Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Selin nereye kayboldun bakim??

Yemek mi yapıyosun yoksa

yok tatlım bugun yemek filan yapamıorum rahatsızım hiç halim yok balkonda oturdum kardeşim havuzdaydı onu izledim birazcık:) ya smilem bişe sorucam 4 gündür karnımda acayip bi kıpırdama oluyor böle atıyo nabız gibi nedir sence varmı bi fikrin

Canım bağırsaklarından geliyordur diycem.. İshal filan mısın? Yada gaz birikmiş olabilir mi?

Tatlışlarrrr ben kaçıyorum...

Yarın görüşürüz, öpüyorum sizi koccamannnn

günaydınn smilem...
günaydın hayat...

Günaydın tatlılarım..Nasılsınız?
Girmedim kaç gündür çarşılarda gezmekten. Muhtemelen girmeem bu hafta yine çünkü yorucu tempo bu gece başlıyor.

Smileım sen ve minik kelebek iyidir inşallah.Doktorun ayrılmış hayırlısı olsun. İnşallah diğer doktor da iyidir.En kötü ihtimalle doktorunun peşinden gitme ihtimalin varsa gidersin.

Berrem gitmişin iyi olmuş.Bak azıcık kızıcam sana şimdiNeden kafana takıyorsun tatlım Zaten çok başarılı bir şekilde çalışma olmadı hep bir aksilik çıktı. Ayrıca hamile kalman için bir engel yok bence.Kimyasal zamanını düşün. Smilecığımın da dediği gibi yumurta büyümesi ve çatlaması konusunda bir problem oluyorsa o konu çok basit beni düşün. Bir yumurta geliştirici ardından çatlacı iğne hooop minik kelebek çok şükür geldi 1 ayda.. O yüzden lüüüüüüüüüüüüüüüütfennn üzülme.Seni çok seviyoruz.

Gülcancım geçmiş olsun sana da .İyisindir inşallah şimdi.Dikkat et kendine.

Hayat sen her zaman ki gibi adın gibi hayat dolusun maşallah.Oh sevgiliye hediye falan da alınmış

Selincim geçmiş olsun.Valla sen de her ay regl gibi düzenli olarak hastalanıyorsun. Bİr doktora git yazık böyle. bu arada hediyene bayıldım.Çok romantik olur.

Kendinize iyi bakın canlarım.Fırsatım olursa girmeye çalışırım..Hepinizi çok çok çok öpüyorum... Küsmeyin ama en çok smileımla berremi öpüyorum. Biri çift canlı diğeri de azcık bunalımda ya ondan

berre hani esra bi tarif vermişti puding falan vardı içinde o ne tarifiydi ben ondan kurabiye yaptım taş bi gibi bişey oldu ya

benimde biraz öyle olmuştu ben bi yerde yanlış yapmışdım ama ...
sonrasında kurabiyenin üstüne süt döküp yedim çok güzel oldu...

hoşgeldin özlemim...
tamam siz haklısınız ben birazcık bunalımdayım ya ondan oldu ama şimdi iyiym...

nere gidiyon yaa hemen erken gel...
hemm en çok beni öp.....
smilem kıskansın...

ben iyiyim ..
sen nasıl oldun gülcan..?

saol cnm iyileştim çok şükür bu hastalık hiç bırakmayacak beni sandım valla

bu haftasonu hamile kalmadan önce yapılması gerekenleri geçenlerde aile hekimene sormuştum
testler yapıyorlarmış onları yaptırmayı düşünüyorum bakalım bir aksilik çıkmazsa

sen nasılsın cnm dün canının sıkınmış şimdi iii misin cnm benim

canım hoşgeldin,, güle güle

sağolasın bu kadar yoğunlukta unutmadın bizi,, bizim yerimize de gez biz çalışalım senin yerine

kendine dikkat et erken gel öpüyorum seni

Özlemcimmm göremedim yine seni...
Ama iyi olduğunu biliyoruz.. Düğünlerde çok yorma kendini, hoplayıp zıplama...Doktorumun peşinden gidemiycem canım, çünkü gittiği hastane bize çok uzak. Artık erkek doktora devam edicez.
Eşimde yurt dışında olduğu için bahsedememiştim... Sabah anlattım telefonda, önce bir yutkundu, sonra napalım artık Nuri Bey e devam ederiz dedi

Canım ara ara gel yaz bize... Yoğunluğun geçince de online görüşürüz...

Kendine dikkat et, öptüm minişi de seni de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…