Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kızlar bebişime bir kaç parça birşeyler aldım oğlum biraz doğuştan fanaik olcak ama

Eklentiler

• $şipşak-0262.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $şipşak-0263.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $şipşak-0264.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 14
  • $şipşak-0265.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $şipşak-0266.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $şipşak-0267.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar günaydınnnnnnn

kızlar bebişime bir kaç parça birşeyler aldım oğlum biraz doğuştan fanaik olcak ama

Elacım çok ciciler bunlar. Güle güle , sağlıkla giyinsin minişin

Bize de kardeşim FB li tulum almış, görümcem de Bursasporlu... Artık bizimki 2 takımı da tutacak mecburen

merhaba tatlım nasılsınnn iyiyim canım sıcakla boğuşuyorum eşim bugun izinli bankadan gelmesini bekliyorum havuza giricez azcıkk

Offff sıcak deme bana..

Öğle yemeğinden sonra dolaştık şöyle bir, baygınlık geçirecektim nerdeyse..

Ohh siteniz havuzlu galiba. Çok şanslısın, benim yerime de serinle tatlım...

Offff sıcak deme bana..

Öğle yemeğinden sonra dolaştık şöyle bir, baygınlık geçirecektim nerdeyse..

Ohh siteniz havuzlu galiba. Çok şanslısın, benim yerime de serinle tatlım...

evet canım sıcaklar başladı artık sende dikkat et aman kendine ve bebişimize evet canım havuzlu stemiz tabi serinlerim nedemek canım ya berrem nerelerde buarada dün ben ona yemek tarifi vericektim ama bizim net bir haftadır inanılmaz derecede kafayı yemiş durumda sürekli kopuyor ve giremiyorum buyuzden tatlışımın veremedim tarifini:44:

Evet dün senden tarif isteyecekti.
Bu konuda bende yardımcı olamıyorum

Evet dün senden tarif isteyecekti.
Bu konuda bende yardımcı olamıyorum

karnıyarık yapıcam demişti pek sevmem ama arada sıra kışın yaparım yapıcak olursam çünkü yazın çok ağır gelen bir yemek sonuçta baya yağlı ve patlıcanda baya mide ağır gelen bişey ama olsun yakalarsam onu veririm:)

smilecim bişe sormak istiyorum hani ben dr gidicem ya bu kist için filan ultrosondan başka birşey yapılacakmıdır yani tetkikler filan

smilecim bişe sormak istiyorum hani ben dr gidicem ya bu kist için filan ultrosondan başka birşey yapılacakmıdır yani tetkikler filan

Canım kan testi de yapabilir, hormonlarına bakabilir...

Regl döneminde ve yumurtlama döneminde hormonlar farklı salgılanıyor.

Ama emin değilim tabi, sadece ultrasonla da bakabilir.

Daha önce hormon testleri yaptı mı sana?

bu kist patlamasında kan değerlerimle ilgili testler yapıldı normal çıktı dendi ama bu hormon testimi onu bilemiyorum peki yumurtlama dönemindemi gitmek gerekir yoksa yumurtlama dönemi geçtikten sonrada gidilebilirmi tatlım

Tatlım yumurtlama dönemine yakın gidersen, yumurtanın gelişip gelişmediğini de görür.

En son ne zaman regl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…