Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

aman bre açılın beyaaa bende geldım ha buraa...köken bulgarıstan ama dedem türkiye doğumlu koca halalar hepiciiii malkara da keşanda ...bız baya uzaklaştık artık eskıden çok gidip gelıyorduk ama artık pek gidemıyoruz oraları da oranın ınsanınıda çok severımmm gurbanlarr...
şimcik çanakkalelıyım çanakkade oturuyorummm hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm kuuzuularrrrrrrrrrr

hıım benimki şopar değil be kızanım o yüzden anlıyo adamcağaz
benim ilkokul öğretmenimde bana günde 10 kere havlu hala hasan deddirtirdi
1inci sınıfta ama hala diyom kaçıyo işte

:roflol: annadıımm bacıım alışır oda başlar h unutur hehe napalım arada kaçırıyoruz işte bacımm h yi :tomato:

hadi hatunlar ben kaçar sık sık gelirim artık burya hemşeriler iyi geceler

bende farkinda olmadan bunu yapiyorum 'h'leri unutuyorum..buyukler farkli konusur ama hic kapmamisim yeni yeni ogreniyorumm bazi seyleri ama konusmasakta anlardik..birde sulalerin lakaplari falan vardir..aama sehir hayatinin getirdikleriyle hepsi unutuluyor buna uzuluyorum..
kullanilan bazi kelimeler:
mari,more,kizan,buba,ana,tete,,velesiplet,pala,mintan,pantul,ilegennnaniknanik
simdi bu kelemeleri daha cok seviyorumm benim icin hepsi anlam kazandii..kaybedilmis topraklarimizinn mirasi..aman ya duygulandim yinee..
iyi geceler kizlar...

biri akıtmamı dedı gelın yapayım ben sızee yaa benımde canımı çektırdınız şimdi bahhh

hoşgelmişsin aramıza mari kızanımm çok mutlu olduk gelmene tam bizdensin sende desene bak malkara keşan dedin tam benlik oldun işte :)
sefalar getirdin hayatıımmm hep gel Şeniz

hoşgelmişsin aramıza mari kızanımm çok mutlu olduk gelmene tam bizdensin sende desene bak malkara keşan dedin tam benlik oldun işte :)
sefalar getirdin hayatıımmm hep gel Şeniz

gelırım cancazım iyiki açmışsınız bak burayı ..hadı bakamm kaynatalım muhabbetııı ..

bu gece kaçıyorum ama yarın buradayımmm hadı kızancıklarımm iyi gecelerrr ..muhabbetınız bol gününüz aydın olsun sabaha:))))

bak tüğlerimm dikildi inan bende fena oldum ne isterdim şimdi ist bırakıp memleketime yerleşmeyi ama netçen zamanla unutuluyor bu güzellikler keşke unutulmasa ..
iyi geceler hemşerim

oldu hayatıımm gene bekleriizz evet iyiki açmışım valla gurur duydumm memleketimizle :))
görüşmek üzere

çorludanım.aslen bulgaristanlıyım 4 yasında geldim 89 göçmeni dobriçten.
sen?

çorludanım.aslen bulgaristanlıyım 4 yasında geldim 89 göçmeni dobriçten.
sen?

waayy çorlu teyzem kızılpınarda benim arada gideriz :)
ben ist doğumluyum ama annem t.dağ babam edirne bende trakyalıyım işte ama keşke orada doğmuş olsaydım ki çok olmuş 40 yıldır istdaymışız ama yinede çevrem as trakyalı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…