Bu Daire Bu Fiyata Uygun Mu?

Thank youuu! Resmen tarla falan mı sulanıyor yani? Çok hoş valla. Hiç görmedim, gezip görmek, aynısının asla başka yerde yapılamadığı iddia edilen kebapları yemek de nasip olur inşallah. Çok isterim :rolleyes: :kk77:
Evet tarım için yapılmış kanallar. Irmaktan tarım bölgelerine su taşır. Bekleriz efendim. Kebabı burada yiyen başka yerlerde kebap beğenmez. 😃

Aynen öyle İstanbul aldı başını gidiyor evler küçücük güzeli milyon fiyat zaten de .virüs de bile etkilemedi çok fazla ,eşim Tirebolu sahilden Giresunlu .bütün akrabaları Deniz manzaralı 4,5odalı 150,160m2 evlerde oturuyor fiyat 300bin gibi ve mütahitler cidden iyi işçilik ile çalışmış ilçeler de hep böyle sanırım .
İş, eğitim bağlamıyorsa, özellik de belli bir yaştan sonra İstanbul'a çakılı kalmak hiç mantıklı değil sanırım.

Sehrini bilemedim ama bana bedava geldi , 265 bine gercekten boyle ev mi olur yahu , bodrumda boyle bir evin fiyati 500 binden basliyor 🤷

İş, eğitim bağlamıyorsa, özellik de belli bir yaştan sonra İstanbul'a çakılı kalmak hiç mantıklı değil sanırım.
Sehrini bilemedim ama bana bedava geldi , 265 bine gercekten boyle ev mi olur yahu , bodrumda boyle bir evin fiyati 500 binden basliyor 🤷
Geçen yazlık fiyatlarına bakıyordum öylesine :)))bodrum vites di sanırım villalar 10milyon ,evler de 500,600bin 🤓 yabancılardan çok rağbet var Antalya ,Muğla tarafına onlarda fiyatı yükseltti .ilerde karadenizden sonra yaşamak istediğim yerlerden biri 😀

muhit önemli, ev nerede. ayrıca adana da ev fiyatları çok uçuk, Atatürk caddesinde cadde üzerinde evler 1,5-2 milyon arası satılıyor. kimler alıyor bilmiyorum hepsi de dolu :)

Bence ev çok güzel.fiyatı da çok iyi.Manzarası için bile alınabilir.Ben de son katta oturuyorum güneş alıyorsa bi sıkıntı olmaz gayette sıcak oluyor kışın.

Evet tarım için yapılmış kanallar. Irmaktan tarım bölgelerine su taşır. Bekleriz efendim. Kebabı burada yiyen başka yerlerde kebap beğenmez. 😃
Ben Adana kebabı sevmediğimi onayladım bu sene. İstanbul’da yaşıyorum, burada gerçek olduğunu iddia eden yerlerde deneyimlerim oldu, sevemedim. Ama hep dediler “Asıl Adana’da yenir bu?” Dedim haksızlık olmasın, ara tatilde Mersin’de eğitime gittim ve yolu uzatarak sırf gerçek kebap yemek için Adana’ya gittim, yedim ama sevmedim yine de🤣 Demek bana uygun bir tat değilmiş. Garip bir kabak tatlıları var onu tercih ederim. Ama bu arada şehrin ortasından geçen su ve tarihi köprüye bayıldım...

Ev fiyatini bilmem ama bir süre adanada yaşadık ve son katti, baya sıcak oluyor. Adana zaten sıcak evet ama mesela bizim ev komşulardan daha sıcak oluyordu. Yeri,konumuna göre fiyatlara bakarsaniz ama son kat olmasi sıkıntı bana göre

Ben Adana kebabı sevmediğimi onayladım bu sene. İstanbul’da yaşıyorum, burada gerçek olduğunu iddia eden yerlerde deneyimlerim oldu, sevemedim. Ama hep dediler “Asıl Adana’da yenir bu?” Dedim haksızlık olmasın, ara tatilde Mersin’de eğitime gittim ve yolu uzatarak sırf gerçek kebap yemek için Adana’ya gittim, yedim ama sevmedim yine de🤣 Demek bana uygun bir tat değilmiş. Garip bir kabak tatlıları var onu tercih ederim. Ama bu arada şehrin ortasından geçen su ve tarihi köprüye bayıldım...
Olabilir. Her damağa hitap etmeyebilir. 😃 Bir de nerede yediğiniz önemli. Biz bile kebap yiyeceğimiz zaman her kebapçıda yemiyoruz.

