- 6 Ekim 2013
- 2.427
- 3.668
Benimde o lanet 1,5 yil boyunca depresyon klasik zaten:) goz kapagi dusmesi, sivilcelenme, kurdesen, panik atak vs. Hayatimda yasamadgim bi suru hastalikla tanismistim. Sonunda adam beni terkederken umarsiCa, halime hungur hungur aglayan yine babam olmustu insanin basireti baglaniyo, sende de olmus, adami aramissin bide eve gitmissin.. Aptalligimiz iste, oluyo.. Bende kendimi pislikgibi hissediyordum.. Geciyo, dedigim gibi arinacaksin yakinda. Cunku bu tarz hikayelerin en masumu anlamsizca cabalayan bizleriz..
Sana bu surecte en buyuk tavsiyem, icinden gelen her seyi yasa. Agla, kir dok, ye ic, acini yasa, ama sonunda bitir icinde. Oyle bi asamaya gel ki nefret bile etme, at icinden. Allaha havale et.. Nefret dahil iyi kotu herhangi bir his kalirsa icinde, unutamazsin..
bu arada sana da çok geçmiş olsun.. stres sıkıntı bütün hastalıkların sebebi işte biz yine kolay atlatmışız daha kötüsü de olabilirdi . olan da melek kalpli ailelerimize oluyo bizimle birlikte.. benmkiler ben evliyken hep diken üstündeydiler bişey olcak die .. geldiğim zaman rahatladılar resmen..