- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
EEEEEEEEEY abeeeeeeeeeeeeey naaptınız büle beyaaaa İç aklınız yokmuydu gece gece coşturdunuz beni. Ey toprağı mis kokan ağaçlarında yeşilin en güzli bulunan suyu berrak (ama bazen bizim oralarda ergene taşıyu çokta fena kokuyu beyaaa aaaamaaaan iç çekilmez bazen) insanı güzel kızları alımlı çelimli uyu güzel kendi güzel ama damarına basmayı iiiiiç tavsiye etmem .......
harikasınız yaaaa dur ben bizim talukata haber salayım da gelsinler.... Kızlar ben sizi yerim yaaa..
Ben deniz bubası babaeski büyük mandıra.... annesi keşan ipsala yeni karpuzlu Büyük mandıra doğumlu as mı as en koca pomaklardan fatoşasıl fatme de işte fatoş diyolar Şimdi bursa dayım ve memleket burnumda tütüyo.... anca yazdan yaza gidiyorum....
herkese selamlar İklimcim teşekkür yaaahihoyyyt
selamlarrrrrrrrrrrrrrr
annem babam da kırklareli pınarhisarlı
bende 6 senemi tekirdağda geçirdimm
ve
allah kısmet edrse oraya evlenip yerleşicemm
çok seviom trakyamı
ayda bir gidioz mutlakaaaaaaa
sizlerle tanıştığıma da sevindim kısçeler
kizlarrrr merhabaaaa...benimde kokenim bati trakyaaa..selanik ve sofyaa dan dedelerimm..
cokkkk guzel bir konu olmusss...alkisalkisalkis
ben de traskyalıyım beaaa iiisanın biri çıkıp dabi aber vermemiş bana bende geleyim şureya beaa
aaa
aaa açılın bakalım bende geldim trakyalılar
annem keşanlı
babam tekirdağlı
kökenimiz selanik
ama istanbıldayım
çok severim trakyayı
havasını suyunu ekmeğini kokusunu
trakyalı yemek secmez kıslarrr
kaymaklı yemekleri severim dızmana hamur işi olarak da.
tatlının hertürlüsünü seweeeriim cokacimcoook cokacimcoook
Şişşşştttttt ben diyetteyim kızanlar....Tatlı yok tatlı yok.....derim ama aklımdan da çıkmazhmm akıtmayı sewerim yyaavv kahvaltıda da iyi gider ..:)
kızlar bişey sorcam sizde H harfini yutarmısınız
bu akşam eşim benle dalga geçiyo ben ap demişim
ap değil hap de diyo bana:uhm:
kan çekiyo işte kaynaşıverdik
aman bre açılın beyaaa bende geldım ha buraa...köken bulgarıstan ama dedem türkiye doğumlu koca halalar hepiciiii malkara da keşanda ...bız baya uzaklaştık artık eskıden çok gidip gelıyorduk ama artık pek gidemıyoruz oraları da oranın ınsanınıda çok severımmm gurbanlarr...
şimcik çanakkalelıyım çanakkade oturuyorummm hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm kuuzuularrrrrrrrrrr
bende edirneliyim a.s.
Bende anlatayım bi tane;
Teyzem üniversiteyi bizde okumuş yatılı kalarak,tabi öğrenci,konuşma gayet düzgün,diksiyona da hevesli bir tip teyzem.Annem de (H) leri söyleyemiyor bir trakyalı olarak .opuyorumnanaktan
Babamın adı da Hüseyin,gerisini siz düşünün.:roflol:
Teyzem sürekli ikaz ediyor annemi abla h yi unuttun yine,dikkat et diye,hep düzeltiyor.
Bir gün bir yere gidecekler,annem tabi düzgün konuştuğunu teyzeme kanıtlayacak ya;babama sesleniyor;
--Hüseyiiiin!! Adi Adi!!
(hadi hadi demek istiyor):roflol::roflol:
Bende anlatayım bi tane;
Teyzem üniversiteyi bizde okumuş yatılı kalarak,tabi öğrenci,konuşma gayet düzgün,diksiyona da hevesli bir tip teyzem.Annem de (H) leri söyleyemiyor bir trakyalı olarak .opuyorumnanaktan
Babamın adı da Hüseyin,gerisini siz düşünün.:roflol:
Teyzem sürekli ikaz ediyor annemi abla h yi unuttun yine,dikkat et diye,hep düzeltiyor.
Bir gün bir yere gidecekler,annem tabi düzgün konuştuğunu teyzeme kanıtlayacak ya;babama sesleniyor;
--Hüseyiiiin!! Adi Adi!!
(hadi hadi demek istiyor):roflol::roflol:
Bende baba tarafından pomak canım..Pehlivanköy.......Hoşgeldin.....
Bırıkana baklava ve tikvenik yaparsanız haber verin bayılırım.......
Ey mumiçeler (pomakça kızlar) naapmışınız gece siz üle yaw.. Ağzım ayrıldı güleyim... Eey beyzuş... Benim sağ ayağımın yarısı pelivanköyde. Abubam babannemi kaçırmış ordan . Emde tren yolundan mandraya kadar yürütmüş kadını. Orda da çok akrabam var banim ama tatil kısa sığmıyor bi türlü gidemiyorum... Anca karpuzlu anemler orda mandıra ablam ve baba sülalesi bide bu yaz alcam kendimi çorlu ve lüleburgaza da alam ve oğluna gidicem E te tatil bitti zati...
