- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Sonra yazdım ki, teyze ben dün bir operasyon geçirdim eve gelince çok kötü oldum. Şimdi yine hastaneye gidiyoruz yine bir operasyon var.Çok üzüldüm çok ama…
Sen niye hala muhatapsin bu salakla onun varlığı sana ne katıyor desene kendin gönder bu bilgileri işim gücüm var diyeKızlar Allah razı olsun içimi ferahlattınız.
Hani yazmıştım ya operasyon geçireceğim şimdi yazıyorum madde madde diye, ilk önce hayırdır insallah demiş cevap vermedim aradı açtım.
Ne oldu dedi sonra anlatırım diş gebelikle ilgili rahim içi işlemler dedim ( daha önce diş gebelik geçirdim)
Ayyy çok üzüldüm dedi, bu bilgileri eniştene de göndersene dedi
Baktım sonra durumunu silmis.
İnsanları asla anlamıyorum ya
Hiç kendinizi üzmeyin, benim de beşinci denemem.Son denememde herkesi arkada bıraktım.surec zaten çok yorucu, önemli olan biziz.insallah güzel sonuçlar alırsınizSonra yazdım ki, teyze ben dün bir operasyon geçirdim eve gelince çok kötü oldum. Şimdi yine hastaneye gidiyoruz yine bir operasyon var.
Gelince durumu bilmiyorum
Şimdi sana madde madde yazıyorum yapacaklarınızı
Ve yazdım gönderdim.
İtin hatrı yoksa sahibinin hatrı var. Hoş sizce öyle mi evet eşi elinden gelirse sorduğumuza destek oluyor ama bende sürekli ne sorarsa ne isterse yapıyorum teyzemin.
Çok alındım ya. Hormonlar zaten tavan biliyorsunuz tüp bebek sürecini
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Sizin akrabalariniz sıkıntılı diye tüm akrabalarını sıkıntılı değil. Hepimiz birilerinin akrabasıyız/ hepimizin ebeveynleri birinin akrabası. Başlık tercihi çok yanlış olmuş. Onun dışında teyzenin terbiyesizliğine üzüldüm.Selam canlar pek böyle konuları açmam ama aşırı üzüldüm be sinirlendim içimi rahatlatacak cümleler gelir diye yazmak istedim.
Defalarca bebeklerimi kaybettim defalarca tüp bebek tedavisi yaptırdım. En son ölümden döndüm günlerce hastanelerde kaldım tüm akrabalarım duydu.
Pek biyle şeyleri akrabalara anlatmak istemem.
Bir teyzem var 2 çocuğu var küçük çocuğu Üniversite mezunu öyle düşünün yaşlarını.
Ne araştırılmak isterse hemen bana gönderir bir gün dedim ki senin kız bakmıyor mu ben yoğunum o yapmıyor diyor.
Eniştem iyi birisi bizlere karşı, rica ettiğimiz bir şey olursa yapmaya çalışır diye onun hattına kıyamıyorum bir şey demeden teyzemin her dediğini yapıyorum.
Dün makrofaj aşısı olmaya gittik anestezili oluyorum sonrasında çok fena oldum kanama falan oldu gergin ve üzgündüm 5 gibi yaptılar enerjim takatim bitikti açlık vurdu.
Tam o sırada ev sahibinin attığı ihtarı atmış bana buna ne yapacağız diye. Döneceğim yoğunum dedim sonra hep aklımdaydı ama konuşacak enerjim yoktu.
Bugün tüp bebek transferim olacak. Yine anestezili.
Telefonu elime aldım durum atmış “kedinin b*kuna derman demişler s.çmış gömmuş. (Gördüğümü görmedi okundu bilgim kapalı.
Diye. O kadar sinirlendim ki ya sen benim ne yaşadığımı biliyor musun pis bencil.
Çok üzüldüm çok ama…
O kadar ilginç bir pskoloji ki şu an içinde olduğum ilaçlar hormonu çift yapıyor öyle düşününBende şu noktayi anlayamadım neden tekrar yardım ettiniz. Ben olsam hayatta etmem görüşmem mesela . Çok sert birimiyim bilmem
Ya hayranım böyle güçlü insanlara ben şu an o kadar ilginç bir ruh halindeydim ki sürekli ağlamak geliyor içimden ondan sizlere danıştım paylaşalım diyeSen niye hala muhatapsin bu salakla onun varlığı sana ne katıyor desene kendin gönder bu bilgileri işim gücüm var diye
Benim işim biraz bu ondan mecburen cevap vermek zorunda kaldım. Gayrimenkul uzmanıyımUmarım bu son yardımınız olur. Yoksa kimseye kızmaya hakkınız yok, kendinizi kullandırmışsınız deriz. Öyle de olur çünkü. O lafları yiyip tekrar yardım etmek de normal olmaz. Parayla avukat tutsun bakalım. Gitsin onlara sorsun.
Doğru diyorsunuzBöyle insanlara yardım etmemeli..hiç mi canınızın değeri yok..böyle şeylere üzülmeyin ve değer aldığınız kadar değer verin ..sizi arayıp sormuyorsa neden yardım ediyorsunuz ki...kasap et derdinde koyun can derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?