kızlar bebişime bir kaç parça birşeyler aldım oğlum biraz doğuştan fanaik olcak ama
elamm kaça aldın en baştaki tulumu...
hepsi çok şirinler..
kızlar bebişime bir kaç parça birşeyler aldım oğlum biraz doğuştan fanaik olcak ama
Selammmm selincim...
Napıyosun?
merhaba tatlım nasılsınnniyiyim canım sıcakla boğuşuyorum eşim bugun izinli bankadan gelmesini bekliyorum havuza giricez azcıkk
Offff sıcak deme bana..
Öğle yemeğinden sonra dolaştık şöyle bir, baygınlık geçirecektim nerdeyse..
Ohh siteniz havuzlu galiba. Çok şanslısın, benim yerime de serinle tatlım...
evet canım sıcaklar başladı artık sende dikkat et aman kendine ve bebişimizeevet canım havuzlu stemiz tabi serinlerim nedemek canım ya berrem nerelerde buarada dün ben ona yemek tarifi vericektim ama bizim net bir haftadır inanılmaz derecede kafayı yemiş durumda sürekli kopuyor ve giremiyorum buyuzden tatlışımın veremedim tarifini:44:
Evet dün senden tarif isteyecekti.
Bu konuda bende yardımcı olamıyorum
msn de yok mu?
Kesin monjuk mudur nedir onu oynuyodur
smilecim bişe sormak istiyorum hani ben dr gidicem ya bu kist için filan ultrosondan başka birşey yapılacakmıdır yani tetkikler filan
Canım kan testi de yapabilir, hormonlarına bakabilir...
Regl döneminde ve yumurtlama döneminde hormonlar farklı salgılanıyor.
Ama emin değilim tabi, sadece ultrasonla da bakabilir.
Daha önce hormon testleri yaptı mı sana?
bu kist patlamasında kan değerlerimle ilgili testler yapıldı normal çıktı dendi ama bu hormon testimi onu bilemiyorum peki yumurtlama dönemindemi gitmek gerekir yoksa yumurtlama dönemi geçtikten sonrada gidilebilirmi tatlım
Tatlım yumurtlama dönemine yakın gidersen, yumurtanın gelişip gelişmediğini de görür.
En son ne zaman regl oldun?