• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

Çok severim terazileri, erkeğini de kızını da :) çok da iyi tanırım :) enerjinin kaynağı da terazilikten geliyo bence :) aynen canım hayırlısı herşeyin. Bu arada senin de bloğun var galiba di mi? incelicem şimdi :) Şimdilik ben kaçıyorum kızlar, sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, çok tatlısınız :) Yine görüşürüz burda, öpüyorum...
Olabilir canım genel de pozitif enerjimi çok severler. Herkesin dikkatini çeker hep gülümsüyorsun derler:) Siniri de fena oluyor ama terazinin. :9: Evet canım blogum var 2 haftadır birşey yayınlayamadım tatile çıkmıştım. En kısa zamanda dönüş yapıcam postlarıma. :9: :10: Selma ablacım seni tanıdığıma çok sevindim ve bende senden cok guzel bir elektrik aldım. Görüşmek üzere :54:
İstanbul gaziosmanpaşadan.... Trakyalıyık... emide en guzelinden... İğneadalıyım bea (:

Hoooooşgeldiiiiiinnn:))
İğneada'ya gelmiştim, çok güzel bir yer. Doğası da çok farklı.

:9::9::9:
Her an şımarabilir pelimik. :9: Canıııımm bende sana çok ısındım, isim kardeşiiimmm:13: Bende seni seviyorum tatlıııımmmm
hıı sabahki halim neydi benim bu aradaaaa, hatırlıyor musunn kuzum? :27::9::27:

Evet insanın arabası olduktan sonra her yer yakın aslında canım. Yollar gide gide biter demişler. :10::9:
Ayy 25 yaş benim için harika olur:) ama 30'umda bebek yaparsam sevgilim beni yağmalar:27: neymiş efendim çocuğuyla arasında kuşak farkı olsun istemiyormus, suan bile bunu soyluyor ama biz evlenicez cocuk yapıcaz da ohoooo ooo yani.. O avcunu yalar ancak. :33:
Geçen hafta plajda ne kadar bebiş varsa hepsi etrafımızdaydı bir de tombiş tombişler. Bayıldım ya huuu:9: İnşallah hepimiz hayırlı evlat anneleri olabiliriz... Ne kutsal bi sözcük anne... Duygularım depreşti yine. :9::9::9:
Terazi burcu olunca da böyle oluyor işte anı anına tutmuyor insanın :27:

Hhahahhaha hakkaten neydi o halin öyle yaa ateş püskürüyodun kuzucum bana da patlıycan diye dikkatlice 5-10 kere okuyarak yazdım :60: Neyse ki çabuk parlayıp çabuk sönüyosun tatlı pelimik :9:

Hakkaten nasıl güzel bi duygudur yaa düşünsene içinde bi can daha var sevdiğin erkekle senin kanından olan bi CAN...

Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.Her kadın yaşamalı ANNElik duygusunu

Selma ablacım umarım en kısa zamanda minicik hayırlı bi evlat nasip eder Rabbim size :38:

Çok severim terazileri, erkeğini de kızını da :) çok da iyi tanırım :) enerjinin kaynağı da terazilikten geliyo bence :) aynen canım hayırlısı herşeyin. Bu arada senin de bloğun var galiba di mi? incelicem şimdi :) Şimdilik ben kaçıyorum kızlar, sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, çok tatlısınız :) Yine görüşürüz burda, öpüyorum...

Bizde seninle tanıştığımıza memnun oldukk yine beklerizz :16:

Hhahahhaha hakkaten neydi o halin öyle yaa ateş püskürüyodun kuzucum bana da patlıycan diye dikkatlice 5-10 kere okuyarak yazdım :60: Neyse ki çabuk parlayıp çabuk sönüyosun tatlı pelimik :9:

Hakkaten nasıl güzel bi duygudur yaa düşünsene içinde bi can daha var sevdiğin erkekle senin kanından olan bi CAN...

Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.Her kadın yaşamalı ANNElik duygusunu

Selma ablacım umarım en kısa zamanda minicik hayırlı bi evlat nasip eder Rabbim size :38:
Tahmin edebiliyorum kuzum kıyamam ben sana yaaa:27: Daha sönemedim ama kuzucum bazıları söndürmeye calıssada sönmüyor ateşimiz yani. :27::9::27:
Akşam bu konuyu masaya yatırcam hadi bakalım. :30:
Aminn canım amiiinn önce Selma ablamıza sonra bize inşallah ve bebek arzusu ile yanıp tutuşan herkese Allah annelik duygusunu yaşatsın inşallah. :emir_bebek:

İstanbul gaziosmanpaşadan.... Trakyalıyık... emide en guzelinden... İğneadalıyım bea (:

Hoşgeldinnnnnn :16:

Tahmin edebiliyorum kuzum kıyamam ben sana yaaa:27: Daha sönemedim ama kuzucum bazıları söndürmeye calıssada sönmüyor ateşimiz yani. :27::9::27:
Akşam bu konuyu masaya yatırcam hadi bakalım. :30:
Aminn canım amiiinn önce Selma ablamıza sonra bize inşallah ve bebek arzusu ile yanıp tutuşan herkese Allah annelik duygusunu yaşatsın inşallah. :emir_bebek:

