• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu dayıdan gına geldi artık

Off, ahanda ben dedim. Eski ben diyelim daha dogrusu.

Benim eski sevgilim babasi tamda boyleydi.
Sevgilim askere gitmisti, bu adamda bana sardi o vakit.
Gelin kizim nasilsin? Felan dan konu acildi.
Hee gun her gun: bgun ne yaptin? Nasil gecti o okul? Neden gec yazdin? Bak biraz once gordun yazmadin neyse tm kizim tm ben seni anladim dahada yazmam, benim niyetim iyiydi halbuki kustunmu bana?
Meraklanma sen bana yazmiyon ama ben oglum x e bisy bahsetmem uzulme hemi?
Buda son yazisim daha yazmam olurmu? Sen cevap vermiycenmi? Ordamisn alooo? Vs vs vs..
Sukretmeye calisiyodum neyseki adam uzakta( ben yurt disinda o turkiyede kaliyor) diye.
Ama yok.
Sukredilicek bi yani yokki.

Hatta ve hatta en son bana su davayla gelmisti; komsusu(kadin) kocasini aldatiyormus, hemde bunun arkdasiyla. Tesadufen arkdasi hafize kartini bunun teline koymusta resimler kopyalanmis tele. Tele komsusu( kadin) in ciplak resimlri dusmus. "Kimseye soyleyemiyom sana guveniyom. Resim bende hala. Acaba karin seni aldatiyormu diyip resmi gostersemmi sence? ' diye soruyor. Nasil bi resim dedim.
Tovbee, demez olaydim. Telde sakliyabiliyosa demekki pekte ahlaksiz degl dedim. Kadin( koyde kaliyor bu kdin) sutyensiz resim cekmis. Bu resimde su an sevgilimin babasinin telinde.
Migdem kalkti, bildgin agzima geldi.
Telefonu elimden attim hemen resmi gordugumde.

Korkunctu, korkunc.
Bana herkesin onu ne kdar cok sevdigini anlatiyordu ovunmek gibi olmasin diye baslayrak( tanistir kendisi ve herkes ne kadar bos bi insan oldugunu, hazira konan bi ergen gbi davranan 45 yasindaki adam olarak goruyorlardi).
Ayy allah kurtarmış adam abazaymış... dengesiz ..teneşir paklar bunları hacı.. :oops::KK53:bu nedir ya oğlununkine mühtehcen resm göndermek...yuhh

Ayy allah kurtarmış adam abazaymış... dengesiz ..teneşir paklar bunları hacı.. :oops::KK53:bu nedir ya oğlununkine mühtehcen resm göndermek...yuhh

Sorma canim ya agzim acik kaldi. Nasil yollar bana bunu? Kayinbabam olucak bide.

Bi muddet kendime gelemedim telefonu attigim yerde birakip bi hava almaya ciktim. Geri dondum bana asla boyle resimler yollama artik demek icin, tabi mesajlar birikmisti alooooooo, ordamisiiinn? Nere gittin? diye.

Merhaba, daha önce erkek arkadaşımın dayısı ile bir kriz yaşayıp mesafe koymuştuk. Anladığım kadarıyla adam aşırı muhabbetçi bir adam önüne gelenle uzun uzun muhabbet ediyor . Bizim yazın nişan olacak. Ben de adamın sürücü kursuna gidiyorum. Sürekli etrafındaki insanlardan yeğninden ve hatta daha arada resmi bir şey olmamış benden bile beklentileri var. Habire yeğnini arıyor aramayın sormayın tabi dayınızı bilmem ne . İlk krizden sonra baya resmileşmiş çok gerekmedikçe muhattap olmamıştım bu sefer iki defa ne oldu bir hata mı ettik kırdıkmı kızdırıkmı hiç arayıp sormuyorsun diyor. Bir şey yok deyip geçiştiriyorum. İlk başlarda aileden biriyle tanışmanın heyecanıyla biraz fazla görüşmüştüm. Birden bire kesince ne oldu diye iki defa sordu ama onun dışında kendisi de artık biraz mesafeli. Onun sürücü kursuna gidiyorum ilk sürüş dersim olduğunda uğrayıp hal hatır sormuştum . Bir dahaki sürüş dersimde uğramadım o uğrayışımda da inanamzsınız her gördüğü ile uzun uzun muhabbet ediyor bu kadar çeneci bi adam tanımadım . Bir de ben bireysel olarak A günü B günü kutlamam . Dolayısıyla öğretmenler gününde de kimseyi aramadım. Kendisi aynı zamanda bir okulda çalışıyor öğretmen olarak trafik dersleri veriyor işte. Bugün aradı efendim öğretmenler gününü kutlamamışım kursa gitmişim uğramamışım. Bu işler böyle mi oluyor hep? Ben sürekli eşimin ailesi ile ilgilenmek zorunda mı kalacağım. Evet yazıp arayıp rahatsız etmiyor ama böyle arada bir zırtlıyor şu günde aranmadım gelindi uğranmadım diye. Böyle haftalarca sesi çıkmayınca sorunu hallettik sanmıştım ama dayı ikna olmuyor. Bir şey var söylemiyorsun işte Yeğnimle aranmı bozuk o mu konuşma görüşme dedi bi şeye mi kızdın bilmem ne. Çok sinirlerim bozuldu sadece yazıp rahatlamak istedim .
Yapışkan insanlardan oldum olası nefret etmisimdir..

