Bu Daire Bu Fiyata Uygun Mu?

Çatı olmaması ne demek? Her apartmanın 1 çatısı yok mu?

Ankara'da bakımsız giriş katlar bile 200bin üstü bacım alamayiz üst katları,hele böyle bakimliysa hiç alamayiz ama Allah büyük

Dam olması başka bir olaydır, çatı olması başka. Damda bütün su birikir rutubet yapar ve ampulleri patlatır. Çatı olunca su aşağı akar aşırı sıcaktan ve soğuktan korur. Adana da çatı yoktur o yüzden son kat alinmaz. Resim çatılı evdir

Eklentiler

• IMG_20200528_130043.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 38
allah iyiliğini versin, böyle duz beton olunca catı sayilmıyor, en üstteki evin tavanini örten ayrı bir kat, genelde ters v olur , çati sayiliyor, ama masraf olmasin diye yapmıyor burda mutahitler, ya da onu da daireye çevirip loft diye satıyorlar

Oradaki fiyatlarla katsilastirin bina yasi onemli eger emsallerinden uygunsa nedenini arastirin iskan vs sikintisi varmi yada tapu eger yoksa adam paraya sıkıştığı icin uyguna satiyorsa alin tabiki. Ama kimse bir sevep olmadan malini emsallerinden cok uyguna satmaz kiyaslama yaparak anlarsiniz bunu

Ümraniye bahçe katı diye ilan çıktı az önce altta, yalnışlıkla tıklamışım 780k diyor . Yuh yani Ümraniye altı üstü, ki yeni bir bina bile değil
Benim eşim de alım satım yapıyor .Yalnız Ümraniye çarşı mağaza kira fiyatları şuan Bağdat caddesini geçmiş durumda ki Maltepe ,Sultanbeyli,Kartal hatta karşıdan bile alışverişe ve gelinlik bakmaya geliyorlar .mesela eskiden Kadıköydü gelinlik adresi şuan Ümraniye .konum olarak Zincirlikuyuya bir köprü var aralarında Altunizade'ye Üsküdar'a yürüyerek çarşıdan gidilir .konumu iyi durum bu olunca keza evler de Merkez de çok pahalı (merkez için tabi bu söylediklerim)

Bence fiyatı eve göre iyi en üst kat olması çoğu yerde avantaj çünkü toplu yaşanılan yerlerde muhakkak bi densiz yukarıdan sirkeler sende titizsen sürekli kavga çıkar apartmanlar da en çok edilen kavga bu öyle olunca en üst kat bi avantaj oluyor .onun dışında ısınma ve çatı akma sorunu olabilir .ev genel olarak bakımlı duruyor içi kullanışlı gibi .ama sokak nezih mi en önemlisi de o binayı tek başına değerlendirme ,mesela o mahallenin parkı varsa bir kaç kere gitsen oraya gelen giden insandan bile anlarsın .

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Son kat olması beni de rahatsız etti biraz adlında çünkü Adana yazın cehennem sıcağı gibi

Konu Adana olunca bence kat fark etmez. Bodrum katları da aynı sıcaklıkta olur. Güzel bir klimayla işi çözersiniz diye düşünüyorum. Üst kattan ses de gelmez hem.

Etrafta emlakçılardan rayiç bedel öğrenebilirsiniz. İnternetteki emlak sitelerindende bakın. Evin değerini belirleyen en önemli şey semt çünkü. Adana’yı bilmiyorum.
Ankara’da 300 binlik bir ev fiyatı nasıl deseniz, Çayyolu’nda ise bedava, Çinçin’de ise pahalı mesela.
Evin içindeki malzemelerin kalitesi, kaçıncı kat olduğu, cephesi, manzarası vs ikincil detaylar.
Evin iskanı var mı, kat mülkiyeti var mı onlar da önemli.

Muhtemelen o dere mi nehir mi bilmiyorum ama bataklık gibi sinek ve kötü koku sorunu olabilir o yüzden uygun fiyat

Fiyatı uygun bence , balkonu da önü açık manzaralı ama merkeze yrürme mesafesi 40 dakika demişsiniz , biraz uzak geldi bana. Fakat artık merkezde iyi evler yok zaten, merkezin biraz dışına yapılıyor yeni yerleşim yerleri.

Evet, haklısınız. Yok yok oranın çarşısında, dediğiniz gibi konum için de bir çok yere çok avantajlı,

ama ne bileyim yaa, o kadar para vereceksem azıcık göze de hitap etsin diyor insan...çok uçuk oldu ev fiyatları İstanbul da.

Küçük bir bilgi vereyim: O görünen nehir değil, sulama kanalı. Şehrin birçok yerinde var.

Aynen öyle İstanbul aldı başını gidiyor evler küçücük güzeli milyon fiyat zaten de .virüs de bile etkilemedi çok fazla ,eşim Tirebolu sahilden Giresunlu .bütün akrabaları Deniz manzaralı 4,5odalı 150,160m2 evlerde oturuyor fiyat 300bin gibi ve mütahitler cidden iyi işçilik ile çalışmış ilçeler de hep böyle sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…