• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da Dilan ın gelinliği :)

fdd23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
271
67
38
38
sizce nasıl kızlar kaydirigubbakcemile

Eklentiler

• $231_b.jpg
    $231_b.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 160
  • $69d_b.jpg
    $69d_b.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 293
  • $70d_b.jpg
    $70d_b.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 123
  • $68d_b.jpg
    $68d_b.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 132
çok sade şık bir gelinlik canım. ince uzun vucut yapın varsa müthiş durur gerçekten. birde sanırım geçen yılla bu yıl artık tek parça gelinlikler moda oldu. buda tek parça. allah mutlu etsin :Saruboceq:

üstümde de yolluycam siparişi verildi fabrikaya gelmesini bekliyorum. boyum 1.78 umarım güsel olurum. tşk ederim beğendinis için. moralim bosulurmu diye çok tereddüt ettim eklerken ama öyle olmadı. muck muck

üstümde de yolluycam siparişi verildi fabrikaya gelmesini bekliyorum. boyum 1.78 umarım güsel olurum. tşk ederim beğendinis için. moralim bosulurmu diye çok tereddüt ettim eklerken ama öyle olmadı. muck muck

oo maşallah mankenler gibi :)))) hiç moralini bozma tabi cnm sonuçta beğenmişsin ve oldukça şık bir model. allah mutlu etsin.kaydirigubbakcemile2

gelinliğin modeli hoş ama ince uzunsun madem ön arka V yaka tiril tiril dantelli uzun kollu kolları volanlı gelinlik gelini çok ama çok asil gösteriyor. son kararın değilse bir de öyle model denesen.straplez artık ayağa düştü yakışan yakışmayan herkes giyiyor...

Çok beğendim 1,78 boyla bunun içinde prensesler gibi olursun Güle güle giy

canım gelinliğin çok hoş ben bunun dikilmişini denemiştim arkasında ip yerine inci vardı düğme şeklinde ama boy kısa olsa bile böle ince uzun bir model gelini çok hoş gösteriyor bende sadelikten yanayım güzel seçim umarım dikildiğindede aynısı olur

cnm cok begendim
ama bisi sorcam
bu akay gelinligin ürünümü ben 2 bcuuk sene önce evlendim gelinligimi akay gelinlikden almisdim altaki dantekleri arkadaki cicegi konuldugu yer ve hani rakada tüll kismi ayni benim gelinlige benziyo tek farkli olan yer ise benim ki straplez degildi

cok begendim harika mutluluklar dilerim sana cnm

cnm cok begendim
ama bisi sorcam
bu akay gelinligin ürünümü ben 2 bcuuk sene önce evlendim gelinligimi akay gelinlikden almisdim altaki dantekleri arkadaki cicegi konuldugu yer ve hani rakada tüll kismi ayni benim gelinlige benziyo tek farkli olan yer ise benim ki straplez degildi

cok begendim harika mutluluklar dilerim sana cnm

ben bu modeli aysirada görmüştüm muhtemelen aysirra markası

Back