- 15 Ocak 2024
- 997
- 481
-
- Konu Sahibi Merve Aycan
Kaçırdık konuyuAlıntı yapılmamış konu silinmiş sanırım
ben konunun yarısını gördüm. iş yerinde çay bardaklarını herkese acık olan lavaboda yıkamıs is arkadasları da sürekli iğneleme modunda dalga geçmişAbarttıkca abartmıslar ne var yani ordan gelen de su mutfaktaki lavabodan gelen de su
Kendi evi degil isyeri 50 kisinin girdigi pis kokan bir tuvalet kendi dedigi ile. Orda legende yikyor yerde bumu abartma sence.?Abarttıkca abartmıslar ne var yani ordan gelen de su mutfaktaki lavabodan gelen de su
Hijyen ortamı terketti…Abarttıkca abartmıslar ne var yani ordan gelen de su mutfaktaki lavabodan gelen de su
ay öldünüz siz de mikroptanHijyen ortamı terketti…
Konuyu sildiniz de ne oldu? O konunun geri geleceğini, banlanacağınızı biliyorsunuz. Cevapları beğenmeyince hemen kaçışlar. İş yerinizde de böyle davranıyorsanız iş arkadaşlarınızın tavırları normal.Bu dünyadan bazen gerçekten soğuyorum benim gibi olan var mı? Sanki kimle samimi olsam darbe yicem iş gibi kimseye güvenim kalmadı. Bu duruma nasıl aşabilirim
Biz depremde çadırda kaldık, çadıra mutfak wc yaptık biri bi köşede biri bi köşedeydi. Bazı şeyler vardır önemsenmesi gereken...ay öldünüz siz de mikroptan