Bu Daire Bu Fiyata Uygun Mu?

başka bir ildeyim buna benzer bir eve 2 milyon 250 bin tl istediler geçen gün :confused: dedim ki 2 milyon olmaz mı?:KK22:olmuyormuş allahtan , ben de vazgectim almadim yoksa alacaktım:-) şaka bi yana maliyeti şu anki kurdan bile hesaplansa 50000 i geçmeyecek 4 duvara istenen rakamlar artik terbiye sınirlarini aşmaya başladı, serbest piyasa tamam mal senin de, küfür eder gibi de %400 500 kar etmek bizim ülkeye has maalesef
2 milyon ne ya rüyam a bile girmez o derece fazla 😂😂

O zaman bir gidip görün, içinize sinerse dediğim gibi teknik özellikleri de araştırın, tapu durumu, bina özellikleri. Hakkınızda hayırlısı olsun. (2.5 aydır balkonsuz bir eve tıkıldığım için şu balkon ve manzarası beni acayip cezbetti🤣)
Sana bir sır vereyim mi 😂😂 eşim askeri personel. Bulunduğu bölgeye ev getiremedik eşim stüdyo eşyalı daire tuttu. Normalde ara ara gelip kalırım diye düşünmüştüm çünkü eşim göreve çok sık gidiyor bazen 2 hafta gelmiyor. Her neyse diyeceğim şu ki , bende 2 Aydır balkonsuz önü kapalı , pencereden bakınca dibinde devasa apartman dikili bir stüdyo daireye tıkılmış durumdayım virüs yüzünden 😂😂

2 milyon ne ya rüyam a bile girmez o derece fazla 😂😂
valla bacim benim kizin arkadaşları hep o civarda oturuyor, çok da guzel muhit allah için temiz güvenli , kızımiz okuluna yakin olsun, arkadaslarindan uzak kalmasin diye bakiyoruz işte , ruya degil kabus gibi fiyatlar, ama durum bu...olmazsa kiraya çıkicaz, 5000 kira vermek de koyacak ne yapıcaz bilmiyorum

Kızlar merhaba. Öncelikle evin sahibi bu fotoğrafları zaten internete herkesin görebileceği bir yere attığı için ben de size atmakta bir sakınca görmedim. Bu evin fiyatına 265 bin yazmışlar 3+1 ve son kat. Sahibinden. Merkeze 35-40 dk yürüme mesafesi. Sizce bu fiyata bu daire uygun mu? Eşimle bakmalı mıyız gidip? Piyasadan anlayan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim

fiyat olarak iyi ama ev kullanışsız bir ev, ben olsam düşünmezdim.

Kızlar merhaba. Öncelikle evin sahibi bu fotoğrafları zaten internete herkesin görebileceği bir yere attığı için ben de size atmakta bir sakınca görmedim. Bu evin fiyatına 265 bin yazmışlar 3+1 ve son kat. Sahibinden. Merkeze 35-40 dk yürüme mesafesi. Sizce bu fiyata bu daire uygun mu? Eşimle bakmalı mıyız gidip? Piyasadan anlayan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim

nemin ve sıcağın yüksek olduğu illerde çatı katı yazin eziyet oluyomus. arak kat olmadığı için 50 bin tl kadar fark ediyodur. bence ara kat bakın

Ev yeni bir ev ise fiyati uygun olabilir,

ama eger eski bir ev ise: merkezde degil dediniz, son kat dediniz, eski ise zaten asansor de yoktur,
dolayisiyla yuksek bence fiyati.

Son katlarda almanizi tavsiye etmem biz de son katta oturuyoruz isinmasi problem su hodrofor olsa da problem enerjisi motorlu olmasi gerek cocuk varsa tum balkon pencereler tellemeniz gerek bir de cephesi onemli dogu cephe ise son kat da dahi olsa yalitimi kotu ise kuflenmesi olasi.. bir de jeneratoru var mi elkrtk kesildiginde in cik sikinti.. bunlar haricinde ev genis gorunuyor 265 demesinin sebebi merkeze uzakligi sanirim bu şartlarda normal

Adana da bu şekilde içi iyi durumda evler e baktım da 300-350-400 gibi rakamlar var.

Evin içi iyi durumda kismi fotograflardan anlasilmaz,
Ben kendi gördüklerimi söyleyeyim, bir kere salon biçimsiz
Yatak odası muhtemelen aşırı küçük, gardrop sığmamış bile olabilir, zaten 3. Odanın fotoğrafı da yok sanırım. Eğer gardrop diğer odaya kalıyorsa yada soyunma odası yoksa , 2+1 satın alıyorsunuz fiyatı buna göre değerlendirin.
Mutfak dolaplarında da en ucuza kaçmışlar, değiştirmek isteyebilirsiniz, sonuçta kiralık değil, kendi eviniz, fiyata onu da ekleyin derim.
Adana yi bilmiyorum:)

Evi beğendim ben.tek sorun en üst kat olması
Evin çatısı var mı? Çatısı olmasa bile adanada son katta ben yasamak istemezdim

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Son kat olması beni de rahatsız etti biraz adlında çünkü Adana yazın cehennem sıcağı gibi

Aynı binadaki dairelerin bile fiyatı farklı olabilir ev güzel gozukuyor ama mesela ben büyükşehir ilçesinde oturuyorum burda bu fiyata 3+1 sıfır alınır :))

Merkeze cepheye bina yaşına ve daha bir çok şeye göre fiyat değişir

Manzara si güzel gibi :))

Sana bir sır vereyim mi 😂😂 eşim askeri personel. Bulunduğu bölgeye ev getiremedik eşim stüdyo eşyalı daire tuttu. Normalde ara ara gelip kalırım diye düşünmüştüm çünkü eşim göreve çok sık gidiyor bazen 2 hafta gelmiyor. Her neyse diyeceğim şu ki , bende 2 Aydır balkonsuz önü kapalı , pencereden bakınca dibinde devasa apartman dikili bir stüdyo daireye tıkılmış durumdayım virüs yüzünden 😂😂
O zaman ben biraz daha şanslıymışım, en azından karşı apartmanın çatısındaki martılarla görüşebiliyorum 🤣 Allah gönlünüze göre versin..

Her sey tamam ama son kat.Yeni binadayım adana da değilim ama dün akşam komşunun evinin tavan yagmurdan akmış.Son kat düşünülmeli her şeyine bakilmali.Ayrica sıcakta es gecilmemeli.

Ev güzel duruyor fiyatı da uygun gelişmemiş ilçelerde bile değmeyen evler bu fiyatta açıkçası piyasa almış başını gitmiş. En üst katta yaparım sorun olmaz diyorsanız alabilirsiniz. Tabi diğer şartlar da önemli bina yaşı, konumu, cephesi, ısınması vb. istediğiniz gibiyse alın derim.

evin donanımına göre fazla ucuz. Son kat olması büyük handikap. Isınmaz çünkü hele de merkezi sistem ısıtmaysa. Bir de evin yaşı ve asansörü var mı onu bilmek lazım. Asansörsüz apartmanlarda son kat çok ucuz olur

Adana'da ev son katsa ısınmaz değil sıcak olur diye yanaşmazlar. 🤣

X