Bu arada konu sahibi, son kat daire sıcak olur denmiş ama biz hep son kat tercih ediyoruz. Şu anda evim yayla gibi. :)

Ankara'da bakımsız giriş katlar bile 200bin üstü bacım alamayiz üst katları,hele böyle bakimliysa hiç alamayiz ama Allah büyük
Ankaraya taşındığımda evlerle alakali ufak çaplı bi şok geçirmiştim 😁 muhtemelen benim bulundugum bolgeylede alakali olabilir ama hem evler birbirine coook yakin mahremiyet diye bisey yok karsi apartmanlarla hemde evler hem kötü hemde kot diye birsey var duvara bakıyorsun 🙄 ve evler kağıt gibi yeni eski farketmez üst kati yan kati duyuyoruz. Böyle fiyatlara böyle evler görünce azicik kıskanıyorum 😁 biz bu fiyati verirsek duvara bakariz anca veya cok eski bakimsiz ev alabiliriz

Geçen yazlık fiyatlarına bakıyordum öylesine :)))bodrum vites di sanırım villalar 10milyon ,evler de 500,600bin 🤓 yabancılardan çok rağbet var Antalya ,Muğla tarafına onlarda fiyatı yükseltti .ilerde karadenizden sonra yaşamak istediğim yerlerden biri 😀
Bodrum'da cok yabanci yoktur , fiyati yukselten istanbul ankara gibi buyuksehirlerden gelenler aslinda , son 5 yilda korkunc bir seviyeye geldi ev fiyatlari

Ankaraya taşındığımda evlerle alakali ufak çaplı bi şok geçirmiştim 😁 muhtemelen benim bulundugum bolgeylede alakali olabilir ama hem evler birbirine coook yakin mahremiyet diye bisey yok karsi apartmanlarla hemde evler hem kötü hemde kot diye birsey var duvara bakıyorsun 🙄 ve evler kağıt gibi yeni eski farketmez üst kati yan kati duyuyoruz. Böyle fiyatlara böyle evler görünce azicik kıskanıyorum 😁 biz bu fiyati verirsek duvara bakariz anca veya cok eski bakimsiz ev alabiliriz
Bende arıyorum ev beğendiğim evler 300bin üstü hemde bakımlı değil birde üstüne para harcamak gerekli,arkadaşın attığı resimdeki gibi alsam 500bin üstü olurdu herhalde, iyi bir ev hayal buralarda orta kesime, yinede Allah büyük nasipse olur inşallah Rabbim herkese istediği yerden istediği evi almak nasip etsin inşallah

Bende arıyorum ev beğendiğim evler 300bin üstü hemde bakımlı değil birde üstüne para harcamak gerekli,arkadaşın attığı resimdeki gibi alsam 500bin üstü olurdu herhalde, iyi bir ev hayal buralarda orta kesime, yinede Allah büyük nasipse olur inşallah Rabbim herkese istediği yerden istediği evi almak nasip etsin inşallah
Amin canım amiiin, insallah sizde gönlünüze göre bir ev bulursunuz inşallah

ev bana çok şekilsiz kullanışsız geldi, Adana'da en üst kattan ev alınmaz, sulama kanalı yüzünden koku sinek vs çekebilirsiniz.evin iskan tapu durumuna dikkat edin, zeminin durumuna dikkat edin, fotoğraflara aldanmayın detaylar fotoğraflarda gözükmez, komşuları araştırın ev sahipleri mi kiracılar mı nasıl insanlar, mahalleyi semti araştırın, evi neden satıyorlar bu fiyata onu sorup soruşturun hatta satanları etraftan soruşturun.

X