Off, ahanda ben dedim. Eski ben diyelim daha dogrusu.
Benim eski sevgilim babasi tamda boyleydi.
Sevgilim askere gitmisti, bu adamda bana sardi o vakit.
Gelin kizim nasilsin? Felan dan konu acildi.
Hee gun her gun: bgun ne yaptin? Nasil gecti o okul? Neden gec yazdin? Bak biraz once gordun yazmadin neyse tm kizim tm ben seni anladim dahada yazmam, benim niyetim iyiydi halbuki kustunmu bana?
Meraklanma sen bana yazmiyon ama ben oglum x e bisy bahsetmem uzulme hemi?
Buda son yazisim daha yazmam olurmu? Sen cevap vermiycenmi? Ordamisn alooo? Vs vs vs..
Sukretmeye calisiyodum neyseki adam uzakta( ben yurt disinda o turkiyede kaliyor) diye.
Ama yok.
Sukredilicek bi yani yokki.
Hatta ve hatta en son bana su davayla gelmisti; komsusu(kadin) kocasini aldatiyormus, hemde bunun arkdasiyla. Tesadufen arkdasi hafize kartini bunun teline koymusta resimler kopyalanmis tele. Tele komsusu( kadin) in ciplak resimlri dusmus. "Kimseye soyleyemiyom sana guveniyom. Resim bende hala. Acaba karin seni aldatiyormu diyip resmi gostersemmi sence? ' diye soruyor. Nasil bi resim dedim.
Tovbee, demez olaydim. Telde sakliyabiliyosa demekki pekte ahlaksiz degl dedim. Kadin( koyde kaliyor bu kdin) sutyensiz resim cekmis. Bu resimde su an sevgilimin babasinin telinde.
Migdem kalkti, bildgin agzima geldi.
Telefonu elimden attim hemen resmi gordugumde.
Korkunctu, korkunc.
Bana herkesin onu ne kdar cok sevdigini anlatiyordu ovunmek gibi olmasin diye baslayrak( tanistir kendisi ve herkes ne kadar bos bi insan oldugunu, hazira konan bi ergen gbi davranan 45 yasindaki adam olarak goruyorlardi).