Bu dönemleri nasıl atlatıyorsunuz?

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
761
545
28
Merhaba kızlar 🌸Hani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz 🙏🏻

Ağlamamak için kendimi tutmam. Ama mümkün mertebe yalnızken ağlamayı tercih ederim. Ağlamak bana iyi gelir ve deşarj olurum. Onun dışında uzuuunn uzun düşünürüm. Ve bunu da tek başına yaparım. Ben sanırım kendimi yalnız kalarak iyileştiriyorum

Ağlamamak için kendimi tutmam. Ama mümkün mertebe yalnızken ağlamayı tercih ederim. Ağlamak bana iyi gelir ve deşarj olurum. Onun dışında uzuuunn uzun düşünürüm. Ve bunu da tek başına yaparım. Ben sanırım kendimi yalnız kalarak iyileştiriyorum
Ben de öyleyim biraz yalnız kalmak istiyorum ama bu beni daha kötü yapar mı diye endişeleniyorum

Ne yaşadığınızı bilemiyorum. Ama bazı konular altından tek başına kalkılacak konular değil. Bazen yalnız kalmak güçlendirir, bazen de yalnız kalmaya dahi gücünüz olmaz. İşte bu noktada bi destek gerekir. Yaşadığınız şeyin ağırlığını tek başına kaldıramayacağınızı düşünürseniz sizi gerçekten anlayan biriyle paylaşın

Merhaba kızlar 🌸Hani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz 🙏🏻
Atlatamıyorum ağlayorum anca geçmiyor geçtiğini sanıyorsun tekrar o anları yaşatıyorlar

Merhaba ben genelde içime kapanirim kimseye yani dert paylaşınca azalır derler ya ben ona inanmıyorum acımı yaşarım sindiririm kendi içimde . İnsana dert anlatılmaz herkes o da bisey mi bir de benim derdimi dinle haline şükret diyerek dert yarıştırma peşinde

Ben de merak ediyorum bunu. Üstünü örtmeyip duygularını yaşamak gerekmiş ama nasıl ben de bilmiyorum. Yorumlara bakıcam

Size ne kadar doğru gelebilir ama ben buhranlarımda kendime ayetel kutsi okutur üfletirim o an birilerne ulasanazsamda netten acar dinlerim inanılmaz icim frahlar

Bence ağla. Ben ağlıyorum ama çok ağlayınca burnum kapanıyor:) Gozlerım şişiyor. Rahatlıyotum aglayınca. Sevdıgım arkadaslarım var onlarla saatlerce konuşuyorum. Aynı konuyu. Konuma konuşa atlatıyorum. Yada alışıyorum. Hayat sınav. Allah ımtıhan vermesın.

Hamileligimde böyle bir dönemden gectim iki defa beni sadece cocugumla ilgilenmek ve ibadet etmek ferahlatiyordu.Ettigim ibadetler ve dualar sayesinde düzelmeyecek durumun kendiliginden düzeldigine sahit oldum.Dini inanciniz var mi ya da hangi dine mensupsunuz bilmiyorum ama dini inanca sahipseniz ibadeti tavsiye ederim.

Çok, kötü düşüncelere girdim intihar dahil. İman etmek güzel dine yöneldim namaz kıldım. Hafifledim eşim. Çok yanımda oldu bir dost lazım seni anlayan birde namaz kılmak böyle zamanlarda senden çok daha güçlü bir şeye inanmak iyi geliyor

36 yıldır yaşıyorum. Hayat hep iniş ve çıkışın birbirini takibi şeklinde seyrediyor. Artık düştüğümde bu iniş bitecek yakın zamanda çıkışa geçeceğim vay be şöyle de günler yaşamıştım diyeceğim şeklinde telkin ediyorum kendimi. Ben de bir süredir zor zamanlar geçiriyorum ve bir an önce o inişten sonraki çıkışı bekliyorum.

X