İlk heyecanla birden coşkuyla tüm aile kucaklanıp sonra ben ne yaptım şoku yaşanıyor.
Baştan yapmışsınız bir hata mesafe koymak zor olacak ama imkansız değil :)
Birde sinir olurum böyle vara yoka aramadın gelmedin diye sitem eden tiplere
Tüm işiniz gücünüz bir tarafa sevgilinizin dayısını özel günlerde arama derdine düşeceksiniz.
Herkes kendini çok önemsiyor

Evli olsanız bayramda seyranda mecburi bi şekilde görüşürsünüz denk gelirsiniz anlarım.

Ama ortada bişey yokken gereksiz samimiyetlere gerek yok.

Önce sülaleye girmeye yaranmaya çalışmalar evlenincede onlardan kurtulmaya çalışmalar bu durum böyle gider .

Eşimin eniştesi sevgiliykende severdi beni küçük sevgilim derdi hatta babamdan da o istedi ama bu adam çok kibar 75 yaşında bi beyefendi . Hiçbizaman sitemini duymadım temasla karşılaşmadım art niyette hissetmedim.

Ana senin dayı gibi olsa sevgilimi de bırakırdım

Bugün sürüş dersim vardı gittim ve yine yanına uğramadım. Bilmiyorum, dediğim gibi arayıp mesaj atıp rahatsız etmiyor. Arada bir kafasına bir şey düşüyor işte eskiden yazıyordun niye birden bire konuşmayı kestin diyor. Komple kesmek olmaz herhalde şimdi isteme olurken gidip çocuğun ailesine saçmalamasın bir şeyler. İnşallah kız istemeye bile gelmez.

ya adam şuan bir şey mi olduya takmış durumda. Benim mesafe koymak istediğimi anlayamıyor. Bir şeye kırıldım kızdım yada sevgilim bana dayıyla görüşme dedi yada sevgilimle aram bozuk o yüzden dayısıyla da mesafeliyim böyle ihtimaller veriyor. Ah benim eşek kafam keşke en başından buz dolabı gibi dursaydım. Kız kardeşiyle de tanıştık ne arar ne sorar çok gerekli bir şey olmadıkça muhattap olmayız en ideali onunla oldu. Bu ailede bir tek bu dayı böyle bence annesinin de yapışacağını sanmıyorum.

Sadece bir kaç defa mesaj attım diye hep mesaj atmam bekleniyorsa bir daha atmam, sürüş dersine gidip bir kere uğradım diye her hafta uğramam bekleniyorsa uğramam. Tekrar sorarsa böyle bir cevap vereyim mi sizce? Baskı hissediyorum üstümde annem babam bile bana bizi arayacaksın soracaksın demiyor vs diyeyim mi? yoksa he he deip geçeyim mi

Sorma canim ya agzim acik kaldi. Nasil yollar bana bunu? Kayinbabam olucak bide.

Bi muddet kendime gelemedim telefonu attigim yerde birakip bi hava almaya ciktim. Geri dondum bana asla boyle resimler yollama artik demek icin, tabi mesajlar birikmisti alooooooo, ordamisiiinn? Nere gittin? diye.
Iyyy oğluna anlatsaydın ilerde ayağını denk alırdı azman adam yaa yuhn

Iyyy oğluna anlatsaydın ilerde ayağını denk alırdı azman adam yaa yuhn

Zaten evlilige attim atmis olsaydim ilk sartim babani uzak tut benden olurdu. Sorarsada herseyi dokulurdum.
Neyse, evlilikte olmadi zaten, kurtuldum bi sekilde

kurstan çık biran önce ilk seferde geç ben vıcık bir insan değilim kusura bakmayın de kesitr at ve bunu tüm eş ailesine uygula :D tecribelye sabit çok iyi geliyor ... bizim okulda bir kız vardı. sabah 9 da kapının önünden geçiyorsam saat 4 te laba geri gelirdim. hapsediyor milleti yaaa o koridoru kullanmaz olmuştum :)

kurstan çık biran önce ilk seferde geç ben vıcık bir insan değilim kusura bakmayın de kesitr at ve bunu tüm eş ailesine uygula :KK70: tecribelye sabit çok iyi geliyor ... bizim okulda bir kız vardı. sabah 9 da kapının önünden geçiyorsam saat 4 te laba geri gelirdim. hapsediyor milleti yaaa o koridoru kullanmaz olmuştum :)
ben kurstayken o okulda oluyor. kursla okul yakın her hafta kurstan çıkınca beyefendiyi ziyaret etmemi bekliyor :D ilk gün gittim bir daha gitmedim gitmeyeceğim de.

Bu kursa ücret ödüyor musunuz, yoksa dayının aracılığıyla gittiğiniz için indirim alma ya da ödememe durumu var mı

Back