• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dünyada dusmana ihtiyacınız varsa akrabalarınızla görüşün…

O kadar ilginç bir pskoloji ki şu an içinde olduğum ilaçlar hormonu çift yapıyor öyle düşünün
Söyle anlatayım mesela kırıldım ya normalin 2 katı.
Sanki yardım etmezsem bugünkü işim kötü olacak gibi aptal bir ağlamaklı hissiyat geldi içime
Ben o ilaçları kullandım tedaviyle hamile kaldım cok iyi anlıyorum sizi ama bu kadar takmayın işte . Sizin şu hassas anınızda anlayisli olmayan insani sakin gitsin .
Birde çocuğunuzun olmaması ya da zor olmasının sizin kötülüğünuzle alakası yok . Kaç tane kötü insan anne baba oluyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı şekilde çocuk sahibi olursunuz

İnsallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Hatta yavrularınızı

Bir yerde okumuştum şeytan sizi bulamayınca akrabalarınızı gönderir diye🙈
Çok doğru
Allah hayırlı akraba nasip etsın

Sizin akrabalariniz sıkıntılı diye tüm akrabalarını sıkıntılı değil. Hepimiz birilerinin akrabasıyız/ hepimizin ebeveynleri birinin akrabası. Başlık tercihi çok yanlış olmuş. Onun dışında teyzenin terbiyesizliğine üzüldüm.
Akrabalarıma zararım yok benim ama olay o, babasız büyüdüm kimsenin desteği bile olmadı.
Yine de destek olmaya çalışıyorum.
İyi niyet yapıyorum her seferinde.
Bir kere dönmedim diye böyle cirkin bir laf sokmak çok canımı sikti

Ondan özelikle sizlere yazdım, buraya yazanlara hep cevap verip rahatlatmaya çalışıyorum üzüldüğüm için istedim ki iyi gönüllü insanlar destek olsun kendimi kötü hissetmeyeyim 🤍
Yoksa elbette ki hepimizin akrabası var bunu biliyorum

Kızlar Allah razı olsun içimi ferahlattınız.

Hani yazmıştım ya operasyon geçireceğim şimdi yazıyorum madde madde diye, ilk önce hayırdır insallah demiş cevap vermedim aradı açtım.
Ne oldu dedi sonra anlatırım diş gebelikle ilgili rahim içi işlemler dedim ( daha önce diş gebelik geçirdim)
Ayyy çok üzüldüm dedi, bu bilgileri eniştene de göndersene dedi 🤦🏼‍♀️

Baktım sonra durumunu silmis.
İnsanları asla anlamıyorum ya

Kadın anlaşılmaz bir şey yapmıyor.
Ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın alttan alınıyor ve işi görülüyor. O da normal şekilde devam ediyor hayatına.
Asıl anlaşılmaz olan sizsiniz. Neden yardım ettiniz ki? Ne hali varsa görseydi.
Ben olsam bir daha yardımcı olmazdım. Yüz yüze geldiğimizde de eski samimiyetim olmazdı.

Akrabalar kan yoluyla bulaşan zehirli bir hastalıktır. Şöyle bir süreçte size zarar verenleri silmek zor olmamalı. Zira ben teyzemi de sildim, amcamın eşini de sildim. Aynı ortamda olsak bile selamlaşma dahi yok. Öyle bir huzur ki. Hayatımdan iki keneyi attım. Darısı isteyen herkesin başına. Size de hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Kendinize dönün ve stresten uzak durmak için silin gitsin sizi yoran insanları.

Akrabalar kan yoluyla bulaşan zehirli bir hastalıktır. Şöyle bir süreçte size zarar verenleri silmek zor olmamalı. Zira ben teyzemi de sildim, amcamın eşini de sildim. Aynı ortamda olsak bile selamlaşma dahi yok. Öyle bir huzur ki. Hayatımdan iki keneyi attım. Darısı isteyen herkesin başına. Size de hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Kendinize dönün ve stresten uzak durmak için silin gitsin sizi yoran insanları.
Ayyy maaallah ya idolümüz boyle güçlü kadinlar 🙏🏻

