- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
- 53
- Konu Sahibi mochaulatte
Kızlar merhaba kısaca durumumu özetleyeyim lütfen yardımcı olun bana
Adetimin gecikmesinin 5.günü evde idrar testi ile pozitif sonuç gördüm bu güne kadar silik çizgi çıkmış 5.güne kadar koyulaşmıştı.
Aynı gün de adet kanaması gibi kanamam başladı.
Hemen dr a gittim , betam 60 cıktı vajinal muayene oldum doktorum geç döllenme,kimyasal gebelik ,dış gebelik hepsi olabilir beta takibi yapicaz dedi
3 gün sonraki değerim 380
Ondan 3 gün sonra da 640 cıktı.
Doktorum hala her ihtimalin devam ettiğini söyledi ama bugün tam 1 hafta oldu hiç artmayan sanki bugün bir tık azalan kanamam var.
Sol kasığımda çok da rahatsız etmeyen artıp azalma göstermeyen ağrı 10 gündür var.
Vajinal muayenede rahmimde gebeliğe hazırlık olarak kalınlaşma vs gözlenmedi.
Açıkçası bu gebeliğin sağlıklı devam edeceğine hiç inancım kalmadı
2 farkli doktor da su an icin belli degil dedi ama dış gebelik ihtimali üzerinde duruyor. Yarın betamda beklenen artış görülmezse dış gebelik icin yapilan iğne ile gebelik sonlandırılacak.
Sizce kimyasal olma ihtimali var mi
çok üzülüyorum ilk gebeligimdi 2 aydır korunmuyordum bunlar başıma geldi
Zaman kaybedip tüpümü kaybetmekten korkuyorum
Lutfen yaşayanlar fikir versin 7 gün Kanama olup agrım hiç artmaz mıydı
Adetimin gecikmesinin 5.günü evde idrar testi ile pozitif sonuç gördüm bu güne kadar silik çizgi çıkmış 5.güne kadar koyulaşmıştı.
Aynı gün de adet kanaması gibi kanamam başladı.
Hemen dr a gittim , betam 60 cıktı vajinal muayene oldum doktorum geç döllenme,kimyasal gebelik ,dış gebelik hepsi olabilir beta takibi yapicaz dedi
3 gün sonraki değerim 380
Ondan 3 gün sonra da 640 cıktı.
Doktorum hala her ihtimalin devam ettiğini söyledi ama bugün tam 1 hafta oldu hiç artmayan sanki bugün bir tık azalan kanamam var.
Sol kasığımda çok da rahatsız etmeyen artıp azalma göstermeyen ağrı 10 gündür var.
Vajinal muayenede rahmimde gebeliğe hazırlık olarak kalınlaşma vs gözlenmedi.
Açıkçası bu gebeliğin sağlıklı devam edeceğine hiç inancım kalmadı
2 farkli doktor da su an icin belli degil dedi ama dış gebelik ihtimali üzerinde duruyor. Yarın betamda beklenen artış görülmezse dış gebelik icin yapilan iğne ile gebelik sonlandırılacak.
Sizce kimyasal olma ihtimali var mi

Zaman kaybedip tüpümü kaybetmekten korkuyorum
Lutfen yaşayanlar fikir versin 7 gün Kanama olup agrım hiç artmaz mıydı