Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

esramm benim gönderdiğim resmi koymuşsun çok sevindim...:KK16:
bende hamile kaldığım zamn sende bana gönderirsin bende onu koyarım...:KK69:

Kızlarrrrrrrr,
eşim geldi, çıkıyorum ben.Dua edin nolurrrrr:26:

only smile hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm:KK16:

berreemm evet canım,koydum resmi,teşekkürler:KK69:
Bak devamı da gelmemiş ne güzel..

evet esram gelmedi bakalım...
acayip bi his var içimde hep olmıcak gözüyle baktım...şimdi biraz ümitlendim :KK14:

Ben de hep öyle bakmıştım ama işte biliyorsun:KK69:
Canım kan testi yaptır bence 1-2 güne kadar..:KK61:

evet canım haklısın...ama yapmak istemiyorum test gerçekten korkuyorum 2 kere yaptırdım çok üzülmüştüm aradan biraz zaman geçsin istiyorum en azından günüm geçsin hafta sonu yaptırırım eğer olmazsam...:26:

evet canım haklısın...ama yapmak istemiyorum test gerçekten korkuyorum 2 kere yaptırdım çok üzülmüştüm aradan biraz zaman geçsin istiyorum en azından günüm geçsin hafta sonu yaptırırım eğer olmazsam...:26:

5 Ocak değil mi canım günün?
Zaten yarın akşama kadar da gelmezse reglin,vardır bebiş
ama tabii ki gene de hayırlısı:KK61:
Bir şey olursa lütfen hemen haberdar et olur mu ?

tekrar ben geldim kızlarrr alışverişe gittim eve geldim yemek yaptım hemen şimdi oturdum berremm yaaa inş hamişssindir sende buay yerleşme kanamasıdır umarım esra gibi:KK1::KK69:

tekrar ben geldim kızlarrr alışverişe gittim eve geldim yemek yaptım hemen şimdi oturdum berremm yaaa inş hamişssindir sende buay yerleşme kanamasıdır umarım esra gibi:KK1::KK69:

Hoşgeldin canım:21:
evet ben de öyle olmasını umuyorum:KK64:
Berree sat ne zamandı senin canım ?

5 Ocak değil mi canım günün?
Zaten yarın akşama kadar da gelmezse reglin,vardır bebiş
ama tabii ki gene de hayırlısı:KK61:
Bir şey olursa lütfen hemen haberdar et olur mu ?

evet canım 5 ocak ben hep aralık ayı 30 çekiyo diye hesapliyorum...
eğer gelmezse yaparım önce kendim...
inşallah geçen ay gibi olmaz..:KK43:
haberdar ederim tabi canım...:KK69:

kızlaaaaar oof ya ben:KK14: cok yalnızıım :KK43:şu an bunu anlatıcak kımsem yok ve ben bu kdr yalnız olmaya alıskın degılım :KK43: antalyaya tasındık butun arkdslarım ıstanbulda burda kımseyı tanımıyorum ben üniverstedeydım bıtırdım bu sene annemle babamın yanına buraya geldım ama hep ewdeyım. tekrar sınawlara hazırlanıyorum istanbulda bankacılık okicam o yuzden kendımı derse werdım 21 yaşımda aşırı sosyal hayatımdan bu asosyalliğe düşünce çok bocaladım nolur yardım ediiiiiin :KK43::KK14:

hoşgeldin hamarat gelin...
Inşallah canım....:KK69:

X