• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu dayıdan gına geldi artık

O zaman sizden ilgi beklemekte hak görüyor kendisi. Hem yas olarak hem de size bir faydası dokunmuş bir kişi olarak
ya bu ilgi bekleme huyunun dışında iyidir yardımcı oldu yani fazladan ders ekletti indirim oldu sonra sınavdan bir gün önce araç ayarlayıp eksiğim varsa çalıştıracak vs. Tek rahatsız olduğum yanı işte bir kaç kere mesaj attım diye sürekli atmamı bekliyor. Kursun ilk günü uğradım diye ikinci hafta geldin gittin haberimiz olmamış oluyor. Bilmiyorum en başından beri mesafeli dursam böyle olmayacaktı. Sonra birden kesince bir şey mi oldu diye düşündü onu soruyor. Onun dışında rahatsız etmiyor dediğim gibi.

Kaç ay sürüyor bu sürücü kursu? Konunu görür görmez hatırladım ve sen bu konuyu 28 ekimde açmışsın. Hala alamadın mı ehliyeti aralıktayız.

Yani evet yardımcı oldu ama sürekli a
Kaç ay sürüyor bu sürücü kursu? Konunu görür görmez hatırladım ve sen bu konuyu 28 ekimde açmışsın. Hala alamadın mı ehliyeti aralıktayız.
daha teorik sınav bile olmadı direksiyon sınavı da ocakta.

ben kurstayken o okulda oluyor. kursla okul yakın her hafta kurstan çıkınca beyefendiyi ziyaret etmemi bekliyor :KK70: ilk gün gittim bir daha gitmedim gitmeyeceğim de.
aaa sapık mıdır nedir yaaaa eşine de dersin ben mesafeli insanım sevmem öyle diye oldu bitti işin mi yok yaaa

Back