Bu dünyada dusmana ihtiyacınız varsa akrabalarınızla görüşün…

Ben o ilaçları kullandım tedaviyle hamile kaldım cok iyi anlıyorum sizi ama bu kadar takmayın işte . Sizin şu hassas anınızda anlayisli olmayan insani sakin gitsin .
Birde çocuğunuzun olmaması ya da zor olmasının sizin kötülüğünuzle alakası yok . Kaç tane kötü insan anne baba oluyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı şekilde çocuk sahibi olursunuz

İnsallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Hatta yavrularınızı

Bir yerde okumuştum şeytan sizi bulamayınca akrabalarınızı gönderir diye
Çok doğru
Allah hayırlı akraba nasip etsın

Akrabalarıma zararım yok benim ama olay o, babasız büyüdüm kimsenin desteği bile olmadı.
Yine de destek olmaya çalışıyorum.
İyi niyet yapıyorum her seferinde.
Bir kere dönmedim diye böyle cirkin bir laf sokmak çok canımı sikti

Ondan özelikle sizlere yazdım, buraya yazanlara hep cevap verip rahatlatmaya çalışıyorum üzüldüğüm için istedim ki iyi gönüllü insanlar destek olsun kendimi kötü hissetmeyeyim
Yoksa elbette ki hepimizin akrabası var bunu biliyorum

Kadın anlaşılmaz bir şey yapmıyor.
Ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın alttan alınıyor ve işi görülüyor. O da normal şekilde devam ediyor hayatına.
Asıl anlaşılmaz olan sizsiniz. Neden yardım ettiniz ki? Ne hali varsa görseydi.
Ben olsam bir daha yardımcı olmazdım. Yüz yüze geldiğimizde de eski samimiyetim olmazdı.

Akrabalar kan yoluyla bulaşan zehirli bir hastalıktır. Şöyle bir süreçte size zarar verenleri silmek zor olmamalı. Zira ben teyzemi de sildim, amcamın eşini de sildim. Aynı ortamda olsak bile selamlaşma dahi yok. Öyle bir huzur ki. Hayatımdan iki keneyi attım. Darısı isteyen herkesin başına. Size de hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Kendinize dönün ve stresten uzak durmak için silin gitsin sizi yoran insanları.

Ayyy maaallah ya idolümüz boyle güçlü kadinlar

Size istinaden yazılmamış olabilir. Ortaya yazılan bir laf. Hiç üstünüze alıp muhattap olmaya değmez. Hem de bu kadar güzel bir günde. Bebeğiniz bugün sizin karnınıza yerleşecek daha heyecanlı bir şey var mı. Ayrıca daha önceki denemeleriniz başarısız oldu diye bu sefer de başarısız olacak diye bir kaide yok. Umudunuz var ki tutunuyorsunuz. Benim bebeğim de tüp bebek. Son derece olağan hayatıma devam ettim. Sürekli yatmadım yavaş yavaş işlerimi gördüm unuttum gitti. Siz de olursa sevinirim olmazsa kader olarak bakın ve unutun operasyondan sonra. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Sonra paylaşımını sildi yardım ettiğim zaman. Ayyy insallah güzellikle tutunur benimki de şimdi yoldayız hayra çıksın insallah Allah razı olsun umut oldunuz dediklerinizi yapacağım bende

Görüşmeyi keserim

8 tane teyzem var ayda yilda bir görürüm. Oda dügünde yas'da Bazilarinin tel numaralari var çogununki yok ztn bende numaralari. Teyzelerimin çogundan nefret ediyorum desem yeridir yani. Bazilarinin çocuklarini yolda görsem tanimam. O kadar yani. Vicik vicik olamiyorum yapimdanmidr nedir. Ama esimin teyzeleri yengeleri falan çok iyiler hepsininde numarasi var bende çokta severim. Kendileri iyise bende iyim onlara karsi.
Sizde mesafe koyun araniza

Niye bu kadar detay veriyorsunuz?
Belli ki ne çektiğiniz umrunda değil, detaylar bile ilgisini çekmiyor İşi görülsün yeter
Siz hâlâ muhatap alıp anlatıyorsunuz.
İnsanları çok fazla umursamayın, sonuçta çıkar ilişkiniz var,azıcık geç donseniz cümle âleme ilan ediyor.Kendi davranışlarınız çok anormal lütfen bu tavrinizi değiştirin..

çok şımarmış teyze hanım
enişte hatrı da bir yere kadar!
yapmayın bundan sonra
en gıcık kaptığım da kendi çocuğuna yaptıramayıp başkasından isteyen bide sitem eden
rabbim en kısa sürede minik bir mucize nasip etsin size inşallah

Aminnn Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…