inş tatlımmm buay güzel haberler gelir sendenn bol bol çalışşş bakalım buayy
valla bende merak ediyom canım ne zamn yumurtlıcam diye hiç hayatımda çift çizgi görmedim...
sen yumurtladınmı canım...yaa çok komik geliyo yumurtlama kelimesi...(tavuk gibi olduk..)
hı hı iki gün kaldı tatlımm regliyle ilgili hiç bişeyim yok buay ağrı sancı çok rahatım ama beyazz akıntım var çok bidee fena gazlıyım buayy hahahaha:) canım işte geçen hafta cumartesi yaptırdım kan testini 1.20 çıktı malesef.(çalışıyoruz ama bakalım canım...
sen ne zamn regl olucan 2 günün kaldı galiba demi varmı şikayetlerin...:26:
sen kan testi yaptırmışdın ya sonucu kaç çıkmışdı canım...
ben ayın 16 ile 23 arası yumurtlama zamanım ama bakalım bu akşam ve 2 sonra yine çalışcam sonra sonuca bakacam bu ay olmazsa öbür ay ovulasyon testi alcam oda olmazsa bende artık ara vercem ve zamana bırakcam amannnn yaa:26:
hı hı iki gün kaldı tatlımm regliyle ilgili hiç bişeyim yok buay ağrı sancı çok rahatım ama beyazz akıntım var çok bidee fena gazlıyım buayy hahahaha:) canım işte geçen hafta cumartesi yaptırdım kan testini 1.20 çıktı malesef.(
aynen tatlımm öle bi şe yaptım aynen benn 8gün kala bende bilmiomki yüksekmi değilmi poffffffffff bakılınca negatif ama 8 gün kala yapılınca yüksekmi acaba diip duruyom:)uff yine benim kafam karışdı...:44:
tam 8 gün önce yaptırmış oluyosun yani reglinden...yüksek değilmi bu rakam
aynen tatlımm öle bi şe yaptım aynen benn 8gün kala bende bilmiomki yüksekmi değilmi poffffffffff bakılınca negatif ama 8 gün kala yapılınca yüksekmi acaba diip duruyom:)
aynen tatlım olumsuz düşünüyorum buayda tutmadı biliyorum olursada ki sanmıorum süpriz olsun:)düşünmemeye çalış canım...
olursa süpriz olsun ama sen negatif gibi düşün...anlaşdıkmı...:26:
elif'cim hoşgeldin nasılsın...?
aynen tatlım olumsuz düşünüyorum buayda tutmadı biliyorum olursada ki sanmıorum süpriz olsun:)
aynen tatlımm öle bi şe yaptım aynen benn 8gün kala bende bilmiomki yüksekmi değilmi poffffffffff bakılınca negatif ama 8 gün kala yapılınca yüksekmi acaba diip duruyom:)
inş canım yaaa bakalım kısmet ama ben nezaman test yaptırsam sonuç hep böle 1 lerde çıkıyoCanim yanlis bilmiyorsam normalde bthcg kanda 0.5 cikmasi gerekiyor ama seninki yuksek cikmis insallah hamişsindir dualarim seninle...
inş canım yaaa bakalım kısmet ama ben nezaman test yaptırsam sonuç hep böle 1 lerde çıkıyo
evettt canım benımmmmevet canım takma kafana...
herşeyin hayırlısı ...
biz çok düşünüyoruz sonrada üzülüyoruz...
evettt canım benımmmmüzülmeyelim artıkkkk elbet bigün gelicek bebişlerimiz:)
kızlarr ben çıkıyorummm kocişimle dışarı çıkıp eve alışveriş yapıcaz birazz.. birazda hava almış olurum sizi çokkk öpüorummmm berremmmmmmmm kendine iyi bak tatlımmmm muckkk
Tesekkur ederim canim iyiyim benimde biraz akintim var ama belimdeki agri gecti iki gunum kaldi bekliyorum iste sen nasilsin?