merabalar birileri beni rahatlatsın yada boş ver desin
yumurtalık kisti nedeniyle vucudumda tüylenme var yüzümde bariz bişey olmadığı için kimse farketmiyor ailem bile farkında değil vucudumdaki tüylenmede sert değil ve çok şükür tedaviye cevap veriyor şimdilik ama tedavi uzun yıllarımı alacak
benim sorunum şu ki evlenmeyi önüme getiriyorlar ve ben sebebini söyleyemeden geri çeviriyorum herkes evliliğe karşı olduğumu düşünüyor oysaki sebebim farklı
ne yapsam da kendimi evlilik olayına sokmak gibi bir niyetim yok karşıma çıkacak insana haksızlık etmek istemiyorum
evli bayanlar özellikle siz söyleyin bu durum ne kadar sorun oluyor evlilikte
artık ne yapacağımı bilmiyorum
evlenip bu nedenle boşanmaktan korkuyorum karşıma çıkan insana da kötülük yapmak istemiyorum
düşüncelerinizi belirtirmisiniz
slm hayal boyle tuylerini kafana takipta piskolojini bozma bence bendede ayni sorun vardi 3 yillik evliyim hic buyuzden bisorun olusmadi bizdebu yuzden evlilikten korkma bence hem nasil bisorunun var tam aciklamamissin belki daha acik yazarsan burda ki kuluptekiler daha yardimci olur sanahem butun kadinlarda var bu tuy sorunu benim degobek bolgemde tuylenme vardi SESU marka tuy saraticisi kullaniyorum faydasi var bunu kullaninca bebek gibi oluyo ve ben 1.5 yildir kullaniyorum hic bir yan etkisini gormedim tavsiye derim ama yuzune kullanma
merabalar birileri beni rahatlatsın yada boş ver desin
yumurtalık kisti nedeniyle vucudumda tüylenme var yüzümde bariz bişey olmadığı için kimse farketmiyor ailem bile farkında değil vucudumdaki tüylenmede sert değil ve çok şükür tedaviye cevap veriyor şimdilik ama tedavi uzun yıllarımı alacak
benim sorunum şu ki evlenmeyi önüme getiriyorlar ve ben sebebini söyleyemeden geri çeviriyorum herkes evliliğe karşı olduğumu düşünüyor oysaki sebebim farklı
ne yapsam da kendimi evlilik olayına sokmak gibi bir niyetim yok karşıma çıkacak insana haksızlık etmek istemiyorum
evli bayanlar özellikle siz söyleyin bu durum ne kadar sorun oluyor evlilikte
artık ne yapacağımı bilmiyorum
evlenip bu nedenle boşanmaktan korkuyorum karşıma çıkan insana da kötülük yapmak istemiyorum
düşüncelerinizi belirtirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?