- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.764
- 208
- Konu Sahibi Firstnight
.
Bir gun bana kustu, ben "sana neden hesap vermem gerektigini anlamiyorm baba. Hoslanmiyorum beni aramandan cunku benim burda bi hayatim var her saat her saat sana yazamam, anla benide. Elbise aldim dedigimde kac paraya aldin diye sormani istemiyorum, saat 4 te okulum bitince ben sana 4.10 da yazdigimda neden yazmadin diye hesap sormani istemiyrum, biraz nefes almak istiyorum iznin varsa baba dedim".
Cevabi" seni cok sıkıyrm dimi? Haklisin cok haklisin kizim benide anla tek gelinim sen olucan, heycanliyim. Cevap vermezsen arabanin altinda kaldi diye korkuyorum panikliyorum ama sen beni istemezsen anlarim. Ben yasli tedirgin bi adamim( yasliyim der ve erken baba oldgum icin herkes ne kdar genc gozuktugumu soyler, herkes beni x in abisi saniyor der baska bi vakitte). Ama tamam. Ben istenmedigim yerde durmam. Bu sana son yazisim daha beni gormezsin duymassin. Ama arada sirada yaz bana baba diye olurmu? Yasadigini biliyim bari. Senin istedgin gibi olsun beni istemiyosun zaten size kiz istemeye gelmiycem yazin. Merak etme oglum x e bi bahane bulurum."
Ben oh kurtuldm daha yazmiyor diyorum hic bi cevap vermiyorum konu uzamasin diye okuyup geciyorum.
O yine" alooooooooo niye cevap vermiyon, beni hic saymiyon saygisizsin, biraz once dedigimi sozde sanma gercektende gelmiycem seni istemeye ne halin varsa gör" dedi.
Ben patladim" nasil bi adamsin sen ya?? Sen bilirmisin birisini bisey anlatamadigin icin aglamak ne demek? Senin yuzunden bi duyguyuda tattim, kac kere kac kere oldu sana bisy anlatamadigim icin oturdum sinirimden agladim ben yaa, x bisy bilmesin diye ertesi gune toparladim kendimi. Askerde simdi bisy anlamasin diye bisymi oldu sorusuna sadece " hic " dedim gecistirdim. Okul dedim su bu dedim bahane uydurdum, gelme Allah rizasi icin gelme beni istemeye. Sen benim icinmi geliyon ya???? O gun gelmen gelmemen benimle ne alaksi var? Sen orya oglun icin gelicektin. Eger sen kendi oglun icin gelmeme karari aliyosan sirf benden dolayi yalvariyorum gelme, eger oglunu o mutlu gunde tek basina koymayi gonlun el veriyosa hic gelme" dedim.
' simdi suclu ben oldum, halbuki sadece gelinimin basina bisy gelir diye tedirgin bi kayinbabaym ben" dedi
tövbe estagfirullah nasil bir adammis yahu
agzim acik okudum.. liseli ergenler gibi trip atmis koskoca adam
iyiki benim kp teknolojiden anlamiyor