Çok beğendim hayırlı uğurlu olsunözellikle arkası harikaopuyorumnanaktan benim beğendiğim gelinlik modeline benziyor fransız dantelimi? ne kadara mal oldu canım?
Çok beğendim hayırlı uğurlu olsunözellikle arkası harikaopuyorumnanaktan benim beğendiğim gelinlik modeline benziyor fransız dantelimi? ne kadara mal oldu canım?
ohhhh sefan olsun şekercimmkaydirigubbakcemile5 temmuz sonu bizim düğünde tüh baK Ankarada olsam bakardım aynı yere neyse burda bulucaz artık3.200 e aldım bitanem evet komple fransız danteli..
düğün boyunca herkes benim gelinliğimi konuşuodu. kulp takmak isteyenler bile diycek kelime bulamadı, çatladılar :). kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Benim gelinligime benziyor :))
Fakat benim arka taraf biraz daha farkliydi,kocaman bir kurdale vardi..
Ömür boyu mutluluklar dilerim canim,allah bir yastikta kocatsin kaydirigubbakcemile2
Çok güzelll pırıl pırıl parlıyoralkisalkisalkis
asi nin gelinliğinden.ben de kapanmadan önce bundan istiyodum hala da olabilir.çok güzel bence duvağı fln da onunki gibi olsun
burda gördüğüm en güzel gelinliklerden biri..
hem şık hem asil ben çok beğendim..
Lepi canımm hani en bohçanı koyucaktın? yoka koydunda banmi kaçırdım:sinifsinif:bana çok sade geldi canım ya çok düz.
ne biliyim gelilikte abattı olmasa da bir göösteriş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?