• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkıntım var kafaya çok takıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi maynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maynnx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
18
1
1
26
Lisede çok büyük hata yaptım o zamanki sevgilimle bir şeyler yaşadık ve bunu lisedeki çok yakın arkadaşım biliyordu söylemiştim ona. Tabii ben o zamanlar çok yakın olduğumuzu düşünüyordum arkamdan iş çeviren kıskanç bir kızmış. bu kızın aileme söylemesinden çekiniyorum aslında kaç sene geçti söylese bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum ama o kızdan belli olmaz sizce aileme ya da ilerideki eşim olacak kişiye söyler mi?

Birlik olup söylemeleri mantıksız, sizi bununla tehdit etme ihtimâlleri varsa bu konuda hassas bir aileniz var demektir, hiç mi düşünmez bir erkek benim gırtlağıma yapışırlar bunlar diye, bu halt tek başına yenmiyor ya? O topa gireceğini sanmıyorum bir erkeğin.
Yorumunuz için teşekkür ederim bu söylediğiniz içimi biraz da olsa rahatlattı

Lisede çok büyük hata yaptım o zamanki sevgilimle bir şeyler yaşadık ve bunu lisedeki çok yakın arkadaşım biliyordu söylemiştim ona. Tabii ben o zamanlar çok yakın olduğumuzu düşünüyordum arkamdan iş çeviren kıskanç bir kızmış. bu kızın aileme söylemesinden çekiniyorum aslında kaç sene geçti söylese bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum ama o kızdan belli olmaz sizce aileme ya da ilerideki eşim olacak kişiye söyler mi?
Herkesin her şeyi söyleme potansiyeli var yapmış olmasan bile o yüzden hiiiç bunları dert etme kanıtlayabilir mi hayır bitti gitti

5 sene oldu lise biteli ama üniversiteye giderken fake hesaptan yazmıştı bana bir daha karşıma çıkmamasını söylemiştim. Ben çok yakın olduğumuzu düşünüyordum ama değilmişiz arkamdan neler çevirmiş benim. Onun sırlarını da biliyorum
5 sene geçmiş, birbiriniz hayatında yoksunuz anladığım kadarıyla, iletişim olmasın, damarına basmalık bi durum olmasın, bi şey söylemez, sanmıyorum.

Karşımdaki kızı hiçbir şey yaşamamışsa peki normal bir şekilde karşılar mı ?
Karşındaki kişiye bağlı bu tamamen. Bekarete önem veren biri olabilir de olmayabilir de. Ilişkinin gidişatına göre paylaşırsın.
Sen kendini kusurlu gibi görmekten vazgeç, olan olmuş, madem pişmansın ve böyle şeylerin sorumluluğunu alamıyorsun, ona göre davran bundan sonra, dikkatli ol.
Kimseye de özelini, mahremini dökme, bazı şeyler insanın kendinde kalmalı, kimseye o kadar güvenmeye de gerek yok.

Karşındaki kişiye bağlı bu tamamen. Bekarete önem veren biri olabilir de olmayabilir de. Ilişkinin gidişatına göre paylaşırsın.
Sen kendini kusurlu gibi görmekten vazgeç, olan olmuş, madem pişmansın ve böyle şeylerin sorumluluğunu alamıyorsun, ona göre davran bundan sonra, dikkatli ol.
Kimseye de özelini, mahremini dökme, bazı şeyler insanın kendinde kalmalı, kimseye o kadar güvenmeye de gerek yok.
Şuan ki aklım olsa zaten asla ve asla söylemezdim ama lise zamanları çok saftım bu yüzden çok pişmanım ve kendimi çok kirlenmiş hissediyorum

Şuan ki aklım olsa zaten asla ve asla söylemezdim ama lise zamanları çok saftım bu yüzden çok pişmanım ve kendimi çok kirlenmiş hissediyorum
Bence takıntı problemin var genel olarak. Imkanın varsa psikolojik destek al. Bu kafa yapısı çok yorar seni.
Yine diyorum; olan olmuş, inancını bilmiyorum ama tövbe edip tekrar bu topa girmeyebilirsin, bundan sonra ona göre yaşayabilirsin, kendine sürekli yüklenmek bi şeyi çözmez maalesef.

Bence takıntı problemin var genel olarak. Imkanın varsa psikolojik destek al. Bu kafa yapısı çok yorar seni.
Yine diyorum; olan olmuş, inancını bilmiyorum ama tövbe edip tekrar bu topa girmeyebilirsin, bundan sonra ona göre yaşayabilirsin, kendine sürekli yüklenmek bi şeyi çözmez maalesef.
Evet kaç aydır evdeyim bi uğraşım yok kafaya takmaya başladım önceden bu düşünce yoktu son zamanlarda oldu

İletişim halinde misiniz kızla? Ya da hala sizinle konuşmaya çalışıyor mu? Neden böyle düşündünüz ki bunca sene söylemediyse söylemez gibi.

