• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sıkıntım var kafaya çok takıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi maynnx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maynnx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
21
1
1
26
Lisede çok büyük hata yaptım o zamanki sevgilimle bir şeyler yaşadık ve bunu lisedeki çok yakın arkadaşım biliyordu söylemiştim ona. Tabii ben o zamanlar çok yakın olduğumuzu düşünüyordum arkamdan iş çeviren kıskanç bir kızmış. bu kızın aileme söylemesinden çekiniyorum aslında kaç sene geçti söylese bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum ama o kızdan belli olmaz sizce aileme ya da ilerideki eşim olacak kişiye söyler mi?

Lisede çok büyük hata yaptım o zamanki sevgilimle bir şeyler yaşadık ve bunu lisedeki çok yakın arkadaşım biliyordu söylemiştim ona. Tabii ben o zamanlar çok yakın olduğumuzu düşünüyordum arkamdan iş çeviren kıskanç bir kızmış. bu kızın aileme söylemesinden çekiniyorum aslında kaç sene geçti söylese bu zamana kadar derdi diye düşünüyorum ama o kızdan belli olmaz sizce aileme ya da ilerideki eşim olacak kişiye söyler mi?
Şimdiye kadar söylemediyse hiç söylemez. Sürekli bunu düşünüp takıntı yaparsan kendini zihnen boşuna yormuş olursun.

5 sene oldu lise biteli ama üniversiteye giderken fake hesaptan yazmıştı bana bir daha karşıma çıkmamasını söylemiştim. Ben çok yakın olduğumuzu düşünüyordum ama değilmişiz arkamdan neler çevirmiş benim. Onun sırlarını da biliyorum
Eee sen bile görüşmüyorsan annen nereden görecek de söyleyecek?.oradan buradan mesaj atıp kızın biriyle birlikte olmuş haberin olsun haa mi yazacak? Sen kimsin deyince de bir dost der artik😀

O kız için herkes beni uyarıyordu bu kızdan uzak dur kötü bir kız diye benim ona hiç kötülüğüm olmadı ama o mutsuz bir insan olduğu için başkaları da mutsuz olsun istiyor o yüzden. Mutsuz olmam için de aileme ya da ilerideki kocama söyler diye korkuyorum bu yüzden

Gelecekte ki eşinize siz söyleyeceğiniz için o söylese de sorun olmaz. Söylemeyi düşünüyorsunuz değil mi?

Sevismek bir hata degildir, kirli falan da degilsiniz. Bakire olmamak hayatiniza giren kisilere bu benim kusrum gibi soyleyebileceginiz bir sey de degil. Bir kusur degil cunku. Azcik okuyun arastirin ufkunuzu gelistirin bu tarz konularda, lisedeki arkadasiniz annenize soyler mi diye dusuneceginize. Kendi ayaklariniz uzerinde durun is bulup, hayattaki tek meziyenitiniz el degmemis olmak olmamali, mal degilsiniz siz insansiniz.

Eski sevgilimle birlik olup söylerse
Hey Allahım, kimse o kadar aksiyona girip kendi başını da ağrıtmaz, sonuçta kendi de kendileri de rezil olur, belki kendi başka sırları da dökülür diye düşünür, niye uğraşsın yani, bu kadarı cidden kaygı ve vesvese, kendine eziyet ediyorsun şu an, lütfen mantıksal yönünden bakmaya çalış, (mümkünse) destek al.

Ailene söylerse yalanla aradan uzun yıllar geçmiş bu senin hayatın o karşılamaz ve sana bi tehdit ederse onu şikayet edeceğini ve hemen bi avukat ile görüşüp ona maddi manevi tazminat davası açacağını söyle ailene de yalan söylediğini onun şikayet edilen gibi laflar edip üste çık ilerde eşine de bu durumu açıklayıp açıklamak sana kalmış ama seni gerçekten seven biri böyle şeylere takılmaz inan bana seven insan bunu önemsemez

Bu kadar korkacağın ne yaşamış olabilirsin ki lisede? Bekaret takıntısı olan erkeklerden zaten uzak durmak daha hayırlı. İnsanlar bunları nasıl konuşabiliyor merak ediyorum eşimle sevgiliyken gelip bana laf arasında bakire misin diye sormuş olsa ben hastalıklı bulurdum o düşüncesini. Gencecik insansın ne takıyorsun işine gücüne odaklan.

Boyle bir seyi kanitlayamiyorsa yalan de gec, kanitlayabiliyorsa savciliga verecegini soylersin ama bence kimsenin umrunda degil. Herkes sevisiyor, yasadiklarinizdan bu kadar korkmayin ya.

Back