırmadan ona normal arkadaşım gibi davranmaya devam ettim. Daha sonra kendisi benim tanıştırdığım yakın bir arkadaşıma aşık olup evlendi, ailecek görüşüyoruz, ve şu an eski salaklıklarına çok gülüyoruz. Ortamınızı falan değiştirmeyin.. umut da vermeyin, duygusal bişey söyleyince kızın,cevap vermeyin, sevgilinizi ya da hoşlandığınız kişiyi anlatın, onu arkadaş olarak sevdiğinizi belli edin, aranızda asla bişey olamayacağını bir defa söyleyin ve buna uygun şekilde davranın. Duygularını söylemesinden rahatsızlığınızı dile getirin. Söylerse ortamdan uzaklaşın ya da telefonu kapatın, bi süre mesafe alın. Bu kadar basit. Zamanla geçer, hoşlanma dediğiniz nedir ki bi arkadaşlığı bitirmeye değmez, hele tüm ortamından arkadaşlarından uzaklaşmaya asla değmez.
Gerçekten teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz için.kötü hissetmeye başlamıştım

sen neden ona bir şans vermeyi düşünmüyorsun ne güzel iyi anlaşıyormuşsunuz işte, bu devirde bu çok önemli birşey, hiç tanımadığın biri çıksa karşına tuhaf tuhaf huyları olabilir, ne güzel hazır tanınmışı var işte bir değerlendirsen iyi olur
Çok çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi asla kırmayız birbirimize hep Bi şeyler katarız çevremdekiler de sizin gibi düşünüyor ama o gözle bakamıyorum işte yani ilişki manasında aşık değilim ama ben hep aşık olacağım birisiyle olmak istiyorum.

Çok çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi asla kırmayız birbirimize hep Bi şeyler katarız çevremdekiler de sizin gibi düşünüyor ama o gözle bakamıyorum işte yani ilişki manasında aşık değilim ama ben hep aşık olacağım birisiyle olmak istiyorum.
canım burası aşık olup evlenip, 2. 3. yılda boşanma aşamasına gelmiş kadınlarla dolu iyi düşün derim, aşk evet önemli ama iyi anlaşabilmek, çok çok çok daha önemli, çünkü aynı eve girince aşk meşk kalmıyor,
biri siyah biri beyaz deyince çık bakalım işin içinde,
bak ne güzel birbirinize birşeyler katıyormuşsunuz bu da çok kıymetli birşey, bizim kocalar hep bizden birşeyler alıyor malesef maddi manevi :(
bulmuşken kaybetme derim, ilerde çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur, bence eğer o gözle bakmaya başlarsan sende zamanla onu seversin kesin yani :KK200:

Sizinki hem pastam dursun, hem karnım doysun sendromu..
Adam "seni severek kankalık yapamıyorum çık hayatımdan" diyor.
Siz ise "ama benim egom böyle çok okşanıyor. Beni hem sev, hem acı çek, hem de yanımda oyala" diyorsunuz..

Sizinki hem pastam dursun, hem karnım doysun sendromu..
Adam "seni severek kankalık yapamıyorum çık hayatımdan" diyor.
Siz ise "ama benim egom böyle çok okşanıyor. Beni hem sev, hem acı çek, hem de yanımda oyala" diyorsunuz..
Aslında egoluk bir durum yok. Sadece çok emek verdiğimiz bir arkadaşlığımız var. Ben geçici bir hevestir geçer diye düşündüğüm için öyle davrandım ama sonra durum devam edince uzak durmam onun için daha iyi diye düşünmeye başladım. Ama öyle şak diye o kadar zaman geçirdiğiniz arkadaşınızdan uzak duramıyorsunuz. Şimdi kendi diyor sadece arkadaş olarak yanımda kal bari diye. Ama ona zarar verdiğimi düşündüğüm için istemeyerek uzak duruyorum. Ve tabi ki arkadaşlığımız biterse çok üzülürüm o da çok üzülür. Neyin iyi neyin kötü olduğuna karar veremiyorum öyle de üzülüyoruz böyle de

Tatlım ikiniz de saçma davranmışsınız. Kaç yaşındasınız?

Kendinizden pay biçin sevdiğiniz bir insan ben seni arkadaş olarak görüyorum dese siz hiç gocunmadan arkadaşlığınza devam edebilecek misiniz ? Hiç sanmıyorum. Arkdaşlığınız devam etse bile uzun süreli olmaz maalesef.

Back