Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ben geldim....:KK59:
çok yoruldum...:KK59:

hoşgeldin canım benim.
hayırdırrr nie okadar yoruldun sen?

Hoşbuldum canım...
işler çok yoğun ve bende kendimi iyi hissetmiyorum sırtım bacakalrım ağrıyo halsizim...:KK14:
yatmak dinlenmek istiyorum...:KK43:

Hoşbuldum canım...
işler çok yoğun ve bende kendimi iyi hissetmiyorum sırtım bacakalrım ağrıyo halsizim...:KK14:
yatmak dinlenmek istiyorum...:KK43:
tatlım yaaaa dikkat et kendine amaaa yorma kendini çok fazlaaa regli gününede az kaldı akşamları bol bol dinlen barimmm:KK59:

Merhaba kızlar,
ben bugün çok yoğundum, o yüzden yazamadım. Nasılsını?

Merhaba kızlar,
ben bugün çok yoğundum, o yüzden yazamadım. Nasılsını?

hoş geldin canım bende çok yoğundum sabah giremedim...
yıl sonları hep böyle oluyo...:KK31:
iyi olmaya çalışıyorum ben sen nasılsın...?:26:

Bu arada bugün 5 te doktor randevum var. Kalp atışları için gidicez.

Hafta sonum çok kötüydü.. Tam yeni yıla girmeye birkaç saat kala lavaboya bi gittim koyu kahve lekelenme. Çok korktum, moralim bozuldu tabi. Hemen yattım dinlendim, uyuyarak girdim yeni yıla. Hafta sonu full yattım diyebilirim. Şimdi normale döndü ama ara ara kasıklarım ağrıyor. İnşallah bebişe bişey olmamıştır. Kötü bir sürprizle karşılaşmam:KK5:

hoş geldin canım bende çok yoğundum sabah giremedim...
yıl sonları hep böyle oluyo...:KK31:
iyi olmaya çalışıyorum ben sen nasılsın...?:26:

Canım iyi olmaya çalışıyorum işte, biraz moralim bozuk ama bakalım doktordan sonra nolcak :KK59:

kahverengi akıntı geldiği içinmi bozuk morelin canım...:26:

Canım yazında bi gebelik geçirmiştim , kahverengi lekelenme ile başlayıp sonu kötü bitmişti. Bu tür lekelenmeler tehlike demek. Dinlenince geçti ama insan görünce korkuyor tabi..

Canım yazında bi gebelik geçirmiştim , kahverengi lekelenme ile başlayıp sonu kötü bitmişti. Bu tür lekelenmeler tehlike demek. Dinlenince geçti ama insan görünce korkuyor tabi..

canım benim üzülme üzülürsen oda etkilenir sonra, bak hem geçmiş devam etmiyo ki...
ne zaman doktor randevun...?

X