Arkadaşlar herkese merhaba şimdi benim kaç aydan beridir anlamlandiramadigim bir olay var bundan 1 yıl önce univ. Dans kursna gittim bir kaç ay orda takıldım bu süre zarfinda iyi anlaştığım bi kız vardı aramiz günden gune iyi oldu bu kızla heryere beraber gider olduk birbirmizle herşeyimizi paylaşır olduk evime geldi evine gittim sıkı fıkı olduk bu süre zarfinda yaşı olgun bi adamla cikiyordu hergün gelip alıyordu onu sonrs bende takilmays baasladim bunlara aradan bi kaç ay geçti arkadaşım itiraf etti erkek arkadaşı evliymis uyardim onu cok seviyorum dedi 1 yildirda cikiyormuslar dinlemedi beni adamda ck seviyordu birliktelikleri vardı sonra arası bozuldu bu adamla benim 3 yıllık sosyal arkadaşım erkek kız arkadasimi gördü çok begendi aralarını yaptım kız arkadaşım 11. günde hemen tanışmak istedi ailesiyle ciddi bakiyordu gerçekten ve götürdü tanistirdi ve o ara benimle tanışmak isteyen bi çocuk vardı onla görüşüyorduk ve kız arkadasimida bazen goturuyordum benle tanismak isteyen çocuk yanında kendi erkek arkadasini da getirdi ve kz arkadasimi çok beğendi tabi kix arkadaşım ikilemde kaldı bu çocuğu mu secsem yoksa benim yakın olan erkek arkadasimimi sonunda karar verip konustugum çocuğun arkadasina gitti tabi o sıra evli olan adamla problem yaşadı rahatsız ediyordu benim yakın olan arkadaşım ona destek çıktı ve arkadasinda durdu kıza yeni hat aldı olaylar kspandi ama tabi konustugum çocuğun erkek arkadasiyla yola devam etti cocuk 2 ayda ailesiyle tanistirdi sıkı fıkı oldu iyi gidiyordu 4 umuz takilmays başladık arkadaşım paso hava atiyordu yok ailesiyle böyle yaptım soyle yaptım zoruma gidiyordu artık gelin muamelesi goruyordu bende erkek arkadasima patliyordum sen niye tanistirmiyon oda erken diyordu yaptıkları doğru değil diyordu arkadaşım paso hava atmaya devam ediyordu sevgilim en son sinirlendi gidip arkadaşıyla konustu kız arkadasina soyle hava atıp durmasın tabi benim haberim yok sonradan duydum tabi kız arkadaşım devam etti huyuna ışte biz boyle yaptık buraya gittik falan rahat bi kiz zaten krndisi en son bundan 4 ay önce konuştuk hep ben arardim o.gün bu gün ne o ne ben arardim arayıp sormuyor hiç ortada bişey de yok bi ara ayrildilar kesinkes ailesi istemiyirmus onu yine ne aradı ne sordu tekrar barismislar her sikintida birnirimizi arardik artık oda yok merak ediyorum.ama mesaj atıp aramycm baEzen diyorum.yolda görsem bile selam vermycm onu ortamima soktum değer verdim ve hep 4 muz oturdugumzda benim eskilerimden bahsediyordu yok yolda gördüm falan erkek arkadasimin yanında bile bile yapıyordu merak ediyorum niye bi kereden koptu