• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

anam ben bu topigi daha yeni görüyürumm :52:

bende 100% trakyaliyim :16:

ee anlatin bakalim kaynasalim biraz

Aaaaa sen de miii canııımm:9::9::9:

Hoşgeldiiiinn bakalımmmm :9:

Sen nerdensinnn? Özel mesajda da yazabilirsin canımm aayy hemşo çıkarsaaakk şok geçiririm sanırım... :53::9:

evet cnm :17: biz diger topikte hic mi konusmadik yaaa :26: cok tuhaf aslinda ben gelen gecenle konusuyorum :1:

amin cnm insallah cümlemizeeee :nazar:

Canım ben yaklaşık 10 gundur izinliydim topice girdim ama fazla yazamadım... sizin bi tane topic vardı sanırım 2013 yaz gelinleri onlardan biri miydin sen tatlım? cunku ben o topice hiç yazmadım.. ondan tanısmıyor olabiliriz.

Canım ben yaklaşık 10 gundur izinliydim topice girdim ama fazla yazamadım... sizin bi tane topic vardı sanırım 2013 yaz gelinleri onlardan biri miydin sen tatlım? cunku ben o topice hiç yazmadım.. ondan tanısmıyor olabiliriz.

evet cnm o topikti :1: kimse yazmadigi icin sizinkine gectim :34:

Kızlar Merhaba,

Trakyalı değilim ama 2 senedir buralardayım ve çok seviyorum Trakya'yı, doğasını, kültürünü, herşeyini... beni de aranıza kabul eder misinizzz???:46::46::46::46:

Kızlar Merhaba,

Trakyalı değilim ama 2 senedir buralardayım ve çok seviyorum Trakya'yı, doğasını, kültürünü, herşeyini... beni de aranıza kabul eder misinizzz???:46::46::46::46:

Hoşgeldiiiiiinn bakalııımmmm :3:
Trakya'nın neresinden canıımm? Aslen nerelisinn:)

Wouuuww Trakyalılar topiği canlanmış geneeeeeeee
Kaynaşalım hadeeeee :16::16::16:
Eveeettt kuşumm hadi canlanalımm:9::10::9:
Teşekkür ederiiim :9: ben çorlu'da oturuyorum. Aslen de Eskişehirliyim... Sen nerdesin?

Çorlu çok güzel.. Eskişehir'de harikaa:) Bi güzelden bi güzele ne guzel valla:)) Evlilik sebebiyle mi Çorlu'dasın canım?
Ben Keşan'dayım. :10:

Eveeettt kuşumm hadi canlanalımm:9::10::9:

Çorlu çok güzel.. Eskişehir'de harikaa:) Bi güzelden bi güzele ne guzel valla:)) Evlilik sebebiyle mi Çorlu'dasın canım?
Ben Keşan'dayım. :10:

evet canım, biz normalde İst.te çalışıyor ve yaşıyorduk ama sonra eşime burda güzel bir fırsat çıktı o geldi ben de evlenince geldim. 2 yıldır da buralardayız... Keşan'a gitmedim ama içinden geçtim sanırım, Erikli'ye giderken :) güzel bir yere benziyodu!

evet canım, biz normalde İst.te çalışıyor ve yaşıyorduk ama sonra eşime burda güzel bir fırsat çıktı o geldi ben de evlenince geldim. 2 yıldır da buralardayız... Keşan'a gitmedim ama içinden geçtim sanırım, Erikli'ye giderken :) güzel bir yere benziyodu!

Aaa evet canım Erikli'ye gidebilmen için Keşan'dan geçmen gerekiyor. Erikli çok güzeldir orda yazlığımız vardı. Saros'un Bodrumu diyoruz oraya :9: Denizi, geceleri harikadır. Yaklaşık 11 yılım orada geçti. Arkadaşlıklarım.. Yaz tatillerim.. Şimdi gözümde canlandı. Geçen hafta da oradaydım hatta avatarımdaki resim de Erikli'de çekildi:9:

Son düzenleme:
Back
X