Size istinaden yazılmamış olabilir. Ortaya yazılan bir laf. Hiç üstünüze alıp muhattap olmaya değmez. Hem de bu kadar güzel bir günde. Bebeğiniz bugün sizin karnınıza yerleşecek daha heyecanlı bir şey var mı. Ayrıca daha önceki denemeleriniz başarısız oldu diye bu sefer de başarısız olacak diye bir kaide yok. Umudunuz var ki tutunuyorsunuz. Benim bebeğim de tüp bebek. Son derece olağan hayatıma devam ettim. Sürekli yatmadım yavaş yavaş işlerimi gördüm unuttum gitti. Siz de olursa sevinirim olmazsa kader olarak bakın ve unutun operasyondan sonra. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Size istinaden yazılmamış olabilir. Ortaya yazılan bir laf. Hiç üstünüze alıp muhattap olmaya değmez. Hem de bu kadar güzel bir günde. Bebeğiniz bugün sizin karnınıza yerleşecek daha heyecanlı bir şey var mı. Ayrıca daha önceki denemeleriniz başarısız oldu diye bu sefer de başarısız olacak diye bir kaide yok. Umudunuz var ki tutunuyorsunuz. Benim bebeğim de tüp bebek. Son derece olağan hayatıma devam ettim. Sürekli yatmadım yavaş yavaş işlerimi gördüm unuttum gitti. Siz de olursa sevinirim olmazsa kader olarak bakın ve unutun operasyondan sonra. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Sonra paylaşımını sildi yardım ettiğim zaman. Ayyy insallah güzellikle tutunur benimki de şimdi yoldayız hayra çıksın insallah Allah razı olsun umut oldunuz dediklerinizi yapacağım bende 🙏🏻

Selam canlar pek böyle konuları açmam ama aşırı üzüldüm be sinirlendim içimi rahatlatacak cümleler gelir diye yazmak istedim.

Defalarca bebeklerimi kaybettim defalarca tüp bebek tedavisi yaptırdım. En son ölümden döndüm günlerce hastanelerde kaldım tüm akrabalarım duydu.

Pek biyle şeyleri akrabalara anlatmak istemem.
Bir teyzem var 2 çocuğu var küçük çocuğu Üniversite mezunu öyle düşünün yaşlarını.

Ne araştırılmak isterse hemen bana gönderir bir gün dedim ki senin kız bakmıyor mu ben yoğunum o yapmıyor diyor.

Eniştem iyi birisi bizlere karşı, rica ettiğimiz bir şey olursa yapmaya çalışır diye onun hattına kıyamıyorum bir şey demeden teyzemin her dediğini yapıyorum.

Dün makrofaj aşısı olmaya gittik anestezili oluyorum sonrasında çok fena oldum kanama falan oldu gergin ve üzgündüm 5 gibi yaptılar enerjim takatim bitikti açlık vurdu.

Tam o sırada ev sahibinin attığı ihtarı atmış bana buna ne yapacağız diye. Döneceğim yoğunum dedim sonra hep aklımdaydı ama konuşacak enerjim yoktu.

Bugün tüp bebek transferim olacak. Yine anestezili.

Telefonu elime aldım durum atmış “kedinin b*kuna derman demişler s.çmış gömmuş. (Gördüğümü görmedi okundu bilgim kapalı.

Diye. O kadar sinirlendim ki ya sen benim ne yaşadığımı biliyor musun pis bencil.

Çok üzüldüm çok ama…
Görüşmeyi keserim

8 tane teyzem var ayda yilda bir görürüm. Oda dügünde yas'da Bazilarinin tel numaralari var çogununki yok ztn bende numaralari. Teyzelerimin çogundan nefret ediyorum desem yeridir yani. Bazilarinin çocuklarini yolda görsem tanimam. O kadar yani. Vicik vicik olamiyorum yapimdanmidr nedir. Ama esimin teyzeleri yengeleri falan çok iyiler hepsininde numarasi var bende çokta severim. Kendileri iyise bende iyim onlara karsi.
Sizde mesafe koyun araniza

Hani yazmıştım ya operasyon geçireceğim şimdi yazıyorum madde madde diye, ilk önce hayırdır insallah demiş cevap vermedim aradı açtım.
Ne oldu dedi sonra anlatırım diş gebelikle ilgili rahim içi işlemler dedim ( daha önce diş gebelik geçirdim)

Niye bu kadar detay veriyorsunuz?
Belli ki ne çektiğiniz umrunda değil, detaylar bile ilgisini çekmiyor İşi görülsün yeter
Siz hâlâ muhatap alıp anlatıyorsunuz.
İnsanları çok fazla umursamayın, sonuçta çıkar ilişkiniz var,azıcık geç donseniz cümle âleme ilan ediyor.Kendi davranışlarınız çok anormal lütfen bu tavrinizi değiştirin..

çok şımarmış teyze hanım
enişte hatrı da bir yere kadar!
yapmayın bundan sonra
en gıcık kaptığım da kendi çocuğuna yaptıramayıp başkasından isteyen bide sitem eden
rabbim en kısa sürede minik bir mucize nasip etsin size inşallah:KK200:

çok şımarmış teyze hanım
enişte hatrı da bir yere kadar!
yapmayın bundan sonra
en gıcık kaptığım da kendi çocuğuna yaptıramayıp başkasından isteyen bide sitem eden
rabbim en kısa sürede minik bir mucize nasip etsin size inşallah:KK200:
Aminnn Allah razı olsun 🌸

Back