• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu dayıdan gına geldi artık

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
Merhaba, daha önce erkek arkadaşımın dayısı ile bir kriz yaşayıp mesafe koymuştuk. Anladığım kadarıyla adam aşırı muhabbetçi bir adam önüne gelenle uzun uzun muhabbet ediyor . Bizim yazın nişan olacak. Ben de adamın sürücü kursuna gidiyorum. Sürekli etrafındaki insanlardan yeğninden ve hatta daha arada resmi bir şey olmamış benden bile beklentileri var. Habire yeğnini arıyor aramayın sormayın tabi dayınızı bilmem ne . İlk krizden sonra baya resmileşmiş çok gerekmedikçe muhattap olmamıştım bu sefer iki defa ne oldu bir hata mı ettik kırdıkmı kızdırıkmı hiç arayıp sormuyorsun diyor. Bir şey yok deyip geçiştiriyorum. İlk başlarda aileden biriyle tanışmanın heyecanıyla biraz fazla görüşmüştüm. Birden bire kesince ne oldu diye iki defa sordu ama onun dışında kendisi de artık biraz mesafeli. Onun sürücü kursuna gidiyorum ilk sürüş dersim olduğunda uğrayıp hal hatır sormuştum . Bir dahaki sürüş dersimde uğramadım o uğrayışımda da inanamzsınız her gördüğü ile uzun uzun muhabbet ediyor bu kadar çeneci bi adam tanımadım . Bir de ben bireysel olarak A günü B günü kutlamam . Dolayısıyla öğretmenler gününde de kimseyi aramadım. Kendisi aynı zamanda bir okulda çalışıyor öğretmen olarak trafik dersleri veriyor işte. Bugün aradı efendim öğretmenler gününü kutlamamışım kursa gitmişim uğramamışım. Bu işler böyle mi oluyor hep? Ben sürekli eşimin ailesi ile ilgilenmek zorunda mı kalacağım. Evet yazıp arayıp rahatsız etmiyor ama böyle arada bir zırtlıyor şu günde aranmadım gelindi uğranmadım diye. Böyle haftalarca sesi çıkmayınca sorunu hallettik sanmıştım ama dayı ikna olmuyor. Bir şey var söylemiyorsun işte Yeğnimle aranmı bozuk o mu konuşma görüşme dedi bi şeye mi kızdın bilmem ne. Çok sinirlerim bozuldu sadece yazıp rahatlamak istedim .

Dayının hiç arladaşı yok galiba. Çeneye vurmuş :KK48: adamin kotu niyeti yok belli sadece muhabbet etmek ilgi görmek istiyor. Fazlasi bayar tabi de. Idare etmek lazim. Aradigi zaman pohpohla sende eline yapimaz ki :) Ben acirim boyle insanlara yalnizligin disavurumu. Idare et canim yaa.

ya söyledim ben öyle her gün yazıp bu tarz günlerde arayan biri değilim pek kutlamıyorum böyle günleri diye. ya sinirim bozuld annem babam böyle beklenti içine girse aramam yani sen kimsin. Valla sevgilim baskı yapsa bana hergün mesaj atacaksın arayacaksın diye yapmam. Onu da arıyıp duruyor yok bana gelmedin beni aramadın bilmem ne. Bilmiyorum valla sadece önüne gelenle uzun uzadıya muhabbet etmek istiyor kurstaki insanlarla da böyle şakalaşır espiri yapar anılarını anlatır vs

Off, ahanda ben dedim. Eski ben diyelim daha dogrusu.

Benim eski sevgilim babasi tamda boyleydi.
Sevgilim askere gitmisti, bu adamda bana sardi o vakit.
Gelin kizim nasilsin? Felan dan konu acildi.
Hee gun her gun: bgun ne yaptin? Nasil gecti o okul? Neden gec yazdin? Bak biraz once gordun yazmadin neyse tm kizim tm ben seni anladim dahada yazmam, benim niyetim iyiydi halbuki kustunmu bana?
Meraklanma sen bana yazmiyon ama ben oglum x e bisy bahsetmem uzulme hemi?
Buda son yazisim daha yazmam olurmu? Sen cevap vermiycenmi? Ordamisn alooo? Vs vs vs..
Sukretmeye calisiyodum neyseki adam uzakta( ben yurt disinda o turkiyede kaliyor) diye.
Ama yok.
Sukredilicek bi yani yokki.

