bu dayıdan gına geldi artık

Dayı artık çeneye vurmuş

az daha dursa sırf çene olarak doğacak olan bu güzide dayımız karısına karşı suspus oluyordur kesin

heh işte tam beklediğim cevap. asıl ilgilenmesi gerekenle ilgilenmez.
dışarda millete tatlı dil dökmekten dili damağı kurur.

araları bozukmuş ajdgahahs bilmiyom barıştılar mı en son.

bende böyle koca olsa bende bozarım arayı. çekilir geveze değil

benimkine söyledim şimdi sinirlendi salak herife bak ne haddineymiş diye sallama bile diyor.

mismom yavaştan gidelim mi heee
dayı gibi çenemiz düşmeden
geyikten cımbızı yemeden
kıyıdan
köşeden

sallama diyor da adamın mizacı suluysa sen sallamasan ne yazar. afedersin ama bir yol bulur salça olur illa.
valla böyle böyle susup kaybolacak bir daha ancaaa kız istemede görürüz hüsnü cemalini.

Kusura bakmada kayınbaba baya askıntı geldı bana . Dayıyı sevgılıne desen mesela ?

Canım dost acı soyler sana acıkca soyluyorum. Sen ne kadar mesafe koysanda, duzgunCe dusuncelerını bellı etmeye calıssanda hatta surat yapsanda anlamıcaktır. Hatta artacaktor bu durum.. Nerden mı bılıyorum bende aynı durumdayımda ordan. Bu tipler yuzsuz oluyor ve bız kendımızı uzdugumule kalıyoruz maalesef.

bi de tek erkek ondan böyle herhalde hürmet bekliyor. Ailede ki tek dayı yani. Bizde bir karar çıkacak olsa ablalarım benim ağzıma bakar diyip druyor

Sana diyor ki ayağını denk al kısacası . Sevgiline desene rahatsız oluyorum dıye.

Hatırladım eski konunu dersanene gelmek istemsti ders saatınde.. ne gevende adam ya..kaç yıllık evliym eşimin dayılarının nosu yoktur bayramda seyranda görürsek iste..

evet tam olarak onu söylüyor ben onaylarsam bu iş olur diyor yani. Konuştuk şimdi haberi var.

Ne dıyor onun tutumu ne ? En karşı olduğum şey sevgiliyken aıleden bırıyle tanısmak nedense hıc hoşuma gıtmıyor bu durum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…