Ama diger konularda klasik Turk annesi degil.. Hani onlarda da oyle olsa anlarim da sadece bu konuda boyle olmasi cok tuhaf geliyorCanm annen klasik bir Turk annesi. Uzulecek bir sey yok. Onun hayat görüşü boyle. Degistiremezsin.
Yani zaten tanismak o kadar sart degil de.. Peki dedigi diger durumlara ne diyorsunuzHer sevgili olduğunuz kişiyle neden tanişsın ki anneniz?Gereksiz yani bencede..
Bana hic tuhaf gelmedi. Zaten butun erkek arkadaslarini tanistirmana gerek yok. Bakis acisi cok da yanlis degil bence. Sen duzgun insani bulacak yastasin.Ama diger konularda klasik Turk annesi degil.. Hani onlarda da oyle olsa anlarim da sadece bu konuda boyle olmasi cok tuhaf geliyor
Anladim peki tanistirma haricinde dedigi konulara ne diyorsunuz eve birakma falan meselaBana hic tuhaf gelmedi. Zaten butun erkek arkadaslarini tanistirmana gerek yok. Bakis acisi cok da yanlis degil bence. Sen duzgun insani bulacak yastasin.
Klasik anne tavrı..Benimde kızım olsa ilişkilerini çok göz önünde yaşamasını istemezdim sanırım..Bunun sebebi de sanırım etrafın lafından sözünden koruma iç güdüsü..Yani zaten tanismak o kadar sart degil de.. Peki dedigi diger durumlara ne diyorsunuz
O yine seni korumak icin oyle soyluyor. Ama etrafin lafina cok takmamak lazim. Oyle yaparsak hic yaşamayalım. He he de gec. Birinden bir sey duyarsa kendi versin cevabiniAnladim peki tanistirma haricinde dedigi konulara ne diyorsunuz eve birakma falan mesela
Iste egitimli biri oldugu halde etrafin lafini takmasi beni uzuyor.. Halbuki kendini savunabilecek biri, neden boyle yaptigini anlamiyorumO yine seni korumak icin oyle soyluyor. Ama etrafin lafina cok takmamak lazim. Oyle yaparsak hic yaşamayalım. He he de gec. Birinden bir sey duyarsa kendi versin cevabini
Sadece tanismak degil, diger konulara ne diyorsunuz pekiAnnen haklı ciddi olmayan sevgililerinle neden tanışsın ki?
Dogru soyluyorsunuz ama aileleri muhafazakar olan arkadaslarim bile ben gibi degil, bu yuzden sasiriyorum.. Mesela ailesi baya muhafazakar olan bir arkadasim sevgilisini ailesiyle tanistirmis, evine de getirmis.. Ailesi de illa evlen falan demiyormus galiba, bu yuzden annemin bu davranislari tuhafima gidiyorElalem çok güçlü bir topluluktur. Eğitimli-eğitimsiz dinlemez :)
Anneniz klasik Türk annesi, elalem ağzına çok kolay sakız yapabilir bu yüzden korumak istiyor.
lise çağlarında ve 7 yaşlarında kızım varYani zaten tanismak o kadar sart degil de.. Peki dedigi diger durumlara ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?