- 18 Eylül 2024
- 525
- 159
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Ya bu değer iyi miGeç döllenme de olabilir. Değerin kaç gün sonra arttığı hiç önemli değil. Önemli olan her 2 günde bir %60 artış göstermesi. Benim de geç artmaya başlamıştı. Ama hep güzel artıyordu. Sağlıkla da aldım kucağıma çok şükür. Kimseye aldırış etme. Değeri takip et sadece
geç döllenme olabiliyor. siz aksatmadan 2 güne bir kan verin bencede. umarım sağlıkla ilerlerKızlar konu hakkında sıfır bilgiledeyim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. En son 21 Ağustos regl oldum adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım 2 kez negatif çıktı. Kan verdim dahiliyede beta böyle çıktı, doktor 2 güne bir kan testi ver dedi sadece bu kadar… bir kaç kişide değer düşük kimyasal düşük riski var falan dedi işin doğrusu ne bilmek istiyorum
Eki Görüntüle 3481155
Teşekkür ederim. Birde dün ilişki yaşadık baya kan geldi birşey olmaz değil migeç döllenme olabiliyor. siz aksatmadan 2 güne bir kan verin bencede. umarım sağlıkla ilerler
Kimse olur olmaz diyemez. Düşük riskiniz var belki de baya kan gelmesine nasıl "bir şey olmaz dimi" diye sorabiliyosunuz?Teşekkür ederim. Birde dün ilişki yaşadık baya kan geldi birşey olmaz değil mi
Yani hamilelikte ilişki düşük vs yapar mı bilmiyorum ki10 gün önce ilişki yaşamışsınız geç döllenme olmuş demek ki. Kan vermeye devam edin
Kimse olur olmaz diyemez. Düşük riskiniz var belki de baya kan gelmesine nasıl "bir şey olmaz dimi" diye sorabiliyosunuz?
Bugün versem olur mu aç tok vs fark etmez değil miDeğeriniz pozitif, önemli olan 2 günde bir 2 kat artması, 2 gün sonra kan vermenizde fayda var.
Ama şimdi okudum dün baya kan geldi demişsiniz tabiki de bişey olabilir bi daha kan verin isterseniz değeriniz düşmüş mü artmış mı görürsünüz
Riskli bi gebelikse yapar evetYani hamilelikte ilişki düşük vs yapar mı bilmiyorum ki
İlk 3 ay ilişki tavsiye etmiyor doktorlar. Hepsi değil tabiki ama benim denk geldiklerim öyleydiYani hamilelikte ilişki düşük vs yapar mı bilmiyorum ki
Farketmez sadece beta hcg bakılacakBugün versem olur mu aç tok vs fark etmez değil mi
Kan gelmesi iyi değil Dr git kontrol edilsin tutunma aşamasında olan bir bebek ilişki ara verinTeşekkür ederim. Birde dün ilişki yaşadık baya kan geldi birşey olmaz değil mi
şimdi acile gidip tahlil vereyim mi yaniRiskli bi gebelikse yapar evet
1 gün olmuş vereli yarın verseniz daha iyi olur %66 artması lazım en az.şimdi acile gidip tahlil vereyim mi yani
Ama sevişmeyin azıcık :)1 gün olmuş vereli yarın verseniz daha iyi olur %66 artması lazım en az.
Tamam ya ben şey diye de düşündüm 1 haftadır ilişki yaşamıyoruz birden olunca acaba dokulardan mı oldu diye düşündüm ama yarın giderim o zaman1 gün olmuş vereli yarın verseniz daha iyi olur %66 artması lazım en az.
Yani tahriş olursa hafif bi lekelenme olur da siz baya kanama diyorsunuzTamam ya ben şey diye de düşündüm 1 haftadır ilişki yaşamıyoruz birden olunca acaba dokulardan mı oldu diye düşündüm ama yarın giderim o zaman
Merhaba ne kadar gec artmıştı suan benimde geç artıyorGeç döllenme de olabilir. Değerin kaç gün sonra arttığı hiç önemli değil. Önemli olan her 2 günde bir %60 artış göstermesi. Benim de geç artmaya başlamıştı. Ama hep güzel artıyordu. Sağlıkla da aldım kucağıma çok şükür. Kimseye aldırış etme. Değeri takip et sadece
1 hafta sonra anca pozitife dönmüştü testim. İlk hafta hep negatifti. Ondan sonra normal arttıMerhaba ne kadar gec artmıştı suan benimde geç artıyor