Gelinlik Modelleri bu da Dilan ın gelinliği :)

Çok beğendim hayırlı uğurlu olsun özellikle arkası harikaopuyorumnanaktan benim beğendiğim gelinlik modeline benziyor fransız dantelimi? ne kadara mal oldu canım?

3.200 e aldım bitanem evet komple fransız danteli..

düğün boyunca herkes benim gelinliğimi konuşuodu. kulp takmak isteyenler bile diycek kelime bulamadı, çatladılar :). kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Çok beğendim hayırlı uğurlu olsun özellikle arkası harikaopuyorumnanaktan benim beğendiğim gelinlik modeline benziyor fransız dantelimi? ne kadara mal oldu canım?

3.200 e aldım bitanem evet komple fransız danteli..

düğün boyunca herkes benim gelinliğimi konuşuodu. kulp takmak isteyenler bile diycek kelime bulamadı, çatladılar :). kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ohhhh sefan olsun şekercimmkaydirigubbakcemile5 temmuz sonu bizim düğünde tüh baK Ankarada olsam bakardım aynı yere neyse burda bulucaz artık

asi nin gelinliğinden.ben de kapanmadan önce bundan istiyodum hala da olabilir.çok güzel bence duvağı fln da onunki gibi olsun

Benim gelinligime benziyor :))

Fakat benim arka taraf biraz daha farkliydi,kocaman bir kurdale vardi..

Ömür boyu mutluluklar dilerim canim,allah bir yastikta kocatsin kaydirigubbakcemile2

Benim gelinligime benziyor :))

Fakat benim arka taraf biraz daha farkliydi,kocaman bir kurdale vardi..

Ömür boyu mutluluklar dilerim canim,allah bir yastikta kocatsin kaydirigubbakcemile2

amin . çok tşk ederim güzel dileklerin için

burda gördüğüm en güzel gelinliklerden biri..

hem şık hem asil ben çok beğendim..

asi nin gelinliğinden.ben de kapanmadan önce bundan istiyodum hala da olabilir.çok güzel bence duvağı fln da onunki gibi olsun

hiç bilmiodum bi bakim yakışmışmı ona da benim kadar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

burda gördüğüm en güzel gelinliklerden biri..

hem şık hem asil ben çok beğendim..

ay çok tşk ederim . gerçekten çook mutlu oldum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sonuçta fikrimizi sormuşsunuz alınma lütfen ama Çok sade bence.

bana çok sade geldi canım ya çok düz.
ne biliyim gelilikte abattı olmasa da bir göösteriş olmalı

valla çok güseldi gelinliğim :) kim ne derse desin opuyorumnanaktan

modeldeki gelinlik güzel gözüküyor ama üstünüzdeki ayni model olmasi mine???degisik durmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…