Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

ben haber verdim bennn
kimsenin haberi yok biz kendi basımıza takılıoz burda :)))
ramazan da bitiyo, yarın fln giremeyebilirim simdiden bayramınızı kutlarım hatunlarrr :)))

sağol ebrucum seninde tüm arkadaşlarında bayramını kutluyorum şimdiden.Hayırlı bayramlar herkese

kralichem hoşgeldinnn sen yokken valla forum çok sessiz :) seninde bayramını kutlarım canım

kralichem hoşgeldinnn sen yokken valla forum çok sessiz :) seninde bayramını kutlarım canım

hoş bulduk bebişim kaydirigubbakcemile5

canım vala geldim işde artık sessizlige mahkum kalmıycas eheheheh -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile2

iyi ki geldinn valla canımm opuyorumnanaktan istanbul nasıldı sositososito

istanbul guselde cicom rekafatcılık iğrenc pöffff anam nası yorulmusum ole dun geldik 16 da falan akşam 19 mu ole bişidi bi attım kendimi yataga sabah 4 de kaktım sora 2 saat durup bidaha attım oglen kaktım :bbo:

ayy canımbenimm en çok sen yorulmuşsundur eşinden fazla sengözlerimebaksanab bi kaçgün dinlenirsin hiçbirşeyciğin kalmaz kaydirigubbakcemile3 acısını çıkartırsın sonra delikafadulden

ayy canımbenimm en çok sen yorulmuşsundur eşinden fazla sengözlerimebaksanab bi kaçgün dinlenirsin hiçbirşeyciğin kalmaz kaydirigubbakcemile3 acısını çıkartırsın sonra delikafadulden

aynen vala leyla gibi geziom toparlanım cıkarırım tabe :jeyyar:

delikafadulden

kızlar kızlar gelem mii yanagınızdan öpemm miii

kucuk aşkım sende olmasan topicte cıt cıkmıcak kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

kralichem valla son zamanlarda kimseyi göremiyorum ben yüzünüzü gören cennetlik delikafadulden

ebrucum kulubumuzun olmazsa olmazlarındansın canım zemuszemus :jeyyar:

incitanemtuana teşekkürler canım aynı dileklerimizle a.s.

gamzei banlanmış haberi olan var mı geçicimi bu banlanma üzüldüm

aaa ya ben ya bennn
opuyorumnanaktan sende tabiki canım kimse yazmazken bakıom kucuk aşkım yada sen yazmışın opuyorumnanaktan

gamzei banlanmış haberi olan var mı geçicimi bu banlanma üzüldüm

vala evet kk cok haraketsiz şu sıralar kimsecikler glip gitmiyi :sinifsinif:

ay efet gamzem gitmiş gumburtuye :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…