İletişim halinde misiniz kızla? Ya da hala sizinle konuşmaya çalışıyor mu? Neden böyle düşündünüz ki bunca sene söylemediyse söylemez gibi.
Hayır okul bittiğinden beri hiç görüşüp konuşmadık ama 2 sene önce bana fake hesaptan bu konuyla ilgili yazmıştı bende gözünü korkuttum. Bu zamana kadar da bu korkum yoktu son zamanlarda çok düşünmeye başladım

Doğru söylüyorsunuz ama vicdanım hiç rahat değil kendimi çok kirli hissediyorum beni kimse böyle kabul etmez diyr düşünüyorum
Saçmalamayın lütfen. Toplumun kadın üzerindeki kalıp ve geleneksel kuralları zaten fazlasıyla zarar veriyor bir de kendiniz yapmayın. Kızlık zarının görevi vajinayı korumaktır, ahlakla kirlenmekle ilgisi yoktur. Siz kendinizi böyle görürseniz kimse saygı duymaz.

Hayat bu herkes pişman olduğu şeyler yapabilir ama zaman geçer ve dönüşürüz, yolumuza bakarız. 5 yıl geçmiş ailenize söylemeye cesaret edemez, oldu da sizi tehdit etti diyelim o zaman ki sevgilinizin sizi zorladığını, ikisinin bir olup size tuzak kurduklarını söylemekle tehdit edin, sosyal medyada rezil ederim falan deyin, nabza göre şerbet yani.

Ayrıca bu 5 yılda kendisi de kim bilirim neler yaptı ve yaşadı, enerjinizi daha verimli kullanın kendinizi değersizleştirerek değil.

Görüşmeyi kesersin çok rahatsız oluyorsan kuzenin değil kardeşin degil .

Sizce söylesem mi ? Ya öyle kabul etmezse
Soruyu bana sormamışsın ama yorumumu söyleyeyim.
Ne yaşadın bilmiyorum. Bekaretini kaybettiysen söylemen gerekiyor. Ortaya çıkınca karşındakinin bakış açıcına göre daha büyük rezillik çıkabilir evlendikten sonra. Hatta ilişki ilerlemeden bile söylemelisin. Bunu öğrenince erkekler faydalanmaya kalkıyor. Bu durumda da dikkatli olmalısın. Bir şeyleri kendin istiyorsan yaşa, kabul görmek için değil.
Bakireysen, öyle giyinik seviştiysen falan hiç söyleme bence. Bu konuları bile açmaya gerek yok.
İlk sayfada da söyledim. Okulun bittiyse iş bulmaya, kendini geliştirmeye, ayakların üstünde durmaya odaklan.
Ben de takıntı problemin olduğunu düşünüyorum. Destek al.

Karşımdaki kızı hiçbir şey yaşamamışsa peki normal bir şekilde karşılar mı ?

Sizce söylesem mi ? Ya öyle kabul etmezse

Sen kendini ayıplı mal gibi görürsen karşındaki de öyle görür.

Kendini kimseye açıklama yapmak konumuna sokma. Bir ilişkin olur, ciddiye gitmeye başlarsa anlatırsın kabul etmezse kendine göre birini bulur.

Sen karşısında ezik büzük suçlu gibi söylersen adam bunu kafaya takmayacak birisi olsa da ya sana karşı kullanır bunu sürekli ezmek için ya da özgüvensizliğinden senden soğur.

Bir iş yapmışsın, yanlış veya doğru bırak artık geleceğe bak.

Sen kendini ayıplı mal gibi görürsen karşındaki de öyle görür.

Kendini kimseye açıklama yapmak konumuna sokma. Bir ilişkin olur, ciddiye gitmeye başlarsa anlatırsın kabul etmezse kendine göre birini bulur.

Sen karşısında ezik büzük suçlu gibi söylersen adam bunu kafaya takmayacak birisi olsa da ya sana karşı kullanır bunu sürekli ezmek için ya da özgüvensizliğinden senden soğur.

Bir iş yapmışsın, yanlış veya doğru bırak artık geleceğe bak.
Karşımdaki kişi sormadan anlatmayayım dimi

Bu sizin özeliniz kimseyi ilgilendirmez, onu da ilgilendirmez. Bunu söylemek gibi aşağılık bir şey yaparsa inkar edersiniz siz de nasıl ispatlayacak ki?

Back