- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
selam kızlar kimse yokmuuuu ya valla sonra niye girmiosun diye kızıyosunuz kimse yok aaaa kızıyorum
burdayım canım...evet bugün durgun topiğimiz...
nasılsın ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar kimse yokmuuuu ya valla sonra niye girmiosun diye kızıyosunuz kimse yok aaaa kızıyorum
Selam kızlarrrr,
ben geldim, ancak gelebildim. Nasılsınız?
Berrecim testler nasıl gidiyor?
hoşgeldin tatlım iyiyim ben sen nasılsın nasıl gidio hamişlikSelam kızlarrrr,
ben geldim, ancak gelebildim. Nasılsınız?
Berrecim testler nasıl gidiyor?
kızlarrrr merhabaaaaaa
burdayım canım...evet bugün durgun topiğimiz...
nasılsın ...
berreeee selamda vermiosunnnn
nerdesin canım sen yaa...
kaç günden beri nadir geliyosun önceden sabah erkenden gelirdin...
valla canım işde yapıyorum 3 oldu dün akşam hep tek çizgi...ama bu akşam yada yarın yumurtlıcam... bakalım hayırlısı...
öyle hesaplamışdık demi...:26:
hoşgeldin tatlım iyiyim ben sen nasılsın nasıl gidio hamişlik
hahhh şöyle gelin kızlafrrrrrrrrrrrrrr gitmeyin ama :) iyiyim canım sen nasılsın yaaa merak ediyorum berree bakalım ne zaman yumurtluyacakın ayyy bende kocişimi aradım akşama enerji depola dedim he he he akşamı dört gözle bekliyo ayyyy bu ay olsa artık pufff
Canım sorma ya , yoğunum bu aralar.
22 Ocak diye hatırlıyorum yumurtlama gününü. Ama yine de belli olmaz. Benim hesaplarıma göre benimki 2 aralıktı ama 3 Ocak gecesi çift çizgi çıktı. O yüzden belli olmaz, sakın moralini bozma. Sabırla testini yap canımcım...
Çift çizgiyi görünce de yaz hemen...
canım çalışmalar bitti işte reglime 2 gün kaldı hiç buay regli ağrım yok valla ama inanılmaz beyaz derecede akıntım var bakalım neolcak buayda olmadımı artık hiçbişe yapmıcam ara vericem biraz ben tatlımİyiyim Selincim ya çok şükür diyeyim... Bulantılar kusmalar bıçak gibi kesildi. 9. haftada azalıyomuş zaten. 9. haftaya girince rahatladım çok şükür...
Senin çalışmalar nasıl canım? Ovulasyon testi alıcan mı bu ay?
:)canımsın yaaaa berremmmmmmmmmm hadi bi yumurtladaaaa başla şu çalışmalaraaa güzel haberler ver buay bizeeeeeeeeeecanım benim sen merhaba yazmışsın arkada kalmış görmemişim bende sana yazıyodum bana niye selam vermiyon diye sonrdan baktım ki yazmışsın ben sana hiç selam vermemmi gördüğüm gibi...
selinimmmmmmmm yazıyom...
evet 22 ocak diye hesaplamışdık canım...
bi görsem çift çizgiyi rahatlıcam heee valla yaaa
çok heycanlandım....:18:
ne zaman geçiçek yoğunluğun...:26:
:)canımsın yaaaa berremmmmmmmmmm hadi bi yumurtladaaaa başla şu çalışmalaraaa güzel haberler ver buay bizeeeeeeeeee
inş tatlımmm buay güzel haberler gelir sendenn bol bol çalışşş bakalım buayysende benim canımm...
bende eğer bu ay olmazsa ara vericem üstüne düşmicem...
test de kullanmıcam...
o yüzden bu ayımı iyi değerlendirmeye çalışıyorum olmazsa hayırlısı artık...:26:
canım çalışmalar bitti işte reglime 2 gün kaldı hiç buay regli ağrım yok valla ama inanılmaz beyaz derecede akıntım var bakalım neolcak buayda olmadımı artık hiçbişe yapmıcam ara vericem biraz ben tatlım
Canımcım aslında ben hep böyle çalışıyorum, bi ara çok rahattık bide bebek heyecanı işlerimi astım biraz. Ama ben hep yoğun çalışıyorum :) Bundan sonra senin için gelir gelmez günaydın yazıcam
Görürsün canım çift çizgiyi, hatta 2 hafta sonra gebelik testinde de görürsün inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Canım strese gerek yok, 2 gün az kalmış zaten. Akıntı en belirgin belirtidir aslında. Hadi hayırlısı canım.2 gün sonra test yaparsın, hemen yaz sonucu.
Kızlar ben kaçtım, çıkış saati. Bu arada yarın 14:30 da doktor randevum var,bebişi görücez. Çok heyecanlıyım. Büyüdü artık teyzeleri. Nerdeyse 3 cm olmuştur.Dua edin
Çokkkkk öptüm hepinizi..
Berrecim iyi çalışmalar sana canım, çift çizgiyi görünce yaz.Ben hafta sonu takip edicem.