Hatta ve hatta en son bana su davayla gelmisti; komsusu(kadin) kocasini aldatiyormus, hemde bunun arkdasiyla. Tesadufen arkdasi hafize kartini bunun teline koymusta resimler kopyalanmis tele. Tele komsusu( kadin) in ciplak resimlri dusmus. "Kimseye soyleyemiyom sana guveniyom. Resim bende hala. Acaba karin seni aldatiyormu diyip resmi gostersemmi sence? ' diye soruyor. Nasil bi resim dedim.
Tovbee, demez olaydim. Telde sakliyabiliyosa demekki pekte ahlaksiz degl dedim. Kadin( koyde kaliyor bu kdin) sutyensiz resim cekmis. Bu resimde su an sevgilimin babasinin telinde.
Migdem kalkti, bildgin agzima geldi.
Telefonu elimden attim hemen resmi gordugumde.

Korkunctu, korkunc.
Bana herkesin onu ne kdar cok sevdigini anlatiyordu ovunmek gibi olmasin diye baslayrak( tanistir kendisi ve herkes ne kadar bos bi insan oldugunu, hazira konan bi ergen gbi davranan 45 yasindaki adam olarak goruyorlardi).

Hee gun her gun: bgun ne yaptin? Nasil gecti o okul? Neden gec yazdin? Bak biraz once gordun yazmadin neyse tm kizim tm ben seni anladim dahada yazmam, benim niyetim iyiydi halbuki kustunmu bana?
Buda son yazisim daha yazmam olurmu? Sen cevap vermiycenmi? Ordamisn alooo? Vs vs vs..
Sukretmeye calisiyodum neyseki adam uzakta( ben yurt disinda o turkiyede kaliyor) diye.
Ama yok.

Hatta ve hatta en son bana su davayla gelmisti; komsusu(kadin) kocasini aldatiyormus, hemde bunun arkdasiyla. Tesadufen arkdasi hafize kartini bunun teline koymusta resimler kopyalanmis tele. Tele komsusu( kadin) in ciplak resimlri dusmus. "Kimseye soyleyemiyom sana guveniyom. Resim bende hala. Acaba karin seni aldatiyormu diyip resmi gostersemmi sence? ' diye soruyor. Nasil bi resim dedim.
Tovbee, demez olaydim. Telde sakliyabiliyosa demekki pekte ahlaksiz degl dedim. Kadin( koyde kaliyor bu kdin) sutyensiz resim cekmis. Bu resimde su an sevgilimin babasinin telinde.

Korkunctu, korkunc.
Bana herkesin onu ne kdar cok sevdigini anlatiyordu ovunmek gibi olmasin diye baslayrak( tanistir kendisi ve herkes ne kadar bos bi insan oldugunu, hazira konan bi ergen gbi davranan 45 yasindaki adam olarak goruyorlardi).

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Su anki durumu soyluyum.
Sevgilim beni aldatti ve ayrildik.
Bazen diyorum " iyikide aldatmis bu adamla evlenseydim babasina omur boyu katlanmak zorunda kalirdim"
Allaha sukrediyorum.

Oo daha neki bu.

Bana diyoki sen x öpermisin bizim yanimizda evlenince?
Konuyu degisitiriyim dedim.
Degistirme degistirme hic konuyu cevap bekliyom dedi.
Yok baba niye öpyum dedim.

"Niye opmuyon?' Dedi.
Dedim ne?
" ben öpmeni isterim bak ölumu op benim yanimdasin diye cekinirsen öpmessen oglum x i, hem ben sizin boylelikle birbirinizi sevdiginizi gorurum mutlu olurum, bende hep öperim karimi oglum x in yanindada operim hala" dedi( sevgilim 21 yasindaydi).

Yok ben aliskin degilim ailemden gormedim dedim." Sen cok saygili kizsin cok seviniyorum senin gibi bi gelinle' dedi, ardindan tekrar " ama öpmeni beklerim..."..

Oo daha neki bu.

"Niye opmuyon?' Dedi.
Dedim ne?
" ben öpmeni isterim bak ölumu op benim yanimdasin diye cekinirsen öpmessen oglum x i, hem ben sizin boylelikle birbirinizi sevdiginizi gorurum mutlu olurum, bende hep öperim karimi oglum x in yanindada operim hala" dedi( sevgilim 21 yasindaydi).

