Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

bende çok beğeniyorum şener şen'in oyunculuğunu...
bu güzel günlerin keyfini çıkar canım benim ilerleyen zamanlara doğru çıkamazsın göbişin büyüyünce...:KK49:

Ayy olur mu canım,göbüş büyüyünce daha bi hevesle çıkarım ben:KK17::KK9:

Ayy olur mu canım,göbüş büyüyünce daha bi hevesle çıkarım ben:KK17::KK9:

hehe:KK9::KK9::KK49:
benim çok hoşuma gidiyo böyle hamileleri görünce sinemada gördüm kadın zor oturdu koltuğa karnı kocamandı...:KK49:
benim kocam çıkarmaz kesin yolda doğum yapmayayım diye...:KK52:
bide bi kıskanç bi kıskanç....:82:

hehe:KK9::KK9::KK49:
benim çok hoşuma gidiyo böyle hamileleri görünce sinemada gördüm kadın zor oturdu koltuğa karnı kocamandı...:KK49:
benim kocam çıkarmaz kesin yolda doğum yapmayayım diye...:KK52:
bide bi kıskanç bi kıskanç....:82:

Ayy çok şekerrrr:KK12:
Ben de hemen karnım çıksın istiyorum:KK9:
Ama bir yandan da zaten kilom çok kilo almayayım diyorum:KK1:
Benim eşim çok kıskanç değildir neyse ki..
Bu konuda rahatım:KK61:

Ayy çok şekerrrr:KK12:
Ben de hemen karnım çıksın istiyorum:KK9:
Ama bir yandan da zaten kilom çok kilo almayayım diyorum:KK1:
Benim eşim çok kıskanç değildir neyse ki..
Bu konuda rahatım:KK61:

evet çok güzel...:KK8:
yok zaten her hamilelikde kilo alınıyo dengeli beslenirsin bişeycik olmaz....
ama güzel bişey kıskanç olmaması rahat olursun gerçekten ...
ben kendimi tahmin edemiyorum hamileyken bana neler giydirebileceğini düşünmek bile istemiyorum göbeğim belli olmasın diye...:KK1:gardolabım pançoyla dolar hehee:KK9::KK9:...:KK53:

Canlarım bugün giremedim.Sabahtan beri dışarlardayım daha yeni geldim eve..ama şimdi de siz yoksunuz.neyse çok öpüyorum hepinizi.görüşürüz...Elacım iyi ol iyi...Esrammmm inşallah artmaz bulantıların..Berrem muck :))

burdayız canım hayırdır niye kötüsün ne oldu...

Canlarım bugün giremedim.Sabahtan beri dışarlardayım daha yeni geldim eve..ama şimdi de siz yoksunuz.neyse çok öpüyorum hepinizi.görüşürüz...Elacım iyi ol iyi...Esrammmm inşallah artmaz bulantıların..Berrem muck :))

hoş geldinnn ama gittin:KK53: ya sol gözüm ağrıyo :KK53:ufff öğlen işten gelince uyudum yne geçmedi sabahtan beri ağrıyo hani sabah kalkınca tv açarızda dikkatli bakınca ağrırya aynı öyle ne kötü bişey :84:

hoş geldinnn ama gittin:KK53: ya sol gözüm ağrıyo :KK53:ufff öğlen işten gelince uyudum yne geçmedi sabahtan beri ağrıyo hani sabah kalkınca tv açarızda dikkatli bakınca ağrırya aynı öyle ne kötü bişey :84:

geçmiş olsun canım...
bi doktora gitseydin keşke eve geldikden sonra...:26:

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım...:KK69:
güle güle:80::KK54:

ben çıkıyorum...
iyi akşamlar kızlar....
:80::80:

emelmurat'cım aramıza katılabilirsin...:KK71:

geçmiş olsun canım...
bi doktora gitseydin keşke eve geldikden sonra...:26:

yarın geçmezse giderim canım ya oturduğum yer küçük ilçe adam akıllı doktor yok ile gitmek gerekiyo burdada muayene olup kobay olmak istemiyorum:KK64: sen nasıl oldun canım ? nasıl gidiyo işler:KK55::KK16:

teşkkürlr berrecim aranıza katılmak beni mutlu etti ama siz okadr güsel sohbet ediysunzkı
katılıp katılmamak arasında gidiyodm takii davet edilene kadr

hoşgeldin ya bende önce öyle düşümüştüm diğer topiklerde bir sürü insan var buraya girenler sınırlı her sorun cevap bulur güzel bi topiğimiz var :KK48::KK1: maşallah:nazar:

hoşgeldin ya bende önce öyle düşümüştüm diğer topiklerde bir sürü insan var buraya girenler sınırlı her sorun cevap bulur güzel bi topiğimiz var :KK48::KK1: maşallah:nazar:

ewet cnm ama her topiğe girmiyrm ben burayıda
rastlantı sonucu buldm anlıcn
genelde gebelkte takılıyrm :KK1:

X