Akşama bi güzel al ifadesini de söndür içindeki şu ateşi peloşum yaa eğer anlatmakla anlamazsa patlat bi tane :57:
Annnaammmmm enişte bi duysa geberticek beni valla :9:

Bu arada bugün senin öfkenden korkuma söyleyemedim ama bende başak burcuyum :17:

Hadi ben kaçıyorum bebişimmm akşama fırsat bulursam bakarım öpüyorummm kocaamaannnn :54:

Akşama bi güzel al ifadesini de söndür içindeki şu ateşi peloşum yaa eğer anlatmakla anlamazsa patlat bi tane :57:
Annnaammmmm enişte bi duysa geberticek beni valla :9:

Bu arada bugün senin öfkenden korkuma söyleyemedim ama bende başak burcuyum :17:

Hadi ben kaçıyorum bebişimmm akşama fırsat bulursam bakarım öpüyorummm kocaamaannnn :54:

Patlatcam hemde ne patlatcam. :27: Görür o. 2 tane balıkla beni kandırıcağını sanıyo. :27::9::27:

Canıııımm kıyamam sanaaa yanlış anlama ben başak burcunu severim. en iyi anlaştığım burçlar arasında da başak vardır zaten. Ama başağın inatçı huyu beni yiyip bitiriyor yani. Çıldırıcak gibi oluyorum. :9: Şekil a maillerdeki gibi. :27:

Öptüüüüüümm seniiiiii kuzuucuuuuummm :54::54::54:

merhaba kızlar:3::3:
trakyalılar olarak bileniniz vardır.Enezde önerebileceğiniz gittiğiniz beğendiğiniz motel veya pansiyon var mı?
vakıflar köyü veya gülçavuş da olabilir.

merhaba kızlar:3::3:
trakyalılar olarak bileniniz vardır.Enezde önerebileceğiniz gittiğiniz beğendiğiniz motel veya pansiyon var mı?
vakıflar köyü veya gülçavuş da olabilir.

Merhaba:)
Enez, Gülçavuş gibi yerlerde genelde ev tutulur. Motel ve pansiyon gibi yerlerde vardır ama çok yaygın değil...

Merhaba:)
Enez, Gülçavuş gibi yerlerde genelde ev tutulur. Motel ve pansiyon gibi yerlerde vardır ama çok yaygın değil...

Tşk ederim,ben de araştırdım pek yok olanlar da pahalı geldi :)
yine en mantıklısı yazlık.

Ben de Edirnede yaşıyorum bu arada,Trakyalı olduk sayılır :)

Tşk ederim,ben de araştırdım pek yok olanlar da pahalı geldi :)
yine en mantıklısı yazlık.

Ben de Edirnede yaşıyorum bu arada,Trakyalı olduk sayılır :)

Olmuşsunuz artık :) Buralara gelen kolay vazgeçip gidemiyor zaten. Aslında yazlık hiç mantıklı değil daha çok yorgunluk gitme imkanınız varsa bence ege sahillerinde güzel bi otele gidin. Yine siz bilirsiniz tabi ama ev tutuluyor ondan sonra bir dünya market alışverişi. üstüne yorgunluğu da cabası. sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği.. yazlık denen şey koşuşturmacadan ibaret. otelde insan tatil yaptığını anlıyor:)
Şahsi görüşüm tabiki benim ki sadece öneri :)

Arkadaşlar çok alakasız olacak belki ama bir umut yazıyorum aranızda edirnede iyi bir kadın doğum uzmanı bileniniz var mı? hamile kalamıyorum cok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana eğer biliyorsanız ilçeleri de olabilir.

evet cnm ekol hastanesinde prof.dr. mehmet ali yüce derdinin dermanı olacaktır inşallah cnm çünkü uzmanlık alanı infertilite
mutlaka ama mutlaka git

Arkadaşlar merhaba bu ay içinde eşimin iş dolayısıyla Edirne-Keşan a gidecez yani artık orda yaşıyacaz Aranızda Keşanlı olan yada Keşanı iyi bilen var mı ? Şehirle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

benım annem keşanlı keşan küçük bir yer roman vatandaşlarımızda çok var evini tutarken onlarla aynı mahallede olmamaya dikkat et bence onun dısında insanları iyidir samimidir kültürlüdür benim yegenlerimde var keşanda oturuyorlar siteler felan yapıldı yenı güzel evler var alışveriş konusundada fena değil aradığını bulabilirsin keşan kadınları kızları çok süslüdür neşelidir vs

benım annem keşanlı keşan küçük bir yer roman vatandaşlarımızda çok var evini tutarken onlarla aynı mahallede olmamaya dikkat et bence onun dısında insanları iyidir samimidir kültürlüdür benim yegenlerimde var keşanda oturuyorlar siteler felan yapıldı yenı güzel evler var alışveriş konusundada fena değil aradığını bulabilirsin keşan kadınları kızları çok süslüdür neşelidir vs

Eşim atakent sitesinden bahsetti oralardan baktı ama merkezden de bakıyor mahalle olarak önerebileceğin bi yerler var mı ?

