• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Da Erkeğe Şiddet

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

SÜRÜCÜ SÜLEYMAN KOÇAK, Z.Y İSİMLİ KADININ HEM KENDİSİNE SALDIRDIĞINI HEM DE KARAKOLA GİDEREK ŞİKAYET ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

ozel-haber-bu-da-erkege-siddet_e3a1649-670x330.jpg

11 Aralık 2015 - 16:14 'de eklendi ve 28 kez görüntülendi.paylaş
tweetle
paylaş

Gaziantep’te 11 yaşındaki bir çocuğuna ait serbest biniş kartıyla halk otobüsüne binmek isteyen kadın, otobüs şoförünü darp etti.

Gaziantep’te 11 yaşındaki bir çocuğunun özgür otobüs giriş kartıyla halk otobüsüne binen Z.Y. adlı kadın, kartın kime ilişkin olduğunu soran otobüs şoförü Süleyman Koçak’a kartını verdi. Kartın çocuğa ilişkin olduğunu gören Süleyman Koçak, kadına bu kartla otobüse binemeyeceğini belirtti. İddiaya bakılırsa, bunun üstüne öfkelenen Z.Y., otobüs şoförü Koçak’a sövgü ederek hücum etti.

Z.Y.’nin otobüse binmesi ve sürücü Süleyman Koçak’a saldırması halk otobüsünün içindeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

“HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ”

Sürücü Koçak, Z.Y isminde kadının hem kendisine saldırdığını hem de karakola giderek şikayet ettiğini belirtti. Z.Y.’nin kendisini darp etmiş olduğu nedeni öne sürülerek şikayetçi olan Süleyman Koçak, otobüsteki güvenlik kameralarını polise teslim ederek, kendisinin de kadın hakkında şikayetçi olduğunu açıkladı.

İlk kez bir kadın tarafından şiddet gördüğünü belirten Koçak, “Kadının bir tanesi özgür biniş kartla araca bindi. Serbest kartın kendisine ilişkin olup olmadığını sormuş oldum. O da ‘kart benim’ dedi. Ben de alıp karta baktığımda kart kendisine ilişkin değildi. Kart, küçük 11-12 yaşlarında bir çocuğa aitti. ’Niçin bunu kullanıyorsunuz’ diye sorduğumda, ’ben refakatçisiyim’ diye yanıt verdi. Yeniden, ’niçin kendisine ilişkin olmayan kartı kullanıyorsun’ diye sorduğumda gene ters tepki verdi. Bana küfürlü konuştu. Ben kendisine karşı hiçbir argo kelimede bulunmadım. Buna karşın bana hücum etti, iki kere bana vurdu. Daha sonra yolcular araya girdi. Daha sonra bu kadın gitmiş beni polis karakoluna şikayet etmiş. Hem suçlu hem de güçlü. Otobüste kamera var saniye saniye vaka anı görüntülenmiş. Ben de alıp bu tarz şeyleri polise verdim adalet yerini bulacak” ifadelerini kullandı.
http://www.haberbilir.com/asayis-haberleri/da-erkege-siddet-h10172.html

bu haberi görmüştüm tv de. kadın çıldırmış gerçekten hem suçlu hem güçlü:KK48:

Bu kadında çocukluğunda şiddete maruz kalmıştır ya annesi yada babası dövmüştür , be kadın rezil oldun, bir kaç kuruş için değer mi?

Bazı insanlar öyle çirkef ki bu kadının yaptıkları ne kadınlığa ne insanlığa yakışmıyor.

Allahtan adamın elinde görüntülü kanıt varmış ,olmasaydı belki de kadın mağdure sayılacaktı.

alıştığımız bir durum değil geçmiş olsun şiddetin hayatımızdan çıkması dileği ile

Back