Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam ben bu topigi daha yeni görüyürumm![]()
bende 100% trakyaliyim![]()
ee anlatin bakalim kaynasalim biraz
Aaaaa sen de miii canııımm
Hoşgeldiiiinn bakalımmmm
Sen nerdensinnn? Özel mesajda da yazabilirsin canımm aayy hemşo çıkarsaaakk şok geçiririm sanırım...![]()
Şirket dolayısıyla bi ayağımız lüleburgaz da canım... Ortak firmamız orda.
Ben Keşandayım.![]()
eveeeettt bendeeeeeeeee :122:![]()
kirklareli/lüleburgaz cnm![]()
ya sennnn???
süper kuzumm![]()
ben evlendikten sonra türkiyeye gelicem temelli görüsürüz ozaman![]()
Aaa sen yurtdısında mısınnn? blmıyordum caanımmm inşallah en kısa zamanda kavusursunuz canım yaaa...![]()
evet cnmbiz diger topikte hic mi konusmadik yaaa :26: cok tuhaf aslinda ben gelen gecenle konusuyorum
![]()
amin cnm insallah cümlemizeeee![]()
Canım ben yaklaşık 10 gundur izinliydim topice girdim ama fazla yazamadım... sizin bi tane topic vardı sanırım 2013 yaz gelinleri onlardan biri miydin sen tatlım? cunku ben o topice hiç yazmadım.. ondan tanısmıyor olabiliriz.
evet cnm o topiktikimse yazmadigi icin sizinkine gectim
![]()
Kızlar Merhaba,
Trakyalı değilim ama 2 senedir buralardayım ve çok seviyorum Trakya'yı, doğasını, kültürünü, herşeyini... beni de aranıza kabul eder misinizzz???![]()
Hoşgeldiiiiiinn bakalııımmmm
Trakya'nın neresinden canıımm? Aslen nerelisinn:)
Eveeettt kuşumm hadi canlanalımmWouuuww Trakyalılar topiği canlanmış geneeeeeeee
Kaynaşalım hadeeeee![]()
Teşekkür ederiiimben çorlu'da oturuyorum. Aslen de Eskişehirliyim... Sen nerdesin?
Eveeettt kuşumm hadi canlanalımm
Çorlu çok güzel.. Eskişehir'de harikaa:) Bi güzelden bi güzele ne guzel valla:)) Evlilik sebebiyle mi Çorlu'dasın canım?
Ben Keşan'dayım.![]()
Wouuuww Trakyalılar topiği canlanmış geneeeeeeee
Kaynaşalım hadeeeee![]()
evet canım, biz normalde İst.te çalışıyor ve yaşıyorduk ama sonra eşime burda güzel bir fırsat çıktı o geldi ben de evlenince geldim. 2 yıldır da buralardayız... Keşan'a gitmedim ama içinden geçtim sanırım, Erikli'ye giderken :) güzel bir yere benziyodu!
Gülin-89 sen nerdensin?