Bu doktorlar bizim sürekli kafamızda şüphe oluşturmak zorunda mı :)

Yok kuzum aslında bizim ekonomiden dolayı bir sıkıntımız yok çok şükür tamamen sağlık açısından bide çocuk büyütmek aşırı zor yaaa
Ya öyle tabii ama ben mesela 2.çocuğu düşünür müyüm bilmiyorum. Yani birin tam eğitmeden onunla güzelce ilgilenmeden 2.yi yapmam gibi. Aralarında bir 10 yaş olur muhtemelen Allah nasip eder de olursa

Banada banada tahmin yapin :KK71:
Yok kuzum aslında bizim ekonomiden dolayı bir sıkıntımız yok çok şükür tamamen sağlık açısından bide çocuk büyütmek aşırı zor yaaa
Karindan 8 haftlik. Suan 10+5 olduk

Eklentiler

• Screenshot_20230902-134624_AppLock.jpg
    Screenshot_20230902-134624_AppLock.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 60
13+5 de doktora gittim cinsiyet görünmedi kız gibi dedi çıktını var ama bu haftalarda kızda da erkek de oluyor çıkıntı dedi doktorum yurt dışına çıktı 14+5 de ağrılarım oldu devlete gittim cihazım aşırı kötü kızda diyemem erkek de çıkıntı var ama kızda olabilir dedi ama tahminim erkek dedi ama bizim gördüğümüz bacak arası boştu birde siz bakarmınızEki Görüntüle 3296428
Varsin supheniz bu olsun bende Allah korusun hastalık var falan sandim. Ne olmus yani 15, gun bekleyin baska doktora gidin illa cinsiyet icin surekli doktors gidip ultrsona gitmeye gerek varmi bu kadar yahu. Saglikli olsun zaten kendini gosterir bir kac haftaya. Bebek kendini gostermiyosa doktors ne yapsin.aklinizda niye suphe biraksinki doktor

Çok teşekkür ederim tahminin için doğru çıktı kızım olacakmış doktor kesinlik le kız dedi yanılma olur mu dedim 15+6 hafta yanılma olmaz artık dedi vajinayısını gösterdi zaten bacak arası bom boş dedi
Profilime yazar misin lutfen. Bildigime kimse inanmiyo, ben biliyorum 😂

X