- 20 Kasım 2016
- 180
- 110
- Konu Sahibi Bir sevgili
endeksa.com diye bir site var ordan bölgedeki ev değerini aşağı yukarı bak istersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adanalı biri olarak söylüyorum guneyi açık olmayan hiçbir evi almayın resimlerden anladığım kadarı ile doğu cephe. Son kat adana da hiç alınmaz yazın pisersiniz. Kışın da çatı olmadığı için bütün su birikir ve rutubet yapar tavanda
Çatı olmaması ne demek? Her apartmanın 1 çatısı yok mu?Adanalı biri olarak söylüyorum guneyi açık olmayan hiçbir evi almayın resimlerden anladığım kadarı ile doğu cephe. Son kat adana da hiç alınmaz yazın pisersiniz. Kışın da çatı olmadığı için bütün su birikir ve rutubet yapar tavanda
Ankara'da bakımsız giriş katlar bile 200bin üstü bacım alamayiz üst katları,hele böyle bakimliysa hiç alamayiz ama Allah büyükBiz ankarada boyle evlerde oturmak için 350 400 bin tlyi gozden cikarmamiz gerek hatta daha fazla. Şehirden sehire ne kadar farkediyor vay be :) buarada tabi oranın fiyatlarini bilemem ama komsu cok onemli, alt komsunuz nasil biri mutlaka sorun yoneticiye ve yatak odasinin yaninda yan dairenin salonu varmi bunlara dikkat edin
Dam olması başka bir olaydır, çatı olması başka. Damda bütün su birikir rutubet yapar ve ampulleri patlatır. Çatı olunca su aşağı akar aşırı sıcaktan ve soğuktan korur. Adana da çatı yoktur o yüzden son kat alinmaz. Resim çatılı evdirÇatı olmaması ne demek? Her apartmanın 1 çatısı yok mu?
allah iyiliğini versin, böyle duz beton olunca catı sayilmıyor, en üstteki evin tavanini örten ayrı bir kat, genelde ters v olur , çati sayiliyor, ama masraf olmasin diye yapmıyor burda mutahitler, ya da onu da daireye çevirip loft diye satıyorlarÇatı olmaması ne demek? Her apartmanın 1 çatısı yok mu?
Bu fiyata vermesinde var bir şey o zaman. İyi araştırın en üst kat belki ısınma problemi, çatı akma problemi falan var. Bence 250 ye pazarlıkla falan alınabilir bi ev.Adana da bu şekilde içi iyi durumda evler e baktım da 300-350-400 gibi rakamlar var.
Oha eşime dedim bura nere ay. Adanadir dedi .adana dediniz sizde
Benim eşim de alım satım yapıyor .Yalnız Ümraniye çarşı mağaza kira fiyatları şuan Bağdat caddesini geçmiş durumda ki Maltepe ,Sultanbeyli,Kartal hatta karşıdan bile alışverişe ve gelinlik bakmaya geliyorlar .mesela eskiden Kadıköydü gelinlik adresi şuan Ümraniye .konum olarak Zincirlikuyuya bir köprü var aralarında Altunizade'ye Üsküdar'a yürüyerek çarşıdan gidilir .konumu iyi durum bu olunca keza evler de Merkez de çok pahalı (merkez için tabi bu söylediklerim)Ümraniye bahçe katı diye ilan çıktı az önce altta, yalnışlıkla tıklamışım 780k diyor . Yuh yani Ümraniye altı üstü, ki yeni bir bina bile değil
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Son kat olması beni de rahatsız etti biraz adlında çünkü Adana yazın cehennem sıcağı gibi
doğru konu adana oluncaAdana'da ev son katsa ısınmaz değil sıcak olur diye yanaşmazlar.
Evet, haklısınız. Yok yok oranın çarşısında, dediğiniz gibi konum için de bir çok yere çok avantajlı,Benim eşim de alım satım yapıyor .Yalnız Ümraniye çarşı mağaza kira fiyatları şuan Bağdat caddesini geçmiş durumda ki Maltepe ,Sultanbeyli,Kartal hatta karşıdan bile alışverişe ve gelinlik bakmaya geliyorlar .mesela eskiden Kadıköydü gelinlik adresi şuan Ümraniye .konum olarak Zincirlikuyuya bir köprü var aralarında Altunizade'ye Üsküdar'a yürüyerek çarşıdan gidilir .konumu iyi durum bu olunca keza evler de Merkez de çok pahalı (merkez için tabi bu söylediklerim)
Kanalı görür görmez Adana olduğunu anladım.
Küçük bir bilgi vereyim: O görünen nehir değil, sulama kanalı. Şehrin birçok yerinde var.Gidin bakın 2 dk bence. Ev güzel gözüküyor. Kaç m2 ve bina yaşı gibi detayların sitede yazması gerekirdi.
Nehir manzarası süpermiş. Bir tek Adana gibi çok sıcak bir yerde en üst kat olması dezavantaj olabilir mi?
Bir de ev güzel olsa da sokak önemli benim için...tekin mi, akşam ya da sabahın erken saatleri girip çıkarken rahat hisseder miyim, görmek lazım.
Thank youuu! Resmen tarla falan mı sulanıyor yani? Çok hoş valla. Hiç görmedim, gezip görmek, aynısının asla başka yerde yapılamadığı iddia edilen kebapları yemek de nasip olur inşallah. Çok isterimKüçük bir bilgi vereyim: O görünen nehir değil, sulama kanalı. Şehrin birçok yerinde var.
Aynen öyle İstanbul aldı başını gidiyor evler küçücük güzeli milyon fiyat zaten de .virüs de bile etkilemedi çok fazla ,eşim Tirebolu sahilden Giresunlu .bütün akrabaları Deniz manzaralı 4,5odalı 150,160m2 evlerde oturuyor fiyat 300bin gibi ve mütahitler cidden iyi işçilik ile çalışmış ilçeler de hep böyle sanırım .Evet, haklısınız. Yok yok oranın çarşısında, dediğiniz gibi konum için de bir çok yere çok avantajlı,
ama ne bileyim yaa, o kadar para vereceksem azıcık göze de hitap etsin diyor insan...çok uçuk oldu ev fiyatları İstanbul da.