Çok şanslısınız şukredin isteMerhabalar,
Bilenler vardır belki eski üyelerdenim. Uzunca zamandır yoktum. Bi derdim var ki işin içinden çıkamıyorum hiç kimse beni anlamıyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Öncelikle bu da dert mi demeyin herkesin derdi kendine büyük.
Ben 3 senedir özel sektörde mühendislik yapıyorum. 4 farklı iş yeri değiştirdim. Maaşım iyi düzeyde. Sabah 8 akşam 5 haftasonu ve resmi tatiller tatil.
Gelin görün ki hiç bir iş yerinde zerre iş yapmıyorum. Ufak tefek işler oluyor ama toplamda 1 saatimi alıyor. Akşama kadar bilgisayar başında oyalanacak yer arıyorum. Forum sitelerinde geziyorum vs vs. ama bunlar da bir yere kadar. Açık ofis olduğu için ve müdürlerle aynı ortamda olduğumuz için sohbet muhabbet ortamı olmuyor.
Her gün saniyeleri sayıyorum bitsede eve gitsem diye zulüm gibi geliyor. Yaşadığım hayattan nefret ettim.
Hiç bir iş yapmayınca kendimi değersiz işe yaramaz birisi gibi hissediyorum.
Sorun şu ne yapabilirim ? işi bırakıp evde oturim diyorum onu da asla yapamam.
kime açtıysam derdimi işini sevmeye çalış diyor.
sevip sevmemek elde olan bişi değil keşke olsa.
Her gün her sabah işkence gibi geliyor bana. hayat enerjim bitti. günümün 8 saati işyerinde geçiyor sonuçta.
Lütfen bir çıkar yol gösterin. Mesleğimden de soğudum. Bu saatten sonra meslekte değiştiremem.
Napmalıyım ???
Merhabalar,
Bilenler vardır belki eski üyelerdenim. Uzunca zamandır yoktum. Bi derdim var ki işin içinden çıkamıyorum hiç kimse beni anlamıyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ben 3 senedir özel sektörde mühendislik yapıyorum. 4 farklı iş yeri değiştirdim. Maaşım iyi düzeyde. Sabah 8 akşam 5 haftasonu ve resmi tatiller tatil.
Gelin görün ki hiç bir iş yerinde zerre iş yapmıyorum. Ufak tefek işler oluyor ama toplamda 1 saatimi alıyor. Akşama kadar bilgisayar başında oyalanacak yer arıyorum. Forum sitelerinde geziyorum vs vs. ama bunlar da bir yere kadar. Açık ofis olduğu için ve müdürlerle aynı ortamda olduğumuz için sohbet muhabbet ortamı olmuyor.
Her gün saniyeleri sayıyorum bitsede eve gitsem diye zulüm gibi geliyor. Yaşadığım hayattan nefret ettim.
Her gün her sabah işkence gibi geliyor bana. hayat enerjim bitti. günümün 8 saati işyerinde geçiyor sonuçta.
Lütfen bir çıkar yol gösterin. Mesleğimden de soğudum. Bu saatten sonra meslekte değiştiremem.
Napmalıyım ???
Size verilen iş 1 saat mi sürüyor yani? Ve patron/müdür bunun farkında değil mi?
Allah Allah. Bu kriz ortamında herkes küçülmeye giderken nasıl bunun farkına varmazlar?Farkındalar mı değiller mi inanın bilmiyorum.
verilen bir iş bile yok mevcut bir düzen var. iş gelirse bana yapıyorum gelmezse hadi şu işi yap diyen de yok
Ne mühendisisiniz acaba merak.ettim
Bizim muhendisin gece gunduz işi bitmiyor ben teknikeriyim gece 10 da bile arayıp şunu sabaha yetistirelim bende çalısiyorum bak diyor :) :/ insaat sektorundeyim bu arada
bence hangi lana mühendis seniz o alanda çalışmalısınız öncelikle ,ben bir mühendisim en çnemlisi uzmanlaştığınız alanda mı görev yapmaktasınız..bu önemli değilise bu alanda bir yöne yönelmenizi kesınlıkle tavsıye ederim.sadece onay ve imza aşamasında görev almaktamısınız? cok yenisiniz ve de iş hayatıda 3 sene diyorsunuz ve yaptığınız iş yogunluğu aşırı yogun değil ise kendınız mutlaka başka yeni alanlara yöneltipiilgi alanınız ve meslek alanınızla alakalı mutlka kendinizi geliştirmeye en kötü dil öğrenmeye çalışın baska bır iş yerine gectıgınızde bunun çok meyvelerini yersiniz bulundugunuz ortamda bence skıntı var sizi tatmin etmiyor sosyallık yok gbi
Merhabalar,
Napmalıyım ???
Maaş iyiymiş. Mesleğinle ya da ilgini çekecek birseyle ilgili online kurs falan alırdım ben olsam. Yapacak iş yok ama ortam nasıl? Hiç olmadı dizi falan izle bu kadar canını niye sıktın anlamadım. Ama mesleki anlamda köreliyorum diyorsan o konuda haklısın ona birşey diyemeyeceğim.
Ben sıkılıyorum diyince kendi odanda yalnızsın gibi düşündüm neyse bence de dizi falan izleme. Dikkat çekersen işten çıkarırlar falan Allah korusun.işte ortam çok kötü. hiç sohbet muhabbet yok insanlar arasında put gibiyiz. ya da onların işi oluyo mesela bişilerle uğraşıyolar.
dizi film izlicek kitap okucak ortam yok maalesef açık ofis çünkü müdürler görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?