Ayy inşlh benimde gönlümden kız geçiyor hislerim de kız kendi doktorum yurt dışından geldi özelde cihazı çok iyi yarın gel bakalım dedi sabah 10:15 de gidicem umarım artık net bişey söyler ler bu bide belli çok terbiyesiz her gittiğimizde bacak arasını gösteriyor ama doktorlar emin olamıyor çocuğumun ne suçu var gösteriyor işte hahahahKiz, hayirli olsun.
Kendi doktorum yurt dışından geldi yarın yanına çağırdı oda bakacak umarım öğrenirim artık gönlümden allahın bildiğini kuldan saklayamam kız geçiyor vallaBacak arası boş bence kız...hayırlısı olsun
Sağlıklı olsunlarda önemki olan oKendi doktorum yurt dışından geldi yarın yanına çağırdı oda bakacak umarım öğrenirim artık gönlümden allahın bildiğini kuldan saklayamam kız geçiyor valla
Ayyy inşlh allahın bildiğini kulundan saklamicam gönlümden kız geçiyor 1 oğlum var ve bu son hamilelik birdaha çocuk yapmicaz o yüzden kız istiyorum kız çocuğuna da özlem duymak istemiyorum
bacaklarını yiyesim geldi bebeninbide bizimki belli
Kendileri 1 kere doğucak biz 9 ayda 9 kere doğuruyoruz özellikle şu cinsiyet aylarındabacaklarını yiyesim geldi bebeninbide bizimki belli olsaa
aynennn cok doğruKendileri 1 kere doğucak biz 9 ayda 9 kere doğuruyoruz özellikle şu cinsiyet aylarında
Tam bir terbiyesiz olacak bu hep bacaklar böyleDavsan gibi de dikmis bacakları, icerde Party var
Udrason resmini gönder bakalım tecrübeli hanımlar var hemde onlar da tahminde bulunursen ne hissettin bide sen bak
Benim udrason resmine çok benziyor bence bu kızay ben kız hissedyorm herkes erkek diyo
İnşallah canım benim herşey gönlünce olsunAyyy inşlh allahın bildiğini kulundan saklamicam gönlümden kız geçiyor 1 oğlum var ve bu son hamilelik birdaha çocuk yapmicaz o yüzden kız istiyorum kız çocuğuna da özlem duymak istemiyorumyarın kendi doktorum çağırdı 15 haftayı doldurmuş olacak bakacak mış cinsiyetine inşlh görür net şekilde
Sabah öğrenirsem yazıcam burayaİnşallah canım benim herşey gönlünce olsun
ay inşallaj daha çok kücük 9+5 buedaBenim udrason resmine çok benziyor bence bu kız