- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
-
- Konu Sahibi Bir sevgili
AdanaŞehir ?
Adana. Bina yaşını bilmiyorum bir soralımEv nerede?(Adana diye tahminde bulunayım mıneden bilmiyorum içimden öyle geldi) bina yaşı, mevki filan önemli.
Ev güzele benziyor ama Adana ile ilgili hiçbir bilgim yok, emsallerine bakmak gerek. Bir de dediğim gibi binanın konum, dairenin bina içindeki konumu, ısıtma, bina yaşı, binanın kaç katlı olduğu, dairenin cephesi, krediye uygunluk, aidat, tapunun durumu(bazıları kat mülkiyetli olur, ortak tapu olur) emsallerinin değeri bunlar önemli şeyler, araştırılmalı.Adana. Bina yaşını bilmiyorum bir soralım
Adana da bu şekilde içi iyi durumda evler e baktım da 300-350-400 gibi rakamlar var.Ev güzele benziyor ama Adana ile ilgili hiçbir bilgim yok, emsallerine bakmak gerek. Bir de dediğim gibi binanın konum, dairenin bina içindeki konumu, ısıtma, bina yaşı, binanın kaç katlı olduğu, dairenin cephesi, krediye uygunluk, aidat, tapunun durumu(bazıları kat mülkiyetli olur, ortak tapu olur) emsallerinin değeri bunlar önemli şeyler, araştırılmalı.
O zaman bir gidip görün, içinize sinerse dediğim gibi teknik özellikleri de araştırın, tapu durumu, bina özellikleri. Hakkınızda hayırlısı olsun. (2.5 aydır balkonsuz bir eve tıkıldığım için şu balkon ve manzarası beni acayip cezbettiAdana da bu şekilde içi iyi durumda evler e baktım da 300-350-400 gibi rakamlar var.
Ay bilemedim ki. Adana doğumluyum cocuklugum orda geçti akrabalarim çok var orda ama bu kadar uçmuş mu fiyatlar orda. 2 sene önce akrabam ev aldı ama bu kadar uçuk fiyata değil.Adana da bu şekilde içi iyi durumda evler e baktım da 300-350-400 gibi rakamlar var.
Ümraniye bahçe katı diye ilan çıktı az önce altta, yalnışlıkla tıklamışım 780k diyor . Yuh yani Ümraniye altı üstü, ki yeni bir bina bile değilBiz ankarada boyle evlerde oturmak için 350 400 bin tlyi gozden cikarmamiz gerek hatta daha fazla. Şehirden sehire ne kadar farkediyor vay be :) buarada tabi oranın fiyatlarini bilemem ama komsu cok onemli, alt komsunuz nasil biri mutlaka sorun yoneticiye ve yatak odasinin yaninda yan dairenin salonu varmi bunlara dikkat edin
Evet malesef cok abarttilar fiyatları, 780 nedir Allah askinaÜmraniye bahçe katı diye ilan çıktı az önce altta, yalnışlıkla tıklamışım 780k diyor . Yuh yani Ümraniye altı üstü, ki yeni bir bina bile değil
Dvet maalesef. 2 sene önce kuzenim 142 ye aldı bu sene 200 ün üstüne çıktı o dairelerAy bilemedim ki. Adana doğumluyum cocuklugum orda geçti akrabalarim çok var orda ama bu kadar uçmuş mu fiyatlar orda. 2 sene önce akrabam ev aldı ama bu kadar uçuk fiyata değil.
Evet haklısınız aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederimEvde eşyalar varken evin hali pek belli olmuyor. Küf, duvarda çatlaklar, bakımsızlık vs..
Bu durumu da göz önünde bulundurarak evi inceleyin.