Arkadaşlar merhaba bu ay içinde eşimin iş dolayısıyla Edirne-Keşan a gidecez yani artık orda yaşıyacaz Aranızda Keşanlı olan yada Keşanı iyi bilen var mı ? Şehirle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

Aaaa inanmıyorummm:))
Ben Keşanlıyım ve Keşan'da yaşıyorum... Ne sormak istersen yardımcı olurum canım. Adım Pelin bu arada :)

Aaaa inanmıyorummm:))
Ben Keşanlıyım ve Keşan'da yaşıyorum... Ne sormak istersen yardımcı olurum canım. Adım Pelin bu arada :)

Ayhhh çok sevindimmmm bende Dilek tanıştığıma memnun oldum aslında ne biliyosan hepsini anlat :D nerden ev tutabiliriz nasıl bir yer ? Şuan hamileyim eylülde kızımız olcak eşim şuan Keşan da ev bakıyo ve Keşan hakkında hiç bir bilgiye sahip değiliz

Ayhhh çok sevindimmmm bende Dilek tanıştığıma memnun oldum aslında ne biliyosan hepsini anlat :D nerden ev tutabiliriz nasıl bir yer ? Şuan hamileyim eylülde kızımız olcak eşim şuan Keşan da ev bakıyo ve Keşan hakkında hiç bir bilgiye sahip değiliz

:D:D

Tatlım Keşan küçük ama güzel bi yerdir. İnsanları sıcakkanlıdır. Seviceğine inanıyorum. Aslen nerelisiniz? Tayin sebebiyle mi geliyosunuz canım?

Sen çalışıyor musun? Eğer çalışacaksan oturacağın muhite de ona gore karar verebiliriz tatlım çünkü Atakent'ten bahsetmişsiniz benim erkek arkadasım Atakentte oturuyor ama oraya yürüyerek gidilmez minibüsle ya da arabayla ulaşım sağlarsın çünkü çarşıya yani merkeze biraz uzaktır. Çalışacaksan atakentte oturmanı tavsiye etmem.
Ben hastane caddesinde oturuyorum. oturduğumuz muhit keşanın göbeği diyebilirim çok güvenli bi yerdir ama kiralar tuzludur bilmem düşünür müsünüz?
Tugay kantininin o taraflar var orası da güzel bi çevreye sahip.
Aslında Keşan güzeldir belli mahalleler dışında heryer de oturabilirsiniz canım.

Bu arada şimdiden hayırlı doğumlar tatlım Allah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

Çok teşekkür ederim amin inşaAllahhh :nazar:.Şuan çalışmıyorum bebeğimi büyütene kadarda pek çalışmayı düşünmüyorum eşimin işi dolayısıyla gelcez Keşan a aslen İskenderunluyuz.Fethiyedeydim daha önce.Biz site düşünüyoruz atakentten başka site var mı Keşan da bu arada kiralar uçuk demişsin ne kadar uçuk ? Bizim memleketi görsen küçük Paris :D

Çok teşekkür ederim amin inşaAllahhh :nazar:.Şuan çalışmıyorum bebeğimi büyütene kadarda pek çalışmayı düşünmüyorum eşimin işi dolayısıyla gelcez Keşan a aslen İskenderunluyuz.Fethiyedeydim daha önce.Biz site düşünüyoruz atakentten başka site var mı Keşan da bu arada kiralar uçuk demişsin ne kadar uçuk ? Bizim memleketi görsen küçük Paris :D

Ouuuvv fethiyeden sonra Keşanı sevmiceksin:9::9::9: Atakent-Belkop ikisi cok yakınlar zaten site olarak bunlar var canım atakent 2 var. öbek öbek diyebilirim.. Ne zaman tasınıyorsunuz canım?
Her zaman her konuda yardımcı olurum istediğin zaman özel mesajda yazabilirsin.. Hastane caddesinde 3 oda 1 salon kira 650 TL falan canım. Diğer taraflar daha ucuz.
Atakent düşünürseniz orada rahat edersin yine canım sadece çarşıya uzak.

Ouuuvv fethiyeden sonra Keşanı sevmiceksin:9::9::9: Atakent-Belkop ikisi cok yakınlar zaten site olarak bunlar var canım atakent 2 var. öbek öbek diyebilirim.. Ne zaman tasınıyorsunuz canım?
Her zaman her konuda yardımcı olurum istediğin zaman özel mesajda yazabilirsin.. Hastane caddesinde 3 oda 1 salon kira 650 TL falan canım. Diğer taraflar daha ucuz.
Atakent düşünürseniz orada rahat edersin yine canım sadece çarşıya uzak.

Fethiyeyi pek gözümüzde abartmamak lazım sadece tatil yerleri denizi plajları harika komşuculuk desen yok denecek kadar azdı ama evliliğimin ilk yılını orda geçirdim benim için özel bi şehir olarak kalacak :) Bu arada tek istediğim bi kaç samimi dostlar temiz çevre bide eşim yanımda olsun :) çevre illere gezmeye gideriz :)

Back
X