bu devirde dost yok

Anladigim.kadarina yorum yapicam...

Kiz sevgilisinin Ailesiyle.tanismis ve sana hava atiyor anladigim.kadariyla sende sevgiline patliyosun ?.
Sen cahilmisin?? Senin kendi dusuncen dogruyu yanljsj bilme gibi bir durumun yokmu aklin yokmu . Kiz tanisti diye sendemi tanisacaksin 2 aylik iliskinde tanissan ne.olcam tanismasan.ne olcak kim ciddiye alinirki zaten oyle kisa bir iliskide...
ayrica.sevgilin arkadasina sikayet etmis diye bence kiz artik gorusmuyo senle ...
..

Anladigim.kadarina yorum yapicam...

Kiz sevgilisinin Ailesiyle.tanismis ve sana hava atiyor anladigim.kadariyla sende sevgiline patliyosun ?.
Sen cahilmisin?? Senin kendi dusuncen dogruyu yanljsj bilme gibi bir durumun yokmu aklin yokmu . Kiz tanisti diye sendemi tanisacaksin 2 aylik iliskinde tanissan ne.olcam tanismasan.ne olcak kim ciddiye alinirki zaten oyle kisa bir iliskide...
ayrica.sevgilin arkadasina sikayet etmis diye bence kiz artik gorusmuyo senle ...
..

Belirttim ya olaydan sonra defalarca gorustuk yine problem yoktu bu olay 1 yıl oldu yasanali 4 aydır konusmuyoruz dedim ona benim haberim yoktu diye

Devran döndü bu kadar rahatlığı yüzünden ailesi istemedi 10 gün antalyays tatile gitti erkek arkadaşıyla tek başına çocuğun ailesi biliyordu ama barismislar cocuk ailem yanaşmıyor demis gerçekten şunu anladım.kimseye hemencecik güvenip ortamına sokmayacaksin bunu ilk kez yaşadım ders oldu resmen elinin tersiyle itti sevgilisiyle arasini yapanda bendim

Aynen . Öyle kimseyi ortama hemen sokmayacaksın. Bir de kimsenin arasını yapmayacaksın :)

Back