- Konu Sahibi roseking35
-
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir kaç aydır takip ediyordum hep bir diyete şimdi başladım başlıcam havasında bir türlü başlayamamıştım.
1.58 boyunda ve 76 kiloydum geçen ay. 4 kilo vermişim1 ayda farkında olmadan hazır 4 kilo vermişken diyet yapayım dedim.
3 gün önce tartıya çıktığımda 72 kiloydum ve bugün 70 kiloyum. Sıkı bir diyet uyguluyorum hiç bozmadan devam ediyorum. Diyet 10 günlük bir diyet, 10 günde 5 kilo verme vaadi var ya bakalım 10 gün sonra verebilecekmiyim. 10 gün sonra başka bir diyete başlıcam.
Diyet günlüğü tutucam desteklerinizi bekliyorum.:93: Uyguladığım listemide paylaşıyorum şimdilik başarılı gözüküyor.
ben de pazartesi başlıcam bu diyete stresten 1 ayda 5 kilo aldım
Merhaba, tarif için teşekkür ederim bu salatayı biliyorum daha önce yapmıştım gerçekten çok leziz. Ancak beni düşündüren haşlanmış kereviz, bunu yiyebileceğimi sanmıyorum deneyeceğim.sevgili <¢itlémßik> bende hayatımda ağzıma kereviz sürmüş biri değilim. Ama malesef kerevizin bir muadili yok o kadar araştırdım ama yok. C vitamini yönünden oldukça zengin olan kereviz, vücudun günlük C vitamini ihtiyacının % 15ini karşılar. 100 gr. kerevizde 2 mgr. A vitamini, 15 mgr. C vitamini, 4 mgr. kalsiyum, 10 mgr. potasyum ve 2 mgr. demir bulunur. İki orta boy kerevizde sadece 20 kalori vardır ayrıca kereviz suyu, tatlı ihtiyacını engeller daha bir çok faydaları var zaten diyetlerdeki amaç sağlıklı beslenme değilmi ne kadar sağlıksız besin varsa ilgi çekici sağlıklı olanlarda bir o kadar itici geliyor.
Bir de internette hayatta ağzıma kereviz sürmem diyeler bir daha düşünsün diye bir yazı okudum. Bir tarif verilmişti denedim kesinlikle kereviz kokusunu alamadım hatta kereviz yediğimi bile anlamadım. Denemenizde fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?