- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 24
yaz da bakalımmSabah öğrenirsem yazıcam buraya
12 13 haftalarda bir tahminde bulunur doktor eğer cihazı çok iyiyse net bişey demezler ama bir tahminleri olur erkekse kendini daha çok hemen belli eder ben oğlumda hemen öğrenmiştiöay inşallaj daha çok kücük 9+5 bueda
Bakalım tahminler tutacak mı :)yaz da bakalımm
Benim ablam oğluşunu 6.aya kadar öğrenemedi12 13 haftalarda bir tahminde bulunur doktor eğer cihazı çok iyiyse net bişey demezler ama bir tahminleri olur erkekse kendini daha çok hemen belli eder ben oğlumda hemen öğrenmiştiö
İnşallah tutar bi oğlan bi kız tam idealBakalım tahminler tutacak mı :)
Erkek bebekler de geç öğrenme olayı bence tamamen doktorun tecrübe ve makinası na bağlı 6 aya kadar çocuğun pipisi sünnetlik olur yaaa nasıl görmezBenim ablam oğluşunu 6.aya kadar öğrenemediİnşaklah ben öğrenirim hemen
Birdaha yok maalesef 3 doktor önermedi çünkü buda sezeryan olacak bünyen zayıf o riski alma dedi o yüzden direk tıbbi önlem alıcamİnşallah tutar bi oğlan bi kız tam ideal
ay bilmşyorm hep bacakları kapalıymış. Cidden doktorlar kafa yapısından tut kemik yapısına kadar tahmnleri oluyorErkek bebekler de geç öğrenme olayı bence tamamen doktorun tecrübe ve makinası na bağlı 6 aya kadar çocuğun pipisi sünnetlik olur yaaa nasıl görmez
Zaten bu devirde 2 çocuk yeterli bence. Ekonomik durumlar da malumBirdaha yok maalesef 3 doktor önermedi çünkü buda sezeryan olacak bünyen zayıf o riski alma dedi o yüzden direk tıbbi önlem alıcam
Çoğu doktor nuba göre bakıyor birdeay bilmşyorm hep bacakları kapalıymış. Cidden doktorlar kafa yapısından tut kemik yapısına kadar tahmnleri oluyor
Yok kuzum aslında bizim ekonomiden dolayı bir sıkıntımız yok çok şükür tamamen sağlık açısından bide çocuk büyütmek aşırı zor yaaaZaten bu devirde 2 çocuk yeterli bence. Ekonomik durumlar da malum
Kız sabah herkes bebeme erkek demişti gece de herkes kız diyor. Çok merak ediyorum ne olacakÇoğu doktor nuba göre bakıyor birde
Ya öyle tabii ama ben mesela 2.çocuğu düşünür müyüm bilmiyorum. Yani birin tam eğitmeden onunla güzelce ilgilenmeden 2.yi yapmam gibi. Aralarında bir 10 yaş olur muhtemelen Allah nasip eder de olursaYok kuzum aslında bizim ekonomiden dolayı bir sıkıntımız yok çok şükür tamamen sağlık açısından bide çocuk büyütmek aşırı zor yaaa
Karindan 8 haftlik. Suan 10+5 oldukYok kuzum aslında bizim ekonomiden dolayı bir sıkıntımız yok çok şükür tamamen sağlık açısından bide çocuk büyütmek aşırı zor yaaa
Varsin supheniz bu olsun bende Allah korusun hastalık var falan sandim. Ne olmus yani 15, gun bekleyin baska doktora gidin illa cinsiyet icin surekli doktors gidip ultrsona gitmeye gerek varmi bu kadar yahu. Saglikli olsun zaten kendini gosterir bir kac haftaya. Bebek kendini gostermiyosa doktors ne yapsin.aklinizda niye suphe biraksinki doktor13+5 de doktora gittim cinsiyet görünmedi kız gibi dedi çıktını var ama bu haftalarda kızda da erkek de oluyor çıkıntı dedi doktorum yurt dışına çıktı 14+5 de ağrılarım oldu devlete gittim cihazım aşırı kötü kızda diyemem erkek de çıkıntı var ama kızda olabilir dedi ama tahminim erkek dedi ama bizim gördüğümüz bacak arası boştu birde siz bakarmınızEki Görüntüle 3296428
Cinsiyeti öğrendim kuzum kesin kız dedi yanılma olur mu dedim hayır dedi 16 hafta dan sonra yanılma olmaz dedi kesinlikle kız dedi bizde gördük zaten bacak arasını netİnşallah tutar bi oğlan bi kız tam ideal
Çok teşekkür ederim tahminin için doğru çıktı kızım olacakmış doktor kesinlik le kız dedi yanılma olur mu dedim 15+6 hafta yanılma olmaz artık dedi vajinayısını gösterdi zaten bacak arası bom boş dediKiz, hayirli olsun.
Tahminin doğru çıktı kesinle kız mış kızım olacak mış yanılma olur mu diye sordum 15+6 hafta bu haftadan sonra yanılma olmaz dedi hiç çıkıntı yok bacak arası boş dedi eli ile de gösterdi :)
Profilime yazar misin lutfen. Bildigime kimse inanmiyo, ben biliyorumÇok teşekkür ederim tahminin için doğru çıktı kızım olacakmış doktor kesinlik le kız dedi yanılma olur mu dedim 15+6 hafta yanılma olmaz artık dedi vajinayısını gösterdi zaten bacak arası bom boş dedi
Cinsiyetini kesin konuşup bilen hanımlar için ayrı post açtım isimlerinizi yazdım :)Profilime yazar misin lutfen. Bildigime kimse inanmiyo, ben biliyorum