Yok ben aliskin degilim ailemden gormedim dedim." Sen cok saygili kizsin cok seviniyorum senin gibi bi gelinle' dedi, ardindan tekrar " ama öpmeni beklerim..."..
Bu gözler KK da daha neler görecek neler :KK57: bombelere gel. Ben şok..

Ama yok.

Korkunctu, korkunc.

:KK57:

Oo daha neki bu.

"Niye opmuyon?' Dedi.
Dedim ne?

Ay bu nasıl adammış böyle.
Ben de benim kayınpeder cok soğuk, aramızda nasılsın iyimisinden baska muhabbet yok biraz samimi olsak diye üzülüyordum, vazgectim şuan :KK57:

ben hatırlıyorum sizin konunuzu, bu dayı bozuntusu dışarıda buluşmak istemişti hatta sizinle...
yüz vermeyin. kayınpederiniz değil birşey değil. kutlamadığınız iyi bile olmuş. ne kadar yüz verirseniz o kadar astarını isteyecek bir tip. uzun uzun sohbet edip görüşürseniz tepenize çıkar bu adam. mesafeli olun, her aradığında açmayın.

Oo daha neki bu.

"Niye opmuyon?' Dedi.
Dedim ne?

asdfghjasdfghj :D :D

Bu gözler KK da daha neler görecek neler :KK57: bombelere gel. Ben şok..

:KK14:.
Bir gun bana kustu, ben "sana neden hesap vermem gerektigini anlamiyorm baba. Hoslanmiyorum beni aramandan cunku benim burda bi hayatim var her saat her saat sana yazamam, anla benide. Elbise aldim dedigimde kac paraya aldin diye sormani istemiyorum, saat 4 te okulum bitince ben sana 4.10 da yazdigimda neden yazmadin diye hesap sormani istemiyrum, biraz nefes almak istiyorum iznin varsa baba dedim".
Cevabi" seni cok sıkıyrm dimi? Haklisin cok haklisin kizim benide anla tek gelinim sen olucan, heycanliyim. Cevap vermezsen arabanin altinda kaldi diye korkuyorum panikliyorum ama sen beni istemezsen anlarim. Ben yasli tedirgin bi adamim( yasliyim der ve erken baba oldgum icin herkes ne kdar genc gozuktugumu soyler, herkes beni x in abisi saniyor der baska bi vakitte). Ama tamam. Ben istenmedigim yerde durmam. Bu sana son yazisim daha beni gormezsin duymassin. Ama arada sirada yaz bana baba diye olurmu? Yasadigini biliyim bari. Senin istedgin gibi olsun beni istemiyosun zaten size kiz istemeye gelmiycem yazin. Merak etme oglum x e bi bahane bulurum."

Ben oh kurtuldm daha yazmiyor diyorum hic bi cevap vermiyorum konu uzamasin diye okuyup geciyorum.
O yine" alooooooooo niye cevap vermiyon, beni hic saymiyon saygisizsin, biraz once dedigimi sozde sanma gercektende gelmiycem seni istemeye ne halin varsa gör" dedi.

Ben patladim" nasil bi adamsin sen ya?? Sen bilirmisin birisini bisey anlatamadigin icin aglamak ne demek? Senin yuzunden bi duyguyuda tattim, kac kere kac kere oldu sana bisy anlatamadigim icin oturdum sinirimden agladim ben yaa, x bisy bilmesin diye ertesi gune toparladim kendimi. Askerde simdi bisy anlamasin diye bisymi oldu sorusuna sadece " hic " dedim gecistirdim. Okul dedim su bu dedim bahane uydurdum, gelme Allah rizasi icin gelme beni istemeye. Sen benim icinmi geliyon ya???? O gun gelmen gelmemen benimle ne alaksi var? Sen orya oglun icin gelicektin. Eger sen kendi oglun icin gelmeme karari aliyosan sirf benden dolayi yalvariyorum gelme, eger oglunu o mutlu gunde tek basina koymayi gonlun el veriyosa hic gelme" dedim.

' simdi suclu ben oldum, halbuki sadece gelinimin basina bisy gelir diye tedirgin bi kayinbabaym ben" dedi:KK53::KK53:

Back