Yanlız kızlar nasılda kaynaşıvermişiz ya sanki kırık(40)yıldır tanışıyormuşuz gibi bayıldım valla ya ....
Bende size bişey anlatayım Biraz pomakça ama ben tercüme edicem size...
bilirsiniz bizim oralarda jandarma çok ve genelde doğu tarafındandır asker. Dilimizi falan anlamaz yani bide bilmez birbirimize bağlılığımızı...
Esetçe pomak köyünde olmuş bi olay...... Komşu köyden kaçmış bi kıs Asana..... Gelmiş jandarma . Meydanda kaveye sormuş falanca kişi nerde oturuyo... ASKERE SAYGI SONSUZ Köylüsünüde gambazlamak istemez adamlar... Gel bakalım be paşa komutan bi çayımızı iç falan oyalamaya çalışmışlar..... o anda kavede oturan köyün imamı sesizce sıyrılıvermiş aradan ve çıkmış camiye (köylerde düğün cenaze önemli bi olay olduğunda caminin hoparlöründen ilan verilirmiş ya... hala da oluyor ama belediyeden..) İLAN PRAVAM...(ilan yapıyorum) JANDARMATU DUDE...(jandarma geldi) ASAN BİYAGAY CUCUM BİYAGAY (hasan kaç oğlum kaç) ZARKLİÇE VRATATA BİYAGAY (kilitle kapını kaç)
Aynı ilan veriliyormuş gibi....
tabi asan ve karısı kopuk uçurtma.....Aydeeeey hoooobaaaaa.... kaydirigubbakcemile
:lepi::lepi::lepi: memleketimi seviyorum yaaa
turkbayragi
Ey mumiçeler (pomakça kızlar) naapmışınız gece siz üle yaw.. Ağzım ayrıldı güleyim... Eey beyzuş... Benim sağ ayağımın yarısı pelivanköyde. Abubam babannemi kaçırmış ordan . Emde tren yolundan mandraya kadar yürütmüş kadını. Orda da çok akrabam var banim ama tatil kısa sığmıyor bi türlü gidemiyorum... Anca karpuzlu anemler orda mandıra ablam ve baba sülalesi bide bu yaz alcam kendimi çorlu ve lüleburgaza da alam ve oğluna gidicem E te tatil bitti zati...
Yanlız kızlar nasılda kaynaşıvermişiz ya sanki kırık(40)yıldır tanışıyormuşuz gibi bayıldım valla ya ....
bilirsiniz bizim oralarda jandarma çok ve genelde doğu tarafındandır asker. Dilimizi falan anlamaz yani bide bilmez birbirimize bağlılığımızı...
Esetçe pomak köyünde olmuş bi olay...... Komşu köyden kaçmış bi kıs Asana..... Gelmiş jandarma . Meydanda kaveye sormuş falanca kişi nerde oturuyo... ASKERE SAYGI SONSUZ Köylüsünüde gambazlamak istemez adamlar... Gel bakalım be paşa komutan bi çayımızı iç falan oyalamaya çalışmışlar..... o anda kavede oturan köyün imamı sesizce sıyrılıvermiş aradan ve çıkmış camiye (köylerde düğün cenaze önemli bi olay olduğunda caminin hoparlöründen ilan verilirmiş ya... hala da oluyor ama belediyeden..) ıLAN PRAVAM...(ilan yapıyorum) JANDARMATU DUDE...(jandarma geldi) ASAN BıYAGAY CUCUM BıYAGAY (hasan kaç oğlum kaç) ZARKLıÇE VRATATA BıYAGAY (kilitle kapını kaç)
tabi asan ve karısı kopuk uçurtma.....Aydeeeey hoooobaaaaa.... kaydirigubbakcemile
turkbayragi
:roflol::roflol::roflol:
çok yaşa sen emi..
ılkokulda öğretmenim pomaktı..ne severdim..:asigim:
Esetçe pomak köyünde olmuş bi olay...... Komşu köyden kaçmış bi kıs Asana..... Gelmiş jandarma . Meydanda kaveye sormuş falanca kişi nerde oturuyo... ASKERE SAYGI SONSUZ Köylüsünüde gambazlamak istemez adamlar... Gel bakalım be paşa komutan bi çayımızı iç falan oyalamaya çalışmışlar..... o anda kavede oturan köyün imamı sesizce sıyrılıvermiş aradan ve çıkmış camiye (köylerde düğün cenaze önemli bi olay olduğunda caminin hoparlöründen ilan verilirmiş ya... hala da oluyor ama belediyeden..) İLAN PRAVAM...(ilan yapıyorum) JANDARMATU DUDE...(jandarma geldi) ASAN BİYAGAY CUCUM BİYAGAY (hasan kaç oğlum kaç) ZARKLİÇE VRATATA BİYAGAY (kilitle kapını kaç)
turkbayragi
:sm_cool: :roflol::roflol::roflol:
hay agzını öpemmmmm
noliyii be yaaa
burası hangi trakyalıların yeriii
kaç tane trakyalı topiği var
taşındık mı ordannn akannehir
:roflol::roflol::roflol:
çok yaşa sen emi..
İlkokulda öğretmenim pomaktı..ne severdim..:asigim:
selam arkadaşım coşmuş bu topik yetişemiyom anam.....
Angi birinize..delikafadulden
selam arkadaşım coşmuş bu topik yetişemiyom anam.....
Angi birinize..delikafadulden
a bakam fatos..sırayla:roflol:
ooo rose hoşgeldin beyaaa opuyorumnanaktan
fatosss bursada da çok